2009 Aralık Anneleri

arkadaslar doktor tavsiyesinde bulunsak şehir hastane adı ve doktor olarak
benım gibi ilk dogumu olan ve iyi bir doktor arayanlara yardımımız dokunur belki
Benim de doktorum yok henüz. Birkaç hafta sonra da Antalya'ya taşınacağım. Orda da bildiğim hiç doktor yok. Artık sorup soruşturacağım

Canım yorgun hissetmen çok doğal. Benim bulantılarım iki gündür hafif var. Benim de çok erken ama bünye meselesi. Anneme çektiysem yandım, ilk 3 ay habire çıkarmış

belkı pdkolojıktır bakalım devam edıcekmııııı mirmirmirmir

senınde baya erken baslamıs canımmmmmm allah yardımcın olsunnnnn

bende aralık annesi olucam son adetim 7 mart dört haftalık hamileyim

hayırlısı olsun canııım tebrikler.

kızlar bugun kendımı yorgun ıssedıyorum yaaaa çok erken degılmı mıdem bulanıyorrrrrr benımmmm offfffffffffffffffff
bünye meselesi galiba canım .dert etme sen.

merhaba kızlar benim sat tarihimde 23 Şubat kasım aralık ortasında kaldım ama 1 Aralık galiba
Hepinize kucak dolusu sevgiler Tebrikler Aralık anneleri :CüvCüv: a.s.
hoşgeldin vede hayırlı olsun canım.

merhaba aralık anneleri bizde geldik minnişimle. sat.3 mart aralık ikinci haftası gibi gelecek hayırlısı ile kuzum.Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin kolaylıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin sağlıkla sıhatle inşallah.
hoş gelmişsiniiz.amanda aman bizde miniğiz ama sen bizden de minikmişsin hiracım.
hayırlı olsun inşallah

İçim rahatladı canım saol. Benim derdim iştah azalması.Normalde çok iştahlıyım ama şimdi zorla yiyorum. Elmadan nefret ederim ama çok yararlı diyorlar, hap niyetine yiyorum. Bi de günlük süt içiyorum neyseki sütü severim. Doktora çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek. Bu arada çizelge nasıl yapılıyor. Sat tarihi demek son adet tarihi mi? Benim 10 Mart.Ne çok soru sordum:bbo:

Kızlar beni de alır mısınız aranıza. 3 hafta 5 günlük hamileyim. Daha çok yeniiii :teytey: Yalnız kasıklarımdaki sancım beni korkutuyor. Yürürken falan hep sağ kasığım sızlıyor.Belim de çok ağrıyordu ama neyseki geçti
ahanda bir minik daha.hoşgeldin.sağlıkla gelsin miniğin inşallah.

slm arkadaşlar,ben geldiiimmm...
nasıl gidiyo hamilelik,ya benim iştahım hiç yok yaa bu noralmi sizce?yani bulantım filan yok,hamilelik belirtisi pek yok ama bazı arkadaşlarımın iştahı şimdiden açılmış ama ben önceden nasılsam şimdide öyleyim.. kahvaltı hiç yapamıyorum yaaa:KK43:
fundacım,esracım sizler nasılsınız canlarım?
özlemcim canım iyim sen nasılsın.
ya bende de var o iştahsızlık bişi yemek istemiyorum.aslında güzeldir boğazım severim yemek yemeği.ama aram yoook bu ara yemekle.

arkadaşlar yarın saat 14:30 a randevu aldım doktordan inşallah herşey yolundadır
benımde midem bulanmıyor sadece kasıklara bazen adet sancısı gibi agrı giriyor o kadar bide gögüslerde hassasiyet
güzel haberlerle gel inşallah.gelince yaz doktorun söylediklerini olurmu.

İnci ben de. Normal yolla oldu. 4. ayda tutturduk. Seninki nasıl oldu?

memnun oldum inci:))
benim tedaviyle oldu canım .iğne vuruldum bu ay gonal-f .daha önceki gebeliğimde bu iğnelerle olmuştu ama 3 aylıkken karnımda kalp atışları durdu.
benim yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyo,bu yüzden kendiliğinden olmuyo illaki dürtmek gerekiyo

Herkeze iyi akşamlar kızlar... yeni gelenlere merhaba..

Listemiz kabarıyo çok güzel

ınşallah kucağımıza aldığımız günleride görmek kısmet olurkaydirigubbakcemile5

X