2009 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun taze hamişler :) acaba ucundan ben de yetişir miyim bu aya, hadi bakalım.

Herkeze merhabaa.s. Bütün 2009 aralık anne adylarını tebrik ediyoruma.s.:nazar:
Bende eğer allah nasip ederse aralık ayında anne olucam:asigim:
Henüz dok gitmedim ama birkaçtane yaptığım idrar testlerimden dolayı hamile olduğumu öğrendim:1rolleyes:
Bu benim 3. gebeliğim salı günü dktora gidicem ve inşallah bebişimi görücem:teytey:

ay nasıl uyuyorum anlatamam sıze bide yavas yavas başladı sabahları bulanmaya midem inşallah daha fazla çogalmaz

yenı gelen arkadaşlara hayırlı olsun dıyorum Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.
aramızdan ayrılan arkadaşlar olmuş çok uzuldum Allah sabır versin her işte bir hayır vardır dıyecegız zor ama :KK43:

arkadaşlar benide eklermisiniz bende arlık annesi olucam sat 11 mart tahmini doğum tarihi 16 aralık
hayırlı uğurlu olsun canım, allah tamamına erdirsin inşallah :)
Henüz dok gitmedim ama birkaçtane yaptığım idrar testlerimden dolayı hamile olduğumu öğrendim:1rolleyes:
Bu benim 3. gebeliğim salı günü dktora gidicem ve inşallah bebişimi görücem:teytey:
hayırlısı olsun canım, inşallah göreceksin bebeğini salı günü :)
ay nasıl uyuyorum anlatamam sıze bide yavas yavas başladı sabahları bulanmaya midem inşallah daha fazla çogalmaz
pln bende hala hiç bulantı falan yok, bu beni tedirgin ediyor :KK43:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza..

Bende çok halsizlik var ne kafamı kaldırabiliyorum ne kolumu iştahım yok ama açta kalmıyorum yiyorum herşeyden.Benim tansiyonum normaldede zaten düşüktür ondanmı dedim tuzlu ayran içtim nafile.

Varmı benim gibi yaa:bbo:

canım benim tansiyonda genellikle düşüktür. ve bazen dünya etrafımda fırrr diye dönüyor.ayyyy canım iştahsızlığı ise hiç sorma zoraki ite kaka yiyorum

hamile olan arkadaşları kutluyorum. Biran önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Ben de Aralık Annesi olucam inşallah. Doğum günü 7 aralık görünüyor.

canım hayırlısı olsun hoş geldin

benimde en belirgin belirtilerimden olur kendisi hep uyku halindeyim gözlerim acıyo bazen halbuki uyuyorumda kilo aldınız mı arkadaşlar ben almamak için savaşıyorum zaten 1 kilo aldım

valla ben iştahsızlıktan 1 kilo vermişim ve ekmek yemiyorum şimdiden kilo almamak içinzaten son aylarda alacağız

arkadaşlar benide eklermisiniz bende arlık annesi olucam sat 11 mart tahmini doğum tarihi 16 aralık

canım gözün aydı hoşgeldin

hoş geldin canım aramıza

Hayırlı olsun taze hamişler :) acaba ucundan ben de yetişir miyim bu aya, hadi bakalım.

anjelic ablam inşallah yetişirsin bekliyoruz seni de aramıza

hayırlı uğurlu olsun canım, allah tamamına erdirsin inşallah :)

hayırlısı olsun canım, inşallah göreceksin bebeğini salı günü :)

bence tedirgin olacak bir durum yok benımde yenı basladı kımınınkı 7.-8. haftada baslıyormuş çok kötu bişey duat et cnm bence olmasın diye bende inşallah çogalmaz bu şiddetde kalır diye dua edıyrm düşün yanı

bence tedirgin olacak bir durum yok benımde yenı basladı kımınınkı 7.-8. haftada baslıyormuş çok kötu bişey duat et cnm bence olmasın diye bende inşallah çogalmaz bu şiddetde kalır diye dua edıyrm düşün yanı

çok haklısın canım... ama derler ya bebeğin sağlıklı olduğu bulantılardan anlaşılırmış diye, işte ben de ondan istiyorum sanırım, bebeğimin sağlıklı olduğunun işareti diye :) inşallah çok artmaz canım, karker gibi şeyler bulundur devamlı yanında :)

selam aralık anneleriiiidelikafadulden
bebeğim hala benimle .çok şükür her biten günde şükrediyorum bu günüde atlattım birşey olmadan diye belimin ağrısı çok arttığı zaman korkuyorum birşey oldumu olacakmı inşallah ilk 3ayı sorunsuz atlatırız hepimiz
hamile olan arkadaşları kutluyorum. Biran önce bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Ben de Aralık Annesi olucam inşallah. Doğum günü 7 aralık görünüyor.

hayırlı olsun canım :nazar:gözün aydın eğer istiyorsan adını listeye eklerimyerimseniben
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza..

Bende çok halsizlik var ne kafamı kaldırabiliyorum ne kolumu iştahım yok ama açta kalmıyorum yiyorum herşeyden.Benim tansiyonum normaldede zaten düşüktür ondanmı dedim tuzlu ayran içtim nafile.
Varmı benim gibi yaa:bbo:
geçmiş olsun bitanema.s.
eee kolay değilmiş annelik değilmi kaydirigubbakcemile3daha ilk başdan anne olmanın zorluklarını yaşamaya başladık miniklerimiz bizi daha nasıl zorluklarla anne yapacaklar bakalım rabbim bebeklerimize sağlık versinde şahsen ben razıyım her ağrıya sıkıntıya

benimde en belirgin belirtilerimden olur kendisi hep uyku halindeyim gözlerim acıyo bazen halbuki uyuyorumda kilo aldınız mı arkadaşlar ben almamak için savaşıyorum zaten 1 kilo aldım
vallaa şu sıralar midem bulanmadan kokusundan tiksinmeden ne yiyebiliyorsam doyasıya yiyorum sadece 2kilo almışım 7haftada buna da şükür diyorum bence öyle çok da uğraşma canım halsiz kalırsan sonra daha kötü olursun

ben de çok uykuluyum, bütün gün uyusam uyurum yani :)

canımcığım kime çok uyuyorum desem aman uyu sonra hasret kalacaksın diyor vardır bir bildikleri dimikaydirigubbakcemile3uyu güzelim uyu ben ilk haftalarda çok uyudum şu sıralar o kadar değil günde1 kere öğlen saat 2-3 gibi uyuyorum 2 saatlik uyku yetiyor

aman da aman,,,,yeni hamisler gelmis bile Allah tamamina erdirsin kizlarrrrr...
amin kançiçeğim inşallah tamamına erer bebeklerimizi kucağımıza alırız nasıl merak ediyorum şimdiden bebeğimi sormayınsırnaşık şey

hayırlı olsun canım:nazar:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah memnuniyetle eklerim kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım anjelic biz burdayız şekerim çalış beklerizsengözlerimebaksanab

hırçın deniz hayırlı olsun canım :nazar:allah tamamına erdirsin inşallah listeye girmek istiyorsan SAT bildirmelisin ok?

inşallah çoğalmaz canım yaaa tuzlu şeyler ye bide ıhlamur çayı ve nane limon iyi geliyor bana sende bir dene istersen:teselli:

kızlar bulantım yok diye endişelenmeyin nolur ben çok araştırdım niye bulantım yok normal mi diye bünyeye göre değişiyormuş sevinmelisiniz hamileliğim rahat geçiyor diye bende sadece kokuya duyarlılık var tiksinme var arada sırada bir şeyden çok tiksinirsem kusuyorum
ayrıca geçen yılın aralık annelerinin yanılmıyorsam 60. sayfalarında falan bulantısı olmayan sizin gibi niye yok diyen annelerinin yazdıklarını okudum onlarda aynı şeyleri konuşmuşlar bir ara bi gözatın isterseniz?

son olarak söylemek istediğim birşey var ben her geleni listeye ekliyorum ama maalesef listeye eklediğim arkadaşlar hiç paylaşımda bulunmuyor'' bende hamileyim ''diye gelen ve bir daha gelmeyenler var birlikte olmayacaksak birbirimize destek olmayacaksak neden toplandıkki?hemen hemen hep aynı kişiler yazanlar farkındaysınız ?
yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar:uhm:

ben bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ama erken gibi geldi kalp atışı bile duyulmazki

selam aralık anneleriiiidelikafadulden
bebeğim hala benimle .çok şükür her biten günde şükrediyorum bu günüde atlattım birşey olmadan diye belimin ağrısı çok arttığı zaman korkuyorum birşey oldumu olacakmı inşallah ilk 3ayı sorunsuz atlatırız hepimiz

vallaa şu sıralar midem bulanmadan kokusundan tiksinmeden ne yiyebiliyorsam doyasıya yiyorum sadece 2kilo almışım 7haftada buna da şükür diyorum bence öyle çok da uğraşma canım halsiz kalırsan sonra daha kötü olursun

canımcığım kime çok uyuyorum desem aman uyu sonra hasret kalacaksın diyor vardır bir bildikleri dimikaydirigubbakcemile3uyu güzelim uyu ben ilk haftalarda çok uyudum şu sıralar o kadar değil günde1 kere öğlen saat 2-3 gibi uyuyorum 2 saatlik uyku yetiyor

kızlar bulantım yok diye endişelenmeyin nolur ben çok araştırdım niye bulantım yok normal mi diye bünyeye göre değişiyormuş sevinmelisiniz hamileliğim rahat geçiyor diye bende sadece kokuya duyarlılık var tiksinme var arada sırada bir şeyden çok tiksinirsem kusuyorum
ayrıca geçen yılın aralık annelerinin yanılmıyorsam 60. sayfalarında falan bulantısı olmayan sizin gibi niye yok diyen annelerinin yazdıklarını okudum onlarda aynı şeyleri konuşmuşlar bir ara bi gözatın isterseniz?

son olarak söylemek istediğim birşey var ben her geleni listeye ekliyorum ama maalesef listeye eklediğim arkadaşlar hiç paylaşımda bulunmuyor'' bende hamileyim ''diye gelen ve bir daha gelmeyenler var birlikte olmayacaksak birbirimize destek olmayacaksak neden toplandıkki?hemen hemen hep aynı kişiler yazanlar farkındaysınız ?
yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar:uhm:
canım ben de aynı senin gibiyim, her biten güne şükrediyorum bebeğim hala benimle diye, inşallah bu korkular ve endişelerden kurtuluruz da hamileliğin tadına varırız inşallah... benim için Cuma büyük gün, bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz, Rabbim bu sefer duymamıza izin verir inşallah :)

mümkün olduğu sürece yatıp dinleniyorum, dinlenirkende farkına varmadan uyuyakalıyorum , tabii işdeyken bu mümkün değil :)

bulantı konusunda haklısın canım, aslında çok kötü bir şey bende nefret ederim bulantı hissinden ama işte mazoistlik var galiba bende kaydirigubbakcemile3

liste konusunda seninle aynı fikirdeyim canım :)
ben bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ama erken gibi geldi kalp atışı bile duyulmazki
kaç haftalıktın hfz?

arkadaslar galıba bnede aralık annelerıne girebılıyorum bebişlerımın doğumu 3 aralığa gelıyo tabı ikiz oldukları için erken doğum olmazsa kızlar bende daha duymadım kalp atışlarını yarın doktora gidecegız kalp atışları için ne olur dua edın de duyayım benım son adet tarıhım 26 subattı tüp bebek yöntemıyle hamıle kaldım transfer 14 martta yapıldı şimdi ben kaç haftalık oluyom yaa kafam karışıyo da yanı yarın gittiğimizde kalp atışlarını duyabılırmıyız arkadaslar

iki hafta önce doktor 4 haftalık demmıştı simdi 6 haftalık mı oluyo ozaman anlamadım bi türlü kafam karıstı yaa 6.haftada duyulması gerekeıyo mu yada kaçıncı haftalarda kalp atışları duyuluyo bilgisi olan var mı

arkadaslar galıba bnede aralık annelerıne girebılıyorum bebişlerımın doğumu 3 aralığa gelıyo tabı ikiz oldukları için erken doğum olmazsa kızlar bende daha duymadım kalp atışlarını yarın doktora gidecegız kalp atışları için ne olur dua edın de duyayım benım son adet tarıhım 26 subattı tüp bebek yöntemıyle hamıle kaldım transfer 14 martta yapıldı şimdi ben kaç haftalık oluyom yaa kafam karışıyo da yanı yarın gittiğimizde kalp atışlarını duyabılırmıyız arkadaslar

canım bence bugün sen 6+3 sün kalp atışları karından ultrasonda 7. haftada duyuluo biliorum

ayy senin heyecanın ikiye katlanmıştır ne güzel iki tane bebeğin olacak birden

X