- 22 Haziran 2008
- 258
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canınmmmm ne güzel yaa inşallah ikizdir..
benimde eşim çok istiyo ikiz.tatlım sen kaçıncı gün yaptırdığında kan değerlerin öyle çıktı?
benim adet günü 718 çıktı,doktorum iyi çıkmış dedi.gerçi keseyide gördük dün,ikiz olsa belli olurdu sanırım..
Özlemcim memnun oldum sinem ben yazmıştım ama geri sayfalarda görmemişsindir belki die yine yazim dedim.
Bide kızlar bazı doktorlar var uyuz oluyom bişi soruyom adamakıllı cevap vermiyolar insanın içine bi su serpmiyolar. Geçen sene kasımda gitmiştim hastalanmıştım iltihap var dedi doktora diyorum ki tamam peki tüplerim tıkalı mı diyo ki eğer tüplere kadar ilerlemişse tıkalıdır. Ne saçma yani cevap onu bende biliom. O yüzden bebek içinde gidiceğim doktoru kaç gündür araştırıyorum istanbulda olupta doktor önerebilecek olan var mı?
ya kızlar çok korkuyorum ben ya, ne bi belirti ne bulantı hiç bişey yok bende bebeklerime bişey mi oldu diye çok korkuyorum.Sizde başladımı bu durumlar.Birde cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görebilirmiyiz sizce?
Bizim ufaklık 5 haftalık sanırım. Bu haftada yaşanılan problemler arasında göğüslerin koltuk altı ile ortak noktalarında bir ağrı, sızı, beze gibi bir durum yaşayan var mı? Daha önce koltuk altımda bir iltihabik rahatsızlık geçirdiğim için bu durum beni endişelendirdi. Hamilelikten mi yoksa eski rahatsızlığım mı nüksediyor bilemedim. Batma şeklinde bir ağrıdır bende görülen?
kızlar selammm tüp bebekte 11. gun değerım 70 dı 13 gun değerım 126 guzel katlamamış gıbı geldı cuma yıne yaptırıcam sızın değerlerınız nasıl katladııııııııııııııııı
ben de yeni öğrendim allah kısmet ederse 5 aralık 2009 da anneyim.Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin........
merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum.Allah nasip ederse bende 2 aralıkta anne olacağım.hamile oldugumu yeni ögrendim daha doktora gitmedim,bende rahim iltihabı vardı arada yanma oluyor aranızda böyle bir problemi olan varmı?daha önce mısır püskülü kaynatıp içtiğimde iyi geliyordu ama suan için bunu yapmam dogru olurmu bilmiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim :teselli:
kızlar benim çok fena belim ağrıyor hamile kaldığımdan beri hani sancılı adet olduğunuzda beliniz kopacak gibi ağrır ya işte öyle her gün özellikle de akşamları ağrıyor
birde çok terliyorum günde 2-3 kez üstümü değiştiriyorum sizlerde de varmı bunlar?
yeni gelen arkadaşlar
hepiniz hoşgeldiniz..hayırlı olsun..Allah tamamına ersdirip kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.ben şehir dışındaydım geldim ama yorgunluktan nete girmedim..
anaaaaaammmm ne zormuş hamile hamile yola çıkmak.aman zıpladım.aman hopladım.ay sncım oldu.ay akıntım var galiba....derken zehir zemberek bir yolculuktu.daha da doğuma kadar kıpırdamam yerimden....
bugün doktora gittim ( 5+4 ) kesemizi gördük çok şükür.10gün sonra gel dedi.haftaya cuma gidicem.
inşallah bi sorun olmazsa ilk kez kalp atışı görücem geçen sefer görmek nasip olmamıştı..o yüzden çok endişeli ve heyecanlıyım.annem bile seninki daha kesin değil diyordu!!!!çok sinirlenmiştim.hıh işte gittim gördüm keseyi!!!!
darısı tüm görmeyen kardeşlerime..
Esraiecim tavsiyen için çok teşekkürler canım.
Bu arada kızlar dün yazılanları okudum saç boyası hakkında bitkilsel boyaları kullanabiliyosunuz. Ama sadece koyu renkler var bitkisel koyalarda öle çok açık renkler yok.
Kızlar sizde de şimdiden erken uyumalar başladı mı 8.30- 9 gibi esnemelere başlıyorum gece de çok derin uyuyorum.
Canım bana sadece ateş basıyo hep daralıyorum ama üşüme olmuyo sanırım hormonlar değiştiği için böle daha dur kimbilir neler çıkacak:)
Bide artık geceleri öyle rüyalar görüyorum ki bi bölüm aşk-ı memnu mübarek entrika kabus:) çok rüya görmeye başladım.
pln79 cum çok takdir ettim arkadaşım iyiki bırakmışsın bi daha da başlamazsın inşallah :) Beni görümcem 1 ay sonra doğuracak bütün gebeliği boyunca fosur fosurdu valla
Canım bana sadece ateş basıyo hep daralıyorum ama üşüme olmuyo sanırım hormonlar değiştiği için böle daha dur kimbilir neler çıkacak:)
Bide artık geceleri öyle rüyalar görüyorum ki bi bölüm aşk-ı memnu mübarek entrika kabus:) çok rüya görmeye başladım.
pln79 cum çok takdir ettim arkadaşım iyiki bırakmışsın bi daha da başlamazsın inşallah :) Beni görümcem 1 ay sonra doğuracak bütün gebeliği boyunca fosur fosurdu valla
valla benım ablam da hiç bırakmadı ama sırf o yuzden bebiş 7 aylık geldi canlı şahit oldugum için direk bıraktım zor oldu oldu tabı ama fedakarlık yapmak zorundayız belki 3-4 kilo daha fazlam olur sizlerden ama bebeğim saglıklı olsun kılo verilir bende bzen üşüyorum ev sogudu dımı dıyorum eşime guluyo yoooo diyor bazen de sıcak basıyor normal sanırım böyle şeyler
valla canım ben koca bi çanta aldım işe gitmeden kahvaltı atıştırmalık meyvesiydi hazırlıyorum öyle çıkıyorum öğlen işten çıkıyorum sabah ve ara öğünü hazırlıyorumbu arada dikkatimi çekti tam 6 tane 5 aralık annesi var :)
Allah hepimize sağlık versin..
geçen sefer çılgınlar gibi yiyordum eşim psikolojik olduğunu söylüyor bu sefer canım pek bişey çekmiyor..
bulantım yok çok şükür ama içim çok fena kıyılıyor bazen...çok yoğun çalışma saatlerim var eve geç geliyorum bu yüzden yemek problemim var zaten..işyerindeki yemekleri de pek beğenmiyorum...
nasıl beslencem/beslicem bilmiyorum
sorma ayakta uyuyorum başka belirgin olan göğüslerim şişti ama süper oldu işin bu yönünü çok sevdim:) kasıklarda ağrı ama uykuyu napıcam bilmiyorum kimse benle konuşmasa dokunmasa yıllarca uyusamEsraiecim tavsiyen için çok teşekkürler canım.
Bu arada kızlar dün yazılanları okudum saç boyası hakkında bitkilsel boyaları kullanabiliyosunuz. Ama sadece koyu renkler var bitkisel koyalarda öle çok açık renkler yok.
Kızlar sizde de şimdiden erken uyumalar başladı mı 8.30- 9 gibi esnemelere başlıyorum gece de çok derin uyuyorum.
bende üşüme başladı normalde hiç ama hiç üşümem bu ara öyle üşüyorum ki kemiklerimin içi titriyo nerdeyse arkadaşlarımda şaşırıyo başımıza taş yağacak diye araştırdım demirin azalmasıyla oluyo çekiyoya arkadaş içerden bizimde değerlerimiz düşüyo hergün et yiyorum dengelesin diyeslm kızlar,geçmişi okuyup geldim herkes iyi maşallah..hep böyle oluruz inşallah.
bişe sormak istiyorum size,ben bazen gece çok terliyorum sonrada birden üşüyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?herşeyden tedirgin olmaya başladım ben yaa...
bende üşüme başladı normalde hiç ama hiç üşümem bu ara öyle üşüyorum ki kemiklerimin içi titriyo nerdeyse arkadaşlarımda şaşırıyo başımıza taş yağacak diye araştırdım demirin azalmasıyla oluyo çekiyoya arkadaş içerden bizimde değerlerimiz düşüyo hergün et yiyorum dengelesin diye