bu arada araştırdım kürtajdan sonra kandaki hormonlar hemen eski haline dönmüyomuş normal bişeymiş yavaş yavaş hormonlar normal seviyesine iniyomuş seninki bu durumda normal oluyor.bide kürtajdan sonra parça gelir zaten çok çok geçmiş olsun
su ankiler ikiz olabilirmi diyebi kaç soru sormuştum evet kürtaj olmuştum hatırlamak bile istemiyorum((
Esraiecim tavsiyen için çok teşekkürler canım.
Bu arada kızlar dün yazılanları okudum saç boyası hakkında bitkilsel boyaları kullanabiliyosunuz. Ama sadece koyu renkler var bitkisel koyalarda öle çok açık renkler yok.
Kızlar sizde de şimdiden erken uyumalar başladı mı 8.30- 9 gibi esnemelere başlıyorum gece de çok derin uyuyorum.
internette bi yazı okudum su doktor sitelerinde kadın kürtaj olmuş 50 gün geçmiş üzerinden ama hala test pozitif çıkıyomuş doktora gitmiş ultrasonda herşey normal görünüyomuş zamanla hormon seviyesi inermiş doktor kadına herşey normal demiş seninki gibi hem bendede 2.reglimde parca geldi ki kürtajdan 40 50 gün geçmiştiCanım ama rahimde hiç bir şey kalmadığını söylemişti dr.lar.2 kez vajinal ultrasona girdim..Nerdeyse 2 ay oluyor kürtaj olalı..İlk adetim oldu bitti bile..Anlayamadım ben de..:sm_confused:
esracım keseyi görmüşsün,maşallah canım darısı kalp atışlarını görmeye inşallah..
Merhaba kızlar.Esrtml arkadaşım senin belirtilerin aynısı bende de var.Acayip uykum geliyo iş yerinde resmen sallanıyorum.Canım ben progestoran kullanıyorum acaba omu yapıyo.Birde benim hiç bulantım olmuyo kafama takılıyo.Acaba bulantı olmalı mı?
internette bi yazı okudum su doktor sitelerinde kadın kürtaj olmuş 50 gün geçmiş üzerinden ama hala test pozitif çıkıyomuş doktora gitmiş ultrasonda herşey normal görünüyomuş zamanla hormon seviyesi inermiş doktor kadına herşey normal demiş seninki gibi hem bendede 2.reglimde parca geldi ki kürtajdan 40 50 gün geçmişti
doktor normal dediyse vede zaten herkesin aşağı yukarı yaşadığı şeyi yaşıyosun bi sorun yok demektir naçizane görüşüm
merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum ama düşük tehlikem hala devam ediyormuş şiddetli bel ağrısı ve lekelenmem var dedim doktor düşük tehlikesini gösterir yoğun bel ağrısı normalde gebelikde bu zamanlarda bel ağrısı olmaz dedi
sizlere birşey soracağım aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı?varsa doktorunuza söyledinizmi ?
offf kafam çok karışık sonra tekrar gelirim
canım bel ağrısı bendede var ve dr saçmalamış hemen hemen tüm hamileler bel ağrısını ilk hamilelik aylarında çekmeye başlr. canım kan uyuşmazlığından dolayı düşük tehliken var canım yanlış hatırlamıyorsam 2. bebişte aşı olacaksın. birde tehlike için progestan vermedimi
ben yine geldim aralık anneleri
esracığım benim bel ağrım öyle hafif değil nefesimi kesecek kadar ağrıyor ara ara gün boyu ağrıyor adette çekilen sancı gibi aslında ama 3doktorla görüştüm hepside aynı şeyi söyledi bel ağrısı ve lekelenme birlikte olunca düşük tehlikesi var fitil olarak progestan kullanıyorum
kan uyuşmazlığı meselesine gelince de bugün 2 doktora gittim önce bir bayana sonra erkek olan kendi doktoruma
bayan doktor kan uyuşmazlığımız var deyince hemen anti-d yapılması gerekiyor dedi bende ama doğumdan sonra yapılmıyormu bu ilaç dedim yok düşük tehlikende var yukarı çık yaptır dedi bende çıktım ama sonra içime sinmedi doktor arkadaşımı aradım böyle böyle diye yok yaptırma dedi bende yaptırmadan çıktım hastaneden sonra kendi doktoruma gittim kan uyuşmazlığımız için birşey yapmamız gerekiyormu dedim hayır 20.haftadan sonra yapılır dedi bi de benim doktor kalbini dinletmedi daha çok küçük dedi ama o bayan doktor dinletmişti benim de kafam karıştı ama allaha şükür bebeğim şimdilik iyi yani benimle
hoşgeldin elif.daha fazla yormamaya çalış kendını.doktor kan ve idrar tahlili verdi banada bugun onları yaptırdım.sana da verdimi
sende bendensin şekerim hemen bıraktım bebişi öğrenince eşim gülüyor sen bu gidişle 100 kiloyla tamamlarsın 9ayı diye aklımdan çıkmıyor sigara ama içmem inşallah kendimi yemeğe verdimay sorma arkadaşım ben zaten çok severdim uykuyu şimdi oturdugum yerde uyuyacagım nerdeyse.ben bebişi duyunca sigarayı bırktım o yuzden sanırım acayip iştahım açıldı.
slm kızlar,geçmişi okuyup geldim herkes iyi maşallah..hep böyle oluruz inşallah.
bişe sormak istiyorum size,ben bazen gece çok terliyorum sonrada birden üşüyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?herşeyden tedirgin olmaya başladım ben yaa...
aynen valla kızlar ne rüyalar ne rüyalar kendimden korkmaya başladım bilinçaltımda ne hikayeler varmış ayol yalan rüzgarı mağduruyuz hepimizkaydirigubbakcemile3Canım bana sadece ateş basıyo hep daralıyorum ama üşüme olmuyo sanırım hormonlar değiştiği için böle daha dur kimbilir neler çıkacak:)
Bide artık geceleri öyle rüyalar görüyorum ki bi bölüm aşk-ı memnu mübarek entrika kabus:) çok rüya görmeye başladım.
sağol şekerim inşallah bebeğim bırakmaz anasınıhoneybaby, geçmiş olsun canım.stres yapmamaya çalış.inşallah atlatırsın..
ben yatıyorum yarın görüşürüz..
canım sen günde kaç tane kullandın progestan fitil?ben günde 1tane fitil kullanıyorum.....................canım korkma ilk bebeğimde progestan fitil bende kullanmıştım
ne için verdi sana o tahlilleri?aslında kan değerlerimize bakılması lazım kansızlık yada demir eksikliği varmı diye..geçen seneki doktor daha ilk görüşmemizde megadyn folbiol ve kan ilacı vermişti..çok kızmıştım kan değerlerime bakmadanmı alıcam demiştim sonra bakıcaz demişti gıcık...
bu seferki hiç kandan bahsetmiyor.benim adetimden yaklaşık 4-5 gün önce böbrek ağrım oldu.o gün de doktora kültür ve smear testi sonucu için gitmiştim.idrarda yanmam da var deyince idrar tahlili istedi.çok yüksek iltihap çıktı.bi kaç ilaç yazdı adet olursan kullan dedi.ama bitane 3gramlık antibiotik vardı onu kullan dedi.bikaçgün var diye kullanmak istemedim ama çok yüksek diye kulanman gerek dedi
]:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
10-YAĞMUR............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
11-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
12-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
13-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
14-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
15-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
16-HFZ......................................7mart....................12aralık:CüvCüv:
17-Christian_Louboutin................6mart....................11aralık:CüvCüv:
18-turkuaz_turkuaz.....................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-BUNEYAA............................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
20-RUKAL.................................28şubat...................5aralık:CüvCüv:
KIZLAR BU LISTEDE ILERLEMEK ISTERDIM AMA MALESEF KIMYASAL GEBELIK YASADIM BENI LISTEDEN SILERMISINIZ HAMILE ARKADASLARIM HEPINIZE SAGLIKLI DOGUMLAR INSALLAH