honeybaby canım ne güzel bir mutluluktur senin için bebeğinin ultrason görüntüsünü görmek.İnşallah sağlıkla kocaman bebiş olarak kucağına almayıda nasip etsin bu minnacık şeyi rabbim.yarında ben gidicem bakalım görebilirsek dua et olurmu annecik...
aslında ben gittiğim 2doktoru da beğenmedim ama çaresiz ilk gittiğime devam edeceğim çünkü o hastanede doğum yapmak istiyorum yoksa hiç önemsedikleri yok hastaları herşeyleri para kapılarında kuyruk var ama gözleri doymuyorhoneybaby bence dozu doktorun ayarlasın canım kafana göre yapma mesela bazı hamileler o ilaçı içiyor ben fitil olarak kullandım arkadaşım hap gibi kullandı
amin canım benim sağol hepimizinkini inşallah teyzesiAllah nazarlardan saklasın honeybaby
]:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
10-YAĞMUR............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
11-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
12-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
13-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
14-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
15-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
16-HFZ......................................7mart....................12aralık:CüvCüv:
17-Christian_Louboutin................6mart....................11aralık:CüvCüv:
18-turkuaz_turkuaz.....................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-BUNEYAA............................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
20-RUKAL.................................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
KIZLAR BU LISTEDE ILERLEMEK ISTERDIM AMA MALESEF KIMYASAL GEBELIK YASADIM BENI LISTEDEN SILERMISINIZ HAMILE ARKADASLARIM HEPINIZE SAGLIKLI DOGUMLAR INSALLAH
canım geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda tekrar bebişine kavuşursun
mecbur kullandım o tek dozu.ertesi gün bakrım ağrım şiddetli ben de tahlil yapyırayım boşuna beklemeyeyim ilaçlarıma başlarım biranönce dedim ve tahlil yaptırdım....
dün gittim doktora , ağrım yok ama çok rahat sayılmam deyince tekrar idrar tahlili istedi...yine şiddetli bir şekilde devam ediyormuş...ilaç verdi..dünden beri ağlaya ağlaya içiyorum...
şikayetim olmasa test istemicek heralde benimki!!!ya da kalp atışını bekliyordur..
haftaya cuma gidicem inşallah.sonra ne zaman gelicem ona göre randevumu alayım dedim.herşey yolunda olursa bir ay sonra dedi..ben dayanamamki bir ay...ölürüm vallla..geçen sefer tam o haftalarda durmuş bebeğim..büyümemiş..
neyse .her doktor farklı oluyor.ablam da hamile.o bi keseyi gördü.bir hafta snr kalp atışı için gittiler.bir hafta sonra kıpır kıpır zıplıyomuş onu gördüler.sonra iki hafta sonraya çağırmış doktor.
geçmiyor günler....ve ben endişeden hala ne yaşadığımı anlamıyorum.................
canım panik yapmanı anlıyorum çünkü bende öyleyim bişey olsa niye der oldum. inşallah bebişinin kalp atışalarını duyacak ve rahatlayacaksın. drundan memnun değilsen değiştie tatlım
kızlar becerebilirsem buraya bebeğimin dün çekilen usg görüntüsünü koyacağımdelikafadulden
biz 6+4 olduk bugünteyzeleriyle bir tanışsın bakalım minik kuşum
sizler de elinizdeki usg fotolarını ekleyin şekerler olurmu?:CüvCüv:
[
honeybaby benimki çok küçük olduğu için yüklemek ismedim ama belki bi fikir edinirsin anlayan varsa yorumda yapabilir benim bildiğim sadece kesenin göründüğü 4 hafta 2 günlükken ki hali bu ve karından bakıldı
kız koydum ya bir önceki sayfaya bakkaydirigubbakcemile3oy teyzeleri yer onu hadi canımsen koy bizde koyarız kuzenler tanışıp kaynaşsın
maaşallah annesi ne güzel kesesi var bebeğinin haftasına göre normla bence
ben ilk usg mi eklememiştim sadece kese vardı seninki gibi ama şimdi koyduğum 2. fotografı boncuğumun
bu arada en büyük benimkisi galiba kızlardelikafadulden
kız koydum ya bir önceki sayfaya bakkaydirigubbakcemile3
hayatım bende kendim becerebilmiş değilim dikkat ettiysen kalliste benim için halletti sağolsun öğrenebilirsem eğer öğretirim sanadakaydirigubbakcemile5canım önceden yazmıştım ben o yazıyı. ben beceremedim resmi koymayı
hayatım bende kendim becerebilmiş değilim dikkat ettiysen kalliste benim için halletti sağolsun öğrenebilirsem eğer öğretirim sanadakaydirigubbakcemile5
bu kez de bebeği kaybetmezsem ben de aralık annesi olucam umarım:saruboceq: Sat 10 mart
benimde en belirgin belirtilerimden olur kendisi hep uyku halindeyim gözlerim acıyo bazen halbuki uyuyorumda kilo aldınız mı arkadaşlar ben almamak için savaşıyorum zaten 1 kilo aldımYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza..
Bende çok halsizlik var ne kafamı kaldırabiliyorum ne kolumu iştahım yok ama açta kalmıyorum yiyorum herşeyden.Benim tansiyonum normaldede zaten düşüktür ondanmı dedim tuzlu ayran içtim nafile.
Varmı benim gibi yaa:bbo:
benimde en belirgin belirtilerimden olur kendisi hep uyku halindeyim gözlerim acıyo bazen halbuki uyuyorumda kilo aldınız mı arkadaşlar ben almamak için savaşıyorum zaten 1 kilo aldım
inşallah bebeğine kavuşacaksın canım, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahbu kez de bebeği kaybetmezsem ben de aralık annesi olucam umarım:Saruboceq: sat 10 mart
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım... benim de doğum günüm 7 Aralık bu arada :)hamile olan arkadaşları kutluyorum. Biran önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Ben de Aralık Annesi olucam inşallah. Doğum günü 7 aralık görünüyor.
ben de çok uykuluyum, bütün gün uyusam uyurum yani :)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza..
Bende çok halsizlik var ne kafamı kaldırabiliyorum ne kolumu iştahım yok ama açta kalmıyorum yiyorum herşeyden.Benim tansiyonum normaldede zaten düşüktür ondanmı dedim tuzlu ayran içtim nafile.
Varmı benim gibi yaa:bbo: