2009 Aralık Anneleri

tatlım şimdiden kiloya takma bu kadar yaa,sağlıklı beslendikten sonra gerisi boş.ve elbet hamilelik oyunca şişicez,hiç olmadığımız kilolara çıkacağız.eşinede tatlı dille anlat en ufak bi imada bulunmasın sana,insan bu dönem daha hassas oluyo.
ben gebeliğimi öğrenmeden 3 gün önce eşim kalçalarımın büyüdüğünü söyledi dalga geçerek ve uzattı gereksiz yere bu konuyu.ben ağla ağla susamadım bi türlü.sonra niye bu kadar büyüttün yaa şaka yapıyorum dedi.meğer hamileliktenmiş.ama o an onu boğasım geldi.ondan sonra hiiiç bişe diyemedi bana:jeyyar:
kendini şimdiden strese sokma canım..

aynısı bendede oldu:) banada karnın mı şiş dedi kendi koca göbeğiyle utanmadan direk ağlama moduna girdim şimdi aynen gıkını çıkaramıyor

merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza sat tarihim 27 şubat.Herkese sonuna kadar sağlıklı hamişlik diliyorum...

hoşgeldin aramıza arkadaşım hayırlı olsun bebişin
benımde ilk hafta çok sancım olmuştu daha sonra azalıyo sakın meraklanma birşey olmz Allah ın izniyle

İçim rahatladı canım saol. Benim derdim iştah azalması.Normalde çok iştahlıyım ama şimdi zorla yiyorum. Elmadan nefret ederim ama çok yararlı diyorlar, hap niyetine yiyorum. Bi de günlük süt içiyorum neyseki sütü severim. Doktora çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek. Bu arada çizelge nasıl yapılıyor. Sat tarihi demek son adet tarihi mi? Benim 10 Mart.Ne çok soru sordum:bbo:

arkadaşlar yarın saat 14:30 a randevu aldım doktordan inşallah herşey yolundadır
benımde midem bulanmıyor sadece kasıklara bazen adet sancısı gibi agrı giriyor o kadar bide gögüslerde hassasiyet

hadi hayırlısı olsun canım,inşallah bi problem çıkmaz.herşey yolundadır.bende cumartesi gidicem.ilk kontrolüme.umarım kalp atışınıda duyarım minişimin.
dönünce yaz bize canım..aklındaki tüm soruları sor doktoruna..
ilk 3 aydan sonra bulantıları başlayanlarda oluyomuş,sağlıklı olsunda bebeklerimiz herşeye razıyız dimi...

Kızlar beni de alır mısınız aranıza. 3 hafta 5 günlük hamileyim. Daha çok yeniiii :teytey: Yalnız kasıklarımdaki sancım beni korkutuyor. Yürürken falan hep sağ kasığım sızlıyor.Belim de çok ağrıyordu ama neyseki geçti

hoşgeldin tatlım,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah..
sancılar normal canım,stres yapma fazla..

hadi hayırlısı olsun canım,inşallah bi problem çıkmaz.herşey yolundadır.bende cumartesi gidicem.ilk kontrolüme.umarım kalp atışınıda duyarım minişimin.
dönünce yaz bize canım..aklındaki tüm soruları sor doktoruna..
ilk 3 aydan sonra bulantıları başlayanlarda oluyomuş,sağlıklı olsunda bebeklerimiz herşeye razıyız dimi...

Merhaba canım. Ben 3 hafta 6 günlük gebeyim yani çok yeni. Kan testi yaptırdım. Doktora da çarşamba gideceğim. Acaba gitmek için birhafta daha mı beklemeliyim? Keseyi göremez şimdi gitsem belki de

merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza sat tarihim 27 şubat.Herkese sonuna kadar sağlıklı hamişlik diliyorum...

hoşgeldin arkadaşım,inşallah sağ salim kucağımıza alırız meleklerimizi.
benimde satım 27 şubatkaydirigubbakcemile5
günlerimiz aynı.

Merhaba canım. Ben 3 hafta 6 günlük gebeyim yani çok yeni. Kan testi yaptırdım. Doktora da çarşamba gideceğim. Acaba gitmek için birhafta daha mı beklemeliyim? Keseyi göremez şimdi gitsem belki de

ilk gebeliğin sanırım tatlım..
eğer lekelenmen filan yoksa ya da başka şiddetli bi ağrın filan bence 1 hafta daha bekle.1 hafta sonra kese daha rahat görünür die düşünüyorum,yinede sen bilirsin tabi..

aynısı bendede oldu:) banada karnın mı şiş dedi kendi koca göbeğiyle utanmadan direk ağlama moduna girdim şimdi aynen gıkını çıkaramıyor

senin kociştemi göbüşlüüükaydirigubbakcemile3
ay sorma canım yaa kendilerine bakmadan laf sokuyolar hemen,neyseki artık şımarma modundayız,isteğin kadar şımar şu aylarda tatlım hiç bişecik diyemezler artık..:jeyyar:

ilk gebeliğin sanırım tatlım..
eğer lekelenmen filan yoksa ya da başka şiddetli bi ağrın filan bence 1 hafta daha bekle.1 hafta sonra kese daha rahat görünür die düşünüyorum,yinede sen bilirsin tabi..

Ben de bir hafta sonraya mı ertelesem diye düşünüyordum. Gerçi 5 yıl önce bir düşük yaptım. Fakat doktorlar önemsemedi. Sorun yok dediler. Bekleyeceğim galiba, çünkü gitsem de bir hafta sonra yine gel derler sanırım. Senin ilk gebeliğin mi canım?

merhaba kızlar benim sat tarihimde 23 Şubat kasım aralık ortasında kaldım ama 1 Aralık galiba
Hepinize kucak dolusu sevgiler Tebrikler Aralık anneleri :CüvCüv: a.s.

merhaba kızlar benim sat tarihimde 23 Şubat kasım aralık ortasında kaldım ama 1 Aralık galiba

Merhaba canım, benim sat tarihim 10 Mart. 15 Aralık gibi sanırım. Hoş geldin :)

Ben de bir hafta sonraya mı ertelesem diye düşünüyordum. Gerçi 5 yıl önce bir düşük yaptım. Fakat doktorlar önemsemedi. Sorun yok dediler. Bekleyeceğim galiba, çünkü gitsem de bir hafta sonra yine gel derler sanırım. Senin ilk gebeliğin mi canım?

tatlım ben geçtiğimiz temmuzda ilk bebeğimi kaybettim,3 aylıkltı kalp atışları durdu karnımda.hayırlısı böyleymiş.
rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasib eder inşallah.
ben 7.haftaya girdiğimde gitmek istiyorum doktora umud ediyorum kalp atışınıda duyabilmek için.

tebrikler canım,rabbim sağ salim kucağımza almayı nasib eder inşallah bebişlerimizi.

tatlım ben geçtiğimiz temmuzda ilk bebeğimi kaybettim,3 aylıkltı kalp atışları durdu karnımda.hayırlısı böyleymiş.
rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasib eder inşallah.
ben 7.haftaya girdiğimde gitmek istiyorum doktora umud ediyorum kalp atışınıda duyabilmek için.

Canım çok üzüldüm. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza versin. Ben de hamile olduğumu bilmeden düşük yapmıştım. Hatta regl olduğumu sanmıştım, 5. gün kanamam artınca soluğu acilde almıştık. Şimdi ödüm kopuyor yine bir şey olacak diye. 1-2 hafta sonra da Antalya'ya taşınacağız uçak yolculuğu yapılabilinir mi onu da doktora sormam gerek.

merhaba aralık anneleri bizde geldik minnişimle. sat.3 mart aralık ikinci haftası gibi gelecek hayırlısı ile kuzum.Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin kolaylıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin sağlıkla sıhatle inşallah.

senin kociştemi göbüşlüüükaydirigubbakcemile3
ay sorma canım yaa kendilerine bakmadan laf sokuyolar hemen,neyseki artık şımarma modundayız,isteğin kadar şımar şu aylarda tatlım hiç bişecik diyemezler artık..:jeyyar:
alıştrıdık tabi göbek yok bişey yok şaşırdılar valla kiloma dikkat eden biriyim en çok ta hamile kalmadan önce kilo almaktan falan korkuyodum şimdi ne gereksizmiş diyorum alıcaz tabi 9 ay kendimizi düşünmeyeceğiz dünyanın en güzel şeyini yaşıyoruz kilo almakta neymiş dimi:)

yeni aramıza katılan arkadaslar hoşgeldiniz
Allah'ım saglıklı bir gebelik sglıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah

İçim rahatladı canım saol. Benim derdim iştah azalması.Normalde çok iştahlıyım ama şimdi zorla yiyorum. Elmadan nefret ederim ama çok yararlı diyorlar, hap niyetine yiyorum. Bi de günlük süt içiyorum neyseki sütü severim. Doktora çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek. Bu arada çizelge nasıl yapılıyor. Sat tarihi demek son adet tarihi mi? Benim 10 Mart.Ne çok soru sordum:bbo:

evet sat son adet tarihi
çizelge için yardımdan genel konulara gir orda detaylı anlatılıyor arkdaşım

X