- 30 Haziran 2008
- 653
- 0
7 mart
7 Mart mı? O zaman bir yanlışlık var. Benimki 10 Mart ama 4 hafta gösteriyor. Senin de 4 hafta 3 gün oluyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 mart
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1- HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2- PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3- RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-SEFAMOLSUN....................1mart...................6aralık:CüvCüv:
10-YAĞMUR............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
11-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
12-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
13-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
14-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
15-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
16-HFZ......................................7mart....................12aralık:CüvCüv:
17-Christian_Louboutin................6mart....................11aralık:CüvCüv:
18-turkuaz_turkuaz.....................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
evet canım yanlışlık yok 4 hafta 3 gün...........4 gün diye yanlış yazmışım
evet canım hayırlısı önümüzdeki hafta sonuna doğru doktora gitmeyi düşünüyorum doktor evet hamilesin diyene kadar pek bu olaya alışamicam sanırım fazla bulantı yok gögüsler aynı buda beni korkutuyor
Fundacım daha dün tanıştık seninle. Çok üzüldüm. Emin miymiş doktor diyesim geliyor. Sabret canım bebişin gelicek sana. Bizimkiler de çok yeni tutundular mı belli değil
prettywomen çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama hepimiz biliyoruz ki bu dönemde düşen bebek zaten sağlıklı olmayan bebektir inşallah rabbim anne olmayı hepimize nasip etsin inşallah:teselli:
benim bu gün hafif bir lekelenmem oldu doktorumu aradım ulaşamadım bir başka kadın doğumcuya danıştım kırmızı kan değilse korkma dedi olabilir dedi yat dedi herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum arkadaşlar
Canım Allah en kısa zamanda yeni bi hamilelik nasip etsin.
üzülme canım , hayırlısı dur bakalım bizimkiler normalmi bizde bilmiyoruz ki kaç haftalıktı
buğün kontrolüm vardı.malesef kese görünmedi.hemen kan testi yaptırdık tekrar 2 kere hemde hem özelde hem ssk da.ama değerler yükselmemiş.buğün 2400 olması gerken değer 430 larda.dr um kürtaja gerek yook dedi zaten kese yook alınıcak bişide yok.bir kaç gün içinde kanamayla atar vücuttan kendisini dedi.perşembe tekrar kan testi istedi değerin düşüp düşmediğini kontrol etmek için.kısaca bu seferde olmadı.
hep hayırlısını istedim rabbimden .değilmiş demekki nasip olmadığına göre.
sizinde canınızı sıkıp korkutmak istemiyorum.rabbimden hayırlısını diliyorum sizler içinde.
umarım bu son olur benim için .
Hoş bulduk canım, sen de mi 4 haftalıksın benim gibi :)
gittim sinemcim geçen hafta 5 haftalıkmış 5mm kesem.ama kalp atışları için haftaya salı gidicem erken dedi bende meraktan çıldırıyorum