2009 Aralık Anneleri

kızlaarrr ... ben cuma günü spinal sezeryanla kızımı kucağıma alcm...

çok korkuyorum :S :S

Comelme nefes hurma aklina ne gelirse ama daha acilma bile yok .Cuma gunu nst ye bagladi sanci bile yok . Persembe suni ile baslicak bakalim .

inş gerek kalmadan bir nefesde kurtulursun cnm.bugünler geçmiyo artık değilmi.her sabah kalktığımda bugünde sabah oldu bende tık yok diyerek kalkıyorum ve her akşam yatarken bugünde akşam oldu yine bişey yok diyerek yatıyorum:) bi alsaydık kucağımıza hayırlısıyla..

Evet bende oyle hissediyorum artik zaman gectikce tirsmaya da basliyorum :)

slm kızlar ben geldimmmmmmmm bugün dr randevumuz vardı nst de ağrı sancı hiçbir şey çıkmadı dr alttan baktı rahim ağzı daha geride dedi ne demekse hiç sancın oluyor mu dedi olmuyor dedim çok rahat normal doğum yapabilirsin dedi neyse ki yapamazsın demesinden korkuyordum doğum 23 aralık görünüyor inşallah o tarihe kadar kalmaz birkaç gün önce gelir dedi bakalım bir sonra ki randevumuz 23 aralık eğer o vakite kadar doğum olmazsa sizlerde ne var ne yok daha bakamadım geçmişe

kızlar bende perşembe günü epidural anesteziyle sezeryan olcam sabah 8 de allahım hepimize yardım etsin

kızlar ayrıca eşimin halasının kızı bana bi dua verdi doğumdan önce okumuş 100 defa yada giderken okuyalım paylaşmak istedim çok rahat geçti dedi sümmesebile yessarahu

Eltin sabirliymis valla
Öyleydi valla ondan çok ben gerilmiştim.Şimdide aynı şeyleri yapmazlar umarım..

Canım benm yaa uyutmuyor dimi seni minik cadı.nazar değiyor desene yazık ona.Az kaldı canım yarın son yarından sonra oğluşum kucağımda olacak:Saruboceq: Çok karışık duygular içindeyim:sm_confused:

bugün hiç tadı yok kimsenin galiba.. kimse yazmıyor...
kızlar napıyosunuz ya herşey yolundadır inşallah

Daha makinede çamaşır yıkanıyor onu asacam.saçımda da havlu var saçımı tarayıp kurutacam:S Belki yatarım bi ara...

kızlar kanal d de hayat sineması programı vardı şuan bitiyor.. bir çift vardı boşanmak üzere olan.. 13- 14 yıldır çocuk istiyorlarmış.. olmuyormuş.. erkek interfilitesi yüzünden anladığım kadarıyla.. nasıl ağlayıp nasıl üzülüyorlar.. bir görseniz.. kızcaz çantasında patik taşıyor düşünün.. bebek patiği.. bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorlar.. maddi güçleri tüp bebeği ancak bir kere denemeye yetmiş.. sinan çetin aracı oldu doktorum programı tarafından karşılanacak tüm masraflar ve bir kez daha deniycekler.. düşünsenize çok istiyorsunuz ama anne baba olamıyorsunuz.. Allah göstermesin, düşünmekle anlayamaz bunu insan nasıl bişey olduunu tahmin edemez bence.. resmen ciğerleri pare pare yanmış yaa((
bizler ne şanslıyız bir düşünelim bu gece ve şükredelim..

arzuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmm valla cok gezdim
sabah dogurmassam hic sanmiyomdaa kizima yeni seyler aldim tabi her gezmede bisey göruyorum bide yilbasi diye böyle yeni dogan bebeklere noel baba kiyafetleri vardi aklim gittide almadim cok kucuk olur yilbasinda tabi dogarsa ozamanaa eee sizler naptinizz gecmse baktimda pek keyfin yokmus canim 2 gunun kaldi persembe benimde randevum var bakalim hayirlisi seninde dogumunn ALLAHIM kolay kurtarsin senide bizide tum doguma hazir olanlariiii

Ya kızlar acil bişiy sorcam . .şimdi biz hastane cantası hazırladıkya onun için ayrıca valizmi türü bişeyemi koydunuz . .ben bebek için aldıgım cantaya koydum da . .aklıma takıldı şimdi . .bide bebeğin kıyafetlerini mi tek hemşirelere veriyoruz eee cantada diğer eşyalar felan var cünkü yanımızdamı duruyo ne oluyo . .off merak ettim yaa normal dogum için soruyorum . .

canım ben şöyle yaptım , bebeğin eşyalarını bebek baım çantası olarak aldığımız çanta varya ona koydum..
kendiminkiler valize ancak sığıcak gibi gözüküyor.. çarşamba günü son kontrolümü yapıcam çantayla ilgili..
bebeğin kıyafetlerini sen doğumdayken annen filan verirler ilk neyi giyecekse.. seninkileri zaten sanırım odaya çıkınca giydircekler.. bilgim bu kadar...

Ben kendi eşyalarımı da bebek eşyalarını da valize koydum canım 2ayrı valiz yaptım yani bebeğinkisi daha küçük.Bebek çantasını hastaneye götürmek istemedim kirlenmesin diye..Bebeğin ilk giyeceklerini de çantada en üste bir poşet içinde koydum onun içinde bir bez çıtçıtlı badi zıbın ve alt üst kıyafet çorap ve battaniye var battaniyeye sardım zaten hepsini..

kızlar bu saaat itibariyle 40+5 oldum. bugün kontrolüm vardı yine nst de sancı falan çıktı benimde hafif hafif ağrılarım başlamıştı. . öğleden sonra doktordan gelince ağrılar sıklaştı 10 dakkada bire düştü. sonra kesildi. ara ara devam etti. kanamam başladı. bende tırstım doktorla konuştu. o da hastaneye gel muayne etsin ebe dedi. 20,00 gibi gittim akşam bende 2 cm açılma var dedi. eve geldim bende sıklaşırsa dönerim diye. şimdi 12 den beri 5-10 dakka arasında oynayan sancılarım var.uykuda tutmuyo şimdi.

Allah yardımcın olsun canım.Yarın alırsın sanırım bebeğini kucağına sancıların,açılman başladıysa..5dak.düşünce mi gitmek gerekiyordu hastaneye?Dr. ne dediki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…