2009 Aralık Anneleri

evet canım yanlışlık yok 4 hafta 3 gün...........4 gün diye yanlış yazmışım

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-:nazar:SEFAMOLSUN....................1mart...................6aralık:CüvCüv:
10-:nazar:YAĞMUR............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
11-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
12-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
13-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
14-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
16-:nazar:HFZ......................................7mart....................12aralık:CüvCüv:
17-:nazar:Christian_Louboutin................6mart....................11aralık:CüvCüv:
18-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat..................5aralık:CüvCüv:

liste baya kabarmış hayırlısı:nazar:

evet canım hayırlısı önümüzdeki hafta sonuna doğru doktora gitmeyi düşünüyorum doktor evet hamilesin diyene kadar pek bu olaya alışamicam sanırım fazla bulantı yok gögüsler aynı buda beni korkutuyor

evet canım hayırlısı önümüzdeki hafta sonuna doğru doktora gitmeyi düşünüyorum doktor evet hamilesin diyene kadar pek bu olaya alışamicam sanırım fazla bulantı yok gögüsler aynı buda beni korkutuyor

Ben de 14 Nisan'da gideceğim. Bulantı olmamasına takılma ben de de bulantı yok. Göğüslerimin acısı da birkaç gün önce kesildi. Sadece biraz damarlandı. Endişe etme demekki güçlü bir bünyen var. Doktora gidince rahatlarız ancak. Kesemiz görünür umarım

Fundacım daha dün tanıştık seninle. Çok üzüldüm. Emin miymiş doktor diyesim geliyor. Sabret canım bebişin gelicek sana. Bizimkiler de çok yeni tutundular mı belli değil

prettywomen çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama hepimiz biliyoruz ki bu dönemde düşen bebek zaten sağlıklı olmayan bebektir inşallah rabbim anne olmayı hepimize nasip etsin inşallah:teselli:
benim bu gün hafif bir lekelenmem oldu doktorumu aradım ulaşamadım bir başka kadın doğumcuya danıştım kırmızı kan değilse korkma dedi olabilir dedi yat dedi herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum arkadaşlar

Canım Allah en kısa zamanda yeni bi hamilelik nasip etsin.

üzülme canım , hayırlısı dur bakalım bizimkiler normalmi bizde bilmiyoruz ki kaç haftalıktı

buğün kontrolüm vardı.malesef kese görünmedi.hemen kan testi yaptırdık tekrar 2 kere hemde hem özelde hem ssk da.ama değerler yükselmemiş.buğün 2400 olması gerken değer 430 larda.dr um kürtaja gerek yook dedi zaten kese yook alınıcak bişide yok.bir kaç gün içinde kanamayla atar vücuttan kendisini dedi.perşembe tekrar kan testi istedi değerin düşüp düşmediğini kontrol etmek için.kısaca bu seferde olmadı.
hep hayırlısını istedim rabbimden .değilmiş demekki nasip olmadığına göre.
sizinde canınızı sıkıp korkutmak istemiyorum.rabbimden hayırlısını diliyorum sizler içinde.
umarım bu son olur benim için .

prettywomen arkadaşım inan çok üzüldüm.Hayırlısı böyleymiş Rabbim en kısa zamnda tekrar verir inş.Benim de değerlerimden korkuyordu doktorrum.ilk değerim 2353 iki gün sonra tekrardan ölçtürdüm 8353 doktor bana düşük tehliken olabilir dikkat et demişti.Kızlar kasık ağrısını dikkate alın.çünkü kasık ve bel ağrısı düşük tehlikesinden olurmuş.bu arada benim son adetim 28 şubattı. Galiba 5 aralık doğum olacak Benide listeye alırmısınız.Kızlar hepimiz hayırlı hamillelik geçirip hayırılıısyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.

Pretty woman çok geçmiş olsun canım.Herşeyde bir hayır vardır sakın üzülme. Sonradan sağlık sorunu çıkması daha kötü olurdu.

Hoş bulduk canım, sen de mi 4 haftalıksın benim gibi :)

evet canım bugün 4 haftalık ve 5 günlük bebişim.dün akşam biraz sancım oldu hst. gittik. bebişimin kesesini gördük.dr küçükmüş dedi.utrason kağıdında büyüklüğü nerde yazıyor ne kadar olmalı kızlar.

birde kızlar herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok

canım fundam şimdi okudum yazdıklarını inan hıçkırarak ağlıyorum tutamıyorum kendimi ya.canım sen bana bakma üzme kendini topla canım.neden böyle oldu ya birlikte ilerlemiştik bu yolda

en yakın zamanda tekrar bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah canım

Benim inşallah mide bulantım olmaz dicem ama pek şansım yok sanırım mide fıtığı var bende çünkü bulantı olduğu anda tutamam. Bebekte beslenemez sonra:KK43:((
Bide 6. haftada başlarmış kızlar bulantı daha var.

gittim sinemcim geçen hafta 5 haftalıkmış 5mm kesem.ama kalp atışları için haftaya salı gidicem erken dedi bende meraktan çıldırıyorum

Maşallah ya:) bende haftaya gidiyim sağlıklıysa kalp atışlarınıda bilmiş oluyım hem diyorum. Şimdi karnımda bi değişiklik yok ya bazen unutuyorum çok acayip.

Dr la konuştum bazılarında ilk başlarda bile başlayabilirmiş yani 6. haftaya girmeden bile bazılarında da hiç olmayabilrmiş, annemin dediğine göre kız anneye benzermiş benim annemin hiç bulantısı olmamış henüz bende de yok inş da olmaz. Sinem annenin nasıl olmuş ona sor birde

X