- 20 Mart 2008
- 1.169
- 3
KIZLAR BU LISTEDE ILERLEMEK ISTERDIM AMA MALESEF KIMYASAL GEBELIK YASADIM BENI LISTEDEN SILERMISINIZ HAMILE ARKADASLARIM HEPINIZE SAGLIKLI DOGUMLAR INSALLAH
mecbur kullandım o tek dozu.ertesi gün bakrım ağrım şiddetli ben de tahlil yapyırayım boşuna beklemeyeyim ilaçlarıma başlarım biranönce dedim ve tahlil yaptırdım....
dün gittim doktora , ağrım yok ama çok rahat sayılmam deyince tekrar idrar tahlili istedi...yine şiddetli bir şekilde devam ediyormuş...ilaç verdi..dünden beri ağlaya ağlaya içiyorum...
şikayetim olmasa test istemicek heralde benimki!!!ya da kalp atışını bekliyordur..
haftaya cuma gidicem inşallah.sonra ne zaman gelicem ona göre randevumu alayım dedim.herşey yolunda olursa bir ay sonra dedi..ben dayanamamki bir ay...ölürüm vallla..geçen sefer tam o haftalarda durmuş bebeğim..büyümemiş..
neyse .her doktor farklı oluyor.ablam da hamile.o bi keseyi gördü.bir hafta snr kalp atışı için gittiler.bir hafta sonra kıpır kıpır zıplıyomuş onu gördüler.sonra iki hafta sonraya çağırmış doktor.
geçmiyor günler....ve ben endişeden hala ne yaşadığımı anlamıyorum.................
arkadaşlar merhaba,
benim sat 10 mart. listeye eklermisiniz:)))
Hazanx benimde transferin 12. günü kan değerim 354,2 çıkmıştı seninkine çok yakın merak ediyorum keseyi gördünüzmü. tek mi çift mi:))
arkadaşlar merhaba,
Hazanx benimde transferin 12. günü kan değerim 354,2 çıkmıştı seninkine çok yakın merak ediyorum keseyi gördünüzmü. tek mi çift mi:))
wavy e hoşgeldin diyorum umarım 8 ayı hep beraber bitiririz.tavuçkuşu benimde sarı akıntım başladı düşük tehlikesi yüzünden 9 ayı yatakta geçiren bi arkadaşıma sordum oda kırmızı ollmasında hamilelikte her renk akıntı gelir alış artık dedi sonra baktım hamileliğin belirtisiymiş sarı akıntı gene birazdaha araştırayımMerhaba canım benim de sat 10 Mart :) Benim biraz akıntım var sarı renkli. Umarım kötü bir şey değildir
wavy e hoşgeldin diyorum umarım 8 ayı hep beraber bitiririz.tavuçkuşu benimde sarı akıntım başladı düşük tehlikesi yüzünden 9 ayı yatakta geçiren bi arkadaşıma sordum oda kırmızı ollmasında hamilelikte her renk akıntı gelir alış artık dedi sonra baktım hamileliğin belirtisiymiş sarı akıntı gene birazdaha araştırayım
canım bende emin değilim ama mantar yada bakterilerden kaynaklanan bişey olsazaten kokulu yoğun olurdu idrarda yanma şu bu olurdu zannersem aynı benimki gibi açık sarı bi akıntı başka hiç bi şikayet yok bende oyüzden fazla düşünmemeye çalışıyorum zaten bi saniyede kıyameti koparacak güç var bizde kendimi dinlememeye çalışıyorumİçimi rahatlattın canım. Salı günü doktora gideceğim, umarım sorun yok der. Bugün bayağı üzüldüm akaıntımı görünce
balım kaç mm yazıyo bi de kaç haftalıksınmerhabalar honeybaby arkadaşımız fotoğraf eklentisi yapamadığı için onun yerine bebişinin ilk fotosunu getirdim sizea.s.
Hepinize sağlıklı günler mutlu hamilelik dilerim..a.s.
arkadaşlar merhaba,
sağol canım ben aslında kendi kafama göre başladım biliyormusun daha önce aşılama olmuştum doktor o zaman vermişti bu kez eşimi gönderdim aldırdım sonrada doktora ben günde 1 tane progestan fitil kullanıyorum dedim devam et dedi acaba azmı geliyor ?bilmiyorum ki?honeybaby canım ben sabah akşam kullandım bu ilaç rahmin kalınlaştırıp bebegin düşmesini engelliyor
kallisim karizmatikim kaptanım Şenizsağol bitanem uğraştırdım seni demerhabalar honeybaby arkadaşımız fotoğraf eklentisi yapamadığı için onun yerine bebişinin ilk fotosunu getirdim sizea.s.
Hepinize sağlıklı günler mutlu hamilelik dilerim..a.s.
[/IMG]
balım kaç mm yazıyo bi de kaç haftalıksın