2009 Aralık Anneleri

canım progestan uyku,halsizlik ve baş dönmesi yapıyoo.ben içince hemen uzanıyorum 1 saat içinde etkisini gösteriyo ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum.senin lekelenmen filanmı oldu neden verdi doktorun bu ilacı canım?
herkeste belirtiler farklı oluyo arkadaşım,benim hiç belirtim yok mesela.sadece iştahsızlık var biraz bide bel ağrısı o kadar.bunlarda çok normal.kafana takma yani bu belirtileri.bazılarında 3.aydan sonra başlıyomuş belirtiler.herkes farklı yaşıyo yani rahat ol.

Canım benim kasıklarım çok ağrıyordu.Doktor düşük tehlikesinden şüphelendi.Lekelenmem falan olmadı.Allaha şükür.Her ihtimale karşı veriyorum dedi.Allaha şükür kasık ağrılarım gitti.Canım benim bebiş te 5 +4 günlük :)))) Seninki iki günlük büyükmüş.Allahım Sağlıklı bi hamilelik geçirip bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

bu arada söylemeyi unuttum anne olan arkadaşlarım şu an kan üretimi olduğu için daha fazla üşüdüğümü kan dolaşımı yoluna girince üşümemin kesileceğini söylediler ne kadar doğru bilemem
mide bulantısı olmasına gerek yok olmasa ne güzel olur hatta anne için millet hastanelere yatıyo mide bulantısından

canım bende progsteron kullanmıştım.kesin o yapıyodur.uyku halsizlik cok kötü ya o ilaç mahvediyo adamı.cok şükür ben kurtuldum.darısı sizlerin başına.hayırlısıyla ihşallah sizlerde bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğiylea.s.

anladım canım,allah korusun hepimizin bebişlerini.
kendine dikkat et canım..

amiiinnnn inşallah,sağol duaların için.bebeğini allah bağışlasın canım..

merhaba kızlar, nasılsınız? bende uyku had safhada, ayakta uyuyacağım nerdeyse, ne olacak, ne kadar sürecek bu böyle bilmiyorum... öğrencilerin karşısında uyuyacağım bıraksam kendimi mirmirmirmir... napalım bebeklerimiz için katlanacağız artık buna... umarım herkes iyidir, hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar a.s.

merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum ama düşük tehlikem hala devam ediyormuş şiddetli bel ağrısı ve lekelenmem var dedim doktor düşük tehlikesini gösterir yoğun bel ağrısı normalde gebelikde bu zamanlarda bel ağrısı olmaz dedi
sizlere birşey soracağım aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı?varsa doktorunuza söyledinizmi ?
offf kafam çok karışık sonra tekrar gelirim

merhaba aynen zorla ders yapıyorum millet habire noldu moralinmi bozuk diyo bide nöbetciydim gün nasıl geçti bilmiyorum eve gelir gelemz uyudum kaldım hala da uykum halsizlikle ilgili iki şey buldum biri vücut sürekli çalıştığı için oturduğumuz yerde bile çalıştığımız için vücut halsiz düşüyo ikincisi bebek için vücudun dinlenmesi ve sadece bebeğe çalışması lazım o yüzden vucut kendini bu şekilde telafi ediyo yani sen oturup dinlenmesini bilmezsin ben seni bi güzel oturtayımda bebeğe yoğunlaşalım ya doktorda interneti yasakladı ama böyle daha zevkli herşeyi bilmek daha iyi tadını alıyorum ama

canım ya geçmiş olsun inşallah kazasız belasız ilk 3 ayı atlatırsın kan uyuşmazlığı yok ama belli aydan sonra bi aşı yapıyolar galiba tam bilmiyorum ama iyi düşün iyi şeyler olsun

Kalp atışlarını duyduğuna sevindim canım.İnş bel ağrılarında geçer.Kan uyuşmazlığı bende yok ama onun çaresi var zaten drna söylemişsindir evham yapma:teselli:

canım doktoruna söyledinmi kan uyuşmazlığını hem üzülme onun tedavisi var bak düşük tehlikende var mış takma kafana hihoyyyt

arkadaşlar şimdiden çatlak kremi kullanmayı düşünüyorsanız ben ilk bebeğmde LIERAC diye bir jel kullanmıştım göğüs basen karın için ve hiç çatlağım olmadı birazda bünye meselesi ama araştırın isterseniz bu kremi

gözün aydın canım, çok şükür kalp atışlarını duymuşsun, darısı başımıza inşallah... çok dikkatli olman gerekiyor canım, inşallah şu 3 ayı bir atlattıktan sonra hepimiz derin bir oh çekeceğiz sanırım :) sakın kendini yoracak bir şeyler yapma, mümkün olduğunca dinlen canım, hayırlısıyla ve Allahın izni ile bebeğini kucağına alacaksın canım, sakın bunu kafana takıp bebişini de üzme :)
çok doğru söylüyorsun, yorgunluğa direnmeye çalışıyoruz işte... hele de böyle bir zamanda nöbetçi olmak çok zor, normal şartlarda bile son derece yorucu bir görevken hamileyken nöbetçilik offfff yani... ben ücertli çalıştığım için nöbet derdim yok ama 27 saat derse giriyorum ve girdiğim her sınıf birbirinden azgın, o yüzden biraz yıpranıyorum... neyse şunun şurasında Haziran'a çok kalmadı Allahtan :)

badem belki beni hatırlıyosun bende adetimin 22.günü idrar testinde hamile olduğumu anlamıştım hatta testi yaptığımın aksamı tek bi damla kan geldi hafif kahverengi akıntı ama kısa sürdü 25çgün kan testi 528 çıktı vede şimdi kese göründü kesin hamileyim hatırlıyomusun bilmiyorum ikiz olabilirmi demiştim bu kadar yüksek çıkmasına ve hamileliğimi erken farketmeme saşırmıştım benim hikayeme benziyo seninki de

ama yazını bi daha okudum bende kürtaj olmuştum zamanında vede ilk reglim gayet normal geçmişti ikincisinde pıhtılı koyu yoğun ve epey ağrılı bi regl geçirmiştim ama test yapmamıştım bu arada kürtajdan hemen sonraki hamilelik tehlikeli oluyo biliyosun

Son düzenleme:

Canım çok özür dilerim ama hatırlayamadım..:çok üzgünüm:

Kürtaj gibi birşey başından geçmişmiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…