2009 Aralık Anneleri

benımde ilk kontrolum olacak umarım doktordan elektrik alabilirim bir arkadasımın tavsiyesiyle gidecegım ilk gebeliğim ve doktor degiştirip durmak istemiyorum inşallah Rabbim gönlüme göre verir doktoruda.

:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1- HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2- PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3- RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-PRETTYWOMEN..................27şubat.................4aralık:CüvCüv::
10-SEFAMOLSUN....................1mart...................6aralık:CüvCüv:
11-YAĞMUR............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
12-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
13-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
14-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
15-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
16-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:

Aayhhihi ne güzel liste Şeniz

ınşallah daha çoğalır

Nüfus patlaması yaptırcaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

merhabaaaa
ammada bereketli bir aymış bu ay arkadaşlar bakın 16 kişi olduk daha gelen olacak diye doğuyor içime maaşallah maaşallaaaaah
arkadaşlar her gelene göre sıralamayı değiştirirsek zor olacak en son gelen listenin en altında olur böyle böyle alta ekleyerek çoğalırız tamammı?
keyifleriniz nasıl bakalım?
ayyy benim bir uykum var kızlar bir uykum var ama yatıncada uyuyamıyorum mirmirmirmirleyla leyla şapşal şapşal dolanıyorum:bbo: bir mutfak bir oturma odası hapis gibi hayırlısıyla perşembeye doktora gitsekde bende risk yok lafını duyup rahatlasam biraz çıkıp dolaşsam gezmeye gitsem inşallahkaydirigubbakcemile3
hadi ben gelirim yine öptüm hepinizi

Yat dinlen sen canım.İnşallah hepimiz hamileliğimizi gezerek geçiririz :1hug:

aynen esnemekten ağzım yırtılacak ama uyumamam lazım çünkü birazdan doktora gidicez kaç gündür bu günü bekliyorum keseyi meseyi ne varsa görsemde rahatlasam

aynen esnemekten ağzım yırtılacak ama uyumamam lazım çünkü birazdan doktora gidicez kaç gündür bu günü bekliyorum keseyi meseyi ne varsa görsemde rahatlasam

Selam, senin 4 hafta 2 günlük sanırım keseyi görürsün inşallah ama büyük ihtimal vajinal ultrasonla canım, bende vajinalle gördüm şükür..

,nşallah görürüsün ve rahatlarsın arkadaşım dönuşte bize yaz lütfen kese görundumu diye yarında ben gidecegım doktora

Yaaaa listeyi görünce duygulandım. İyiki varsınız

arkadaslar doktor tavsiyesinde bulunsak şehir hastane adı ve doktor olarak
benım gibi ilk dogumu olan ve iyi bir doktor arayanlara yardımımız dokunur belki

kızlar bugun kendımı yorgun ıssedıyorum yaaaa çok erken degılmı mıdem bulanıyorrrrrr benımmmm offfffffffffffffffff

kızlar bugun kendımı yorgun ıssedıyorum yaaaa çok erken degılmı mıdem bulanıyorrrrrr benımmmm offfffffffffffffffff

Canım yorgun hissetmen çok doğal. Benim bulantılarım iki gündür hafif var. Benim de çok erken ama bünye meselesi. Anneme çektiysem yandım, ilk 3 ay habire çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…