2009 Aralık Anneleri

amin hazancığım teşekkür ederim senle aramızda 3 gün varmış şimdi baktım yarın sende kalp atışlarını duyarsın inşallah duymasanda benimki gibi usg fotografı alırsın sende buraya eklersin bebişini bizde görmüş oluruz tamammı?
honeybaby bence dozu doktorun ayarlasın canım kafana göre yapma mesela bazı hamileler o ilaçı içiyor ben fitil olarak kullandım arkadaşım hap gibi kullandı
aslında ben gittiğim 2doktoru da beğenmedim ama çaresiz ilk gittiğime devam edeceğim çünkü o hastanede doğum yapmak istiyorum yoksa hiç önemsedikleri yok hastaları herşeyleri para kapılarında kuyruk var ama gözleri doymuyor

Allah nazarlardan saklasın honeybaby
amin canım benim sağol hepimizinkini inşallah teyzesi

bende sizinkileri görmek istiyorum sizde ekleyin nolur yaaaa

honeybaby benimki çok küçük olduğu için yüklemek ismedim ama belki bi fikir edinirsin anlayan varsa yorumda yapabilir benim bildiğim sadece kesenin göründüğü 4 hafta 2 günlükken ki hali bu ve karından bakıldı

Eklentiler

• $tara0001.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 41

oy teyzeleri yer onu hadi canımsen koy bizde koyarız kuzenler tanışıp kaynaşsın

maaşallah annesi ne güzel kesesi var bebeğinin haftasına göre normla bence
ben ilk usg mi eklememiştim sadece kese vardı seninki gibi ama şimdi koyduğum 2. fotografı boncuğumun
bu arada en büyük benimkisi galiba kızlardelikafadulden
oy teyzeleri yer onu hadi canımsen koy bizde koyarız kuzenler tanışıp kaynaşsın
kız koydum ya bir önceki sayfaya bakkaydirigubbakcemile3

canım önceden yazmıştım ben o yazıyı. ben beceremedim resmi koymayı

bu kez de bebeği kaybetmezsem ben de aralık annesi olucam umarım:Saruboceq: sat 10 mart

Son düzenleme:
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1- HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2- PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3- RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:

merhaba herkesesositososito
bugün pek gelen giden olmamış buralara
misty gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah listeye adını ekledim hayırlı olsun:CüvCüv:

hamile olan arkadaşları kutluyorum. Biran önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Ben de Aralık Annesi olucam inşallah. Doğum günü 7 aralık görünüyor.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza..

Bende çok halsizlik var ne kafamı kaldırabiliyorum ne kolumu iştahım yok ama açta kalmıyorum yiyorum herşeyden.Benim tansiyonum normaldede zaten düşüktür ondanmı dedim tuzlu ayran içtim nafile.

Varmı benim gibi yaa:bbo:

benimde en belirgin belirtilerimden olur kendisi hep uyku halindeyim gözlerim acıyo bazen halbuki uyuyorumda kilo aldınız mı arkadaşlar ben almamak için savaşıyorum zaten 1 kilo aldım

benimde en belirgin belirtilerimden olur kendisi hep uyku halindeyim gözlerim acıyo bazen halbuki uyuyorumda kilo aldınız mı arkadaşlar ben almamak için savaşıyorum zaten 1 kilo aldım

Tartılmadım ama aldığımı sanmam şimdilik

bu kez de bebeği kaybetmezsem ben de aralık annesi olucam umarım:Saruboceq: sat 10 mart
inşallah bebeğine kavuşacaksın canım, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
hamile olan arkadaşları kutluyorum. Biran önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Ben de Aralık Annesi olucam inşallah. Doğum günü 7 aralık görünüyor.
allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım... benim de doğum günüm 7 Aralık bu arada :)
ben de çok uykuluyum, bütün gün uyusam uyurum yani :)

aman da aman,,,,yeni hamisler gelmis bile Allah tamamina erdirsin kizlarrrrr...

arkadaşlar benide eklermisiniz bende arlık annesi olucam sat 11 mart tahmini doğum tarihi 16 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…