2009 Aralık Anneleri

hepiniz hoşgeldiniz biz eskidik artk öpüyorum sizi inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi

Herkeze iyi akşamlar kızlar... yeni gelenlere merhaba..

Listemiz kabarıyo çok güzel

İnşallah kucağımıza aldığımız günleride görmek kısmet olurkaydirigubbakcemile5

selam canım.aralık ayı baya bereketli geldi herkese.
amiiiin

hepiniz hoşgeldiniz biz eskidik artk öpüyorum sizi inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi

kendi adıma teşekkür ederim canım.amin canım inşallah.sende sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Selam, senin 4 hafta 2 günlük sanırım keseyi görürsün inşallah ama büyük ihtimal vajinal ultrasonla canım, bende vajinalle gördüm şükür..
az önce geldim doktordan benimki erken döllenme galiba hamile olduğumu 3.haftada anlamıştım cünkü normal karından kese göründü zaten hatta ikiz olma durumuda var büyütünce ikiye ayrıldı ama 6.haftaya kadar bişey diyemem dedi 8.haftada gel dedi ama ben dayanamam 6.haftada hem kalp atışları hemde ikiz olup olmadığını anlamak için gidicem harika bişey ya arkadaşlar utanmasam ağlayacaktım doktorlarda gaza getirir gibi bi heyecanlanıyolar ben zaten heyecanlıyım bu arada doktor içim okudu sanki 3 şeyi yasakladı ve 3 ündende vazgeçmem gerektiğini biliyodum ama doktorun bu kadar yüzüme vurucağını hiç düşünmemiştim stres topuklu ayakkabı ve internet bi kitapçık verdi bunda herşey var dedi aklına bişey takılırsa beni ara ama internete girip olup olmadık şeyleri kafana tapık boşa stsres yapma dedi bence haklı umarım başarabilirim

Canım çok üzüldüm bir önceki gebeliğinin sonlanmasına. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de aman düşmesin diye fazla dışarı çıkmıyorum. Geçenlerde bayağı yürümem gerekmişti. Kasıklarımın ağrısından sürekli ara vererek eve kadar yürümüştüm. Daha önce bir düşüğüm var

Gözün aydın canım..İkiz hee ne güzel inşallah herşey güzel gider.Senin tedaviylemiydi normalmi

slm kızlar,benim moralim bozuk..bugün iki kez lekelenmem oldu,ilk bebeğimide kaybettiğim için çok korkuyorum.ne yapacağımı şaşırdım,hep yatttım bugün korkudan.haftasonu gidecektim doktora ama hemen randevu aldım yrn için,bakalım..rabbim herşeyin hayırlısını versin.inşallah güzel haberlerle dönerim yarın size kızlar.öpüyorum hepinizi...

ayyyy ne güzel yaa maşallah arkadaşım,inşallah hep böyle sağlıklı huzurlu geçer gebeliğin.ikiz olabilir haa,ayyy süper bi haber canım..benimde eşim çok istiyo ikiz,sağlıklı olsun yeterki.
allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Ay mesajımı gönderemedim 15 dkkadır.

İnşallah iyi haberlerle gelirsin yarın.Lekelenme çoğu hamilede oluyor canım.Bebeğin sağlıklıysa sana tutunur.Allahım kollarmızı boş bırakmaz :Saruboceq:

Kızlar hepinize rahat sorunsuz gebelikler dilerim. ınşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız sıpalarımızı. Buraya girince bir tuhaf oldum, çünkü ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim ve "nasıl geçecek" endişesi bitirmişti başlarda. Ve 3 ay öncesinde bir kaybım vardı. Ufak lekelenmelerim olmuştu. Çok şükür hepsi geçti, yolu yarıladık. Kese, kalp atışı, 10. hafta, ikili, üçlü, ayrıntılı derken 22. haftadayız oğlumla. Şimdi hareketlerini hissediyorum elimin altında.

Kendinize çok iyi bakın ve lütfen stres yapmayın hiç bir şeyi. Her şey allahtan, deyin, kafanızı çevirin. Bebişlerimizin bizden istemediği tek şey stres. Bunun dışında iliğimizi kemiğimizi sömürüyor sıpalar :) ıyi geceler herkese... a.s.

Ay mesajımı gönderemedim 15 dkkadır.

İnşallah iyi haberlerle gelirsin yarın.Lekelenme çoğu hamilede oluyor canım.Bebeğin sağlıklıysa sana tutunur.Allahım kollarmızı boş bırakmaz :Saruboceq:

sağol canım,inşallah..
lekelenme yaşayan biçok gebe var tabi ama insan yinede çok korkuyo..inşallah herşey yolunda devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım bu kez bebeğimi.:Saruboceq:

sanada oğluşunada maşallah canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah..
rabbimin izniyle bizde tüm zorlukları atlatıp ilerlemeye devam edicez inşallah bebeklerimizle birlikte.
seninde ilk hafatalarda lekelenmenmi olmuştu canım,benimde bugün oldu biraz,şuan çok korkuyorum..

Teşekkür ederim. Evet lekelenmem olmuştu, progestan ve yatak tedavisiyle üstesinden geldik çok şükür. İlk 13 hafta hep progestan kullandım ve yattım. Şuna inandım hep; bebek sağlıklıysa her koşulda bize gelir. Yok eğer bir arıza varsa biz ne yaparsak yapalım gider. Doktorun söylediklerini yaptım. ilk 13 hafta ilişki de yasaktı bizde. Çok şükür sağ salim atlattık. İnşallah sizler de sağ salim atlatacaksınız.

Şunu unutmamak lazım; eğer biz sağlıklı olursak bebişlerimiz sağlıklı olabilir. Bu nedenle şimdilik önce biz! Hem beden sağlığı olarak hem de ruhen önce biz iyi olmalıyız, sonra bebişler zaten ilk sırayı alacak. Ama şimdilik önce biz!!

kızla kaçıncı hafta da bebek ultrasonda görünür

5. haftada kese, 6. haftada bebek (kalp atışı). Bu normal şartlarda!! Geç döllenme olduysa daha geç görünür ki bu da normal bir durumdur. Korkulacak bir şey değil...

merhaba aralık anneleri

ben bu gece çok rahatsızlandım kızlar yaaa kasıklarımda çok ağrı oldu ağrımıyor dedim nazar ettim kendime dün bi de rahimde kasılmalar oldu sanki içim acıdı yani üstüne birde baş ağrısı eklenince tam süper oldu neyse şimdi iyiyim size bir bakayım diye geldim gidip yatacağım
Yat dinlen sen canım.İnşallah hepimiz hamileliğimizi gezerek geçiririz :1hug:
inşallahh şööööylee kocaman karnımımla paytak paytak yürüyerek gezeceğimiz günlerde gelir dimiiii??delikafadulden

aynen esnemekten ağzım yırtılacak ama uyumamam lazım çünkü birazdan doktora gidicez kaç gündür bu günü bekliyorum keseyi meseyi ne varsa görsemde rahatlasam
güzelim doktor ne dedi?keseyi gördünmü?merak ettik yarın yazarsın umarım

Yaaaa listeyi görünce duygulandım. İyiki varsınız

sende iyiki varsın güzelimŞeniz bu listedeki hamişler 9 ay birbirimize destek olacağız inşallah gün gelip sırayla doğuma gidiyorum diye de yazacağız ayy heyecanlandım bak yazarken bilekaydirigubbakcemile3

bende aralık annesi olucam son adetim 7 mart dört haftalık hamileyim
hoşgeldin şekerim hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5listeye adını yarın ekleriz tamammı?

bende geldim kıslarr sat 6 mart benimde :)) Allah izin verirse aralık annelerindenim bende
hayırlı olsuuuuunn sende hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 ayol günde 2tane yeni hamiş geliyor dediğiniz gibi nüfüs patlamasımı yapcaz ne:roflol::roflol:

yeni gelenleri yarın eklerim gidip yatacağım başım çok ağrıyor bende migren illeti var hamile kaldığımdan beri bu 2. migren krizi hadi iyi gecelerrr:CüvCüv:

yakaladim seniiiii hee heee ayyyy butun anne adaylarina saglikla bebelerine kucaklarina almayi nasip etsin rabbiiimm aaaammmmiiiinnn bizim balliya biraz kizin rahat durmuyo yerinde sikayetimide yaptimmmm ooooh balli rahat dur tamammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…