- 29 Nisan 2008
- 1.602
- 213
- 40
teşekkürler çelik :) Allah mutlu, sağlıklı, uzun ömürler versin evladına :)merhaba tatlişler bıdıklarınız nsl ben forumunuza hamileliğin tadını çıkarmanızı hatırlatmak için girdim hamileyken insan farkedemiyo fakat bitince özlüyo insan en sık kullandığım cümle hamileyken şöyledi böyleydi insan boş boş ağlamaları bulantıları bile özlüyo anne olmak ta çok çok güzel darısı başınıza
çizelgen çok güzel olmuş canım :)oldu sonunda gebelık çizelgem :)
pensesin sat 26 şubat
merhaba arkadaşlar
listeyi yeniden düzenledim maaşallah 12 kişi olmuşuz kaydirigubbakcemile5
kilolarımızı da yazalım diyen arkadaşlar çoğunlukda ise ve sadece buraya yazmak için değil de kilolarımıza dikkat edeceksek yazalım diyorum ben
hepimiz biliyoruz gebelikde çok kilo almak değil doğru kilo almak zorundayız sonra vermeside zor olacak çünkü
bakın kilo alanın peşini bırakmam kaydirigubbakcemileşimdiden söyliyeyim ben zayıflama yarışmasından buraya transfer oldum zatenkaydirigubbakcemile3
hadi herkese iyi geceler güzel anneler:CüvCüv:
prettywomen ve minkkelebek siz ne zaman tahlil yaptınız ve bhcg değeriniz kaçtı yazarmısınız?1 gün var aramızda..bakalım doğumlarımız nasıl olacak??
ayy çokk heyecanlı :)
merhaba güzel anneler
benim kasıklarımdaki ağrı geçti desem yalan olmaz ama bu iyi birşeymi kötü birşeymi bilmiyorum göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor sürekli çölde kalmış gibi susuyorum ve sık idrara çıkıyorum çabuk acıkıyorum onun için az ve sık yemeye çalışıyorum dün 1parça çikolata yedim ve geri çıkardım artık en sevdiğim şeyi yiyemiyorum ve burnum acayip hassaslaştı herşey kokuyorrrrr
benden haberler böyle sizlerde ne var ne yok?
NOT
penses arkadaşımız uzun zamandır gelmedi SAT da bildirmedi eğer tanıyan varsa bir haber uçursun olurmu?
teşekkür ederiz canım.ah daha yolumuz çook uzun .sorunsuz ve sağlıkla devam ederiz inşallah.sağlıkla büyüt bebeğini canım.merhaba tatlişler bıdıklarınız nsl ben forumunuza hamileliğin tadını çıkarmanızı hatırlatmak için girdim hamileyken insan farkedemiyo fakat bitince özlüyo insan en sık kullandığım cümle hamileyken şöyledi böyleydi insan boş boş ağlamaları bulantıları bile özlüyo anne olmak ta çok çok güzel darısı başınıza
güle güle kulllan canım çok şirin.oldu sonunda gebelık çizelgem :)
arkadaşlar hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz bakıyorum da en küçüğünüz benim 4 haftalık 1 gün benimki sizin 5 haftadan aşağı değil ben 4. haftaya girdiğim ilk gün idrar testinde görmüştüm erken yumurtlama herhalde
canım cetveller güzel olmuş ama ben bir türlü yapıştıramadım.
merhaba güzel anneler
benim kasıklarımdaki ağrı geçti desem yalan olmaz ama bu iyi birşeymi kötü birşeymi bilmiyorum göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor sürekli çölde kalmış gibi susuyorum ve sık idrara çıkıyorum çabuk acıkıyorum onun için az ve sık yemeye çalışıyorum dün 1parça çikolata yedim ve geri çıkardım artık en sevdiğim şeyi yiyemiyorum ve burnum acayip hassaslaştı herşey kokuyorrrrr
benden haberler böyle sizlerde ne var ne yok?
NOT
penses arkadaşımız uzun zamandır gelmedi SAT da bildirmedi eğer tanıyan varsa bir haber uçursun olurmu?
canım sorma kafaya takmış durumdayım zaten kilo meselesini bakalım diyetisyene gideceğim hamilelik boyunca kilo almamak için eşimde bu konuda çok hassas
bu kadar erken mi başladı belirtilerCADIARZU
bende tık yok valla .sadece gögüslerimde biraz hassasiyet var o kadar.eskiden de burnum acayip koku alırdı şimdide belki biraz daha artmış olabilir.
yani şu an herşey çok sıradan hamile olduğumu bile unutuyorum.sanırım benim hamileliklerim hep böyle geçiyo ilkide böyleydi 3 ay hiç öğürmedim bile .hatta o zman yazıştığım topikletiler bütün belirtileri yaşıyodu mide bulantılarından hastanelik olan bile vardı.
umarım hep böyle devam eder.öğürüp böğürmeden 9 ayı tamamlar bebeğimi kucaklayabilirim.
herkes iyidir umarım.hafta sonunuz nasıl geçti kızlar.ben bütün gün kitap okudum .yayıldım durdum yani tam bir tembellik :1rolleyes:
Kızlar beni de alır mısınız aranıza. 3 hafta 5 günlük hamileyim. Daha çok yeniiii :teytey: Yalnız kasıklarımdaki sancım beni korkutuyor. Yürürken falan hep sağ kasığım sızlıyor.Belim de çok ağrıyordu ama neyseki geçti