2009 Aralık Anneleri

Arkadasım ph79 sen aÇ karnına mı gıttın testler ıÇın bırde bu testler kan ve ıdrardan mı ıbaret bılgı verırmısın canım

Evet arkadasım epey pahalıymıŞ ya bu ne bÖyle bızde emeklı sandıĞıyız bakalım bızden ne alacaklar ama bu tahlıllerın araŞtırma hastanelerınde yapılması daha ıyımıŞ dıye duydum ben doĞru mu bılmıyom

Honeybabay hoŞbulduk canım benım yaa evet haklısınız arkadaslarım sızlerı ıhmal ettım bıraz galıba kusura bakmayın canlarım

Ama Önceden bazı arkadaslarım yaptırmıŞ Ücret vermemıŞler Şımdı nıye bÖyle kı anlamadım yaa off bız epey masraf ettık arkadasım sımdıye kadar 3buÇuk 4 mılyarımız gıttı demek halada gıdecek desene

Arkadasım ph79 sen aÇ karnına mı gİttİn testler İÇİn bİrde bu testler kan ve İdrardan mı İbaret bİlgİ verırmısın canım

ewt kan ve idrar 8 tup kan aldılar 2kabada idrar ay pek detay oldu ama aç karnına gıtmek lazım ewt devlet veya araştırma hastanesınde yaptırırsan daha iyi tabı o kadar para vermemiş olursun

Ama Önceden bazı arkadaslarım yaptırmıŞ Ücret vermemıŞler Şİmdİ nİye bÖyle kı anlamadım yaa off bİz epey masraf ettık arkadasım sİmdİye kadar 3buÇuk 4 mİlyarımız gİttİ demek halada gİdecek desene

benım doktorum özel hastanede ozel hastane ssk anlaşmalı fiyatı bu devlet hastanesınde odemezsın para

[/QUOTE]duyarsın duyarsın inşallah doktor banada hamur işini yasakladı komik olan hamur işini kim kaybetmiş ben bulamkaydirigubbakcemile3ayağa pek kalkmadığım için (doktor yatacaksın dedi ya) kociş ne hazırlarsa onu yiyoruz ya da hazır alıyoruz bu gidişle eşim bayağı kilo verecek:roflol:[/QUOTE]anladım doğruya senin yatman lazım aman versinler kiloları valla bende sinir tavan yaptı çok çeklimez biri oldum fırsat bu fırsat eşime yapabileceğim bütün orjinal kaprısleri yapıyorum gerçi ben istemiyorum kendimi kaybediyorum kendime geldiğimde heryer toz duman sonrada üzülüyorum off ya sizdede oluyomu iniş çıkışlar zaten selvi boylumu izledim neme lazımza kızım olursa adını asya koyucam:)))

haklısın arkadasım aman ne zor işlermış bunlar yaa bizde arastırma hastanesıne gitcez bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız arkadsım ya buuradan yıne bilgilendırırım sizi

Hepinize iyi akşamlar kızlar...kaydirigubbakcemile5

Honeybaby nasıl oldun canım sen progestan kullanıyosun değilmi benim dün akşam bir nokta kanamam oldu dr ağızdan 2tane almamı söyledi 8 saat arayla.Oda beni iyice sersem tavuğa çevirdi :bbo:kanamam durdu şükür

benımde eurofertıl tüp bebek merkezı hastanemın adı canım oraya yakın olduğu için arastırma hastanesıne gitmeyı düşünüyoruz emeklı sandığından belkıde fazla miktar bişey almazlar bakalım yarın bellı olacak

progestan kanamamı durduruyomuş bilmiyodum arkadasım yaa bende fitil olarak kullanıyorum progestanı ve daha ne kadar kullanacagım bilmiyorum

progestan kanamamı durduruyomuş bilmiyodum arkadasım yaa bende fitil olarak kullanıyorum progestanı ve daha ne kadar kullanacagım bilmiyorum

Progesteron hormonu eksikliği bebeğin tutunmasını güçleştiriyormuş canım yani bebek daha iyi tutunsun diye rahim duvarını kalınlaştırıyor

ya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı

canım valla onu bende bılmıyorum ama hala içiyorum bende fakat 3aylık olduktan sonra bırakılıyomuş diye duydum daha bilgisi olan yanıtlarsa iyi olur ben birde ecopirin kullanıyorum bırde progestan fitil sen demır hapı kullanıyon mu bazı arkadaslar içiyomuş bana doktorum daha vermedı

evet aynen öyleymış sefam olsun arkadasım doktorda o yüzden verdı tüp bebek olduğu iiçin tutunması için canım

canım valla onu bende bılmıyorum ama hala içiyorum bende fakat 3aylık olduktan sonra bırakılıyomuş diye duydum daha bilgisi olan yanıtlarsa iyi olur ben birde ecopirin kullanıyorum bırde progestan fitil sen demır hapı kullanıyon mu bazı arkadaslar içiyomuş bana doktorum daha vermedı

demir hapını sanırım test sonuçlarına bakıp verecek çarşamba gttgımde sorarım ben folık asiti hbr veririm sizede

X