Comelme nefes hurma aklina ne gelirse ama daha acilma bile yok .Cuma gunu nst ye bagladi sanci bile yok . Persembe suni ile baslicak bakalim .
inş gerek kalmadan bir nefesde kurtulursun cnm.bugünler geçmiyo artık değilmi.her sabah kalktığımda bugünde sabah oldu bende tık yok diyerek kalkıyorum ve her akşam yatarken bugünde akşam oldu yine bişey yok diyerek yatıyorum:) bi alsaydık kucağımıza hayırlısıyla..
Öyleydi valla ondan çok ben gerilmiştim.Şimdide aynı şeyleri yapmazlar umarım..Eltin sabirliymis valla
uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemde çok
eve biri gelince kızım huzursuzlanıyor o gece
öffffff ya konuşmayayım neyse
arzu nazan az kalmış valla hadi hayırlısıyla alın kucagınıza
geçmişe baktım ama alıntı yapamıycm mına kucagımda ,anne olanların gözuaydın Allah analı babalı buyutsun vaktı az kalanlarında Allah yardımcısı olsun
canım ben şöyle yaptım , bebeğin eşyalarını bebek baım çantası olarak aldığımız çanta varya ona koydum..Ya kızlar acil bişiy sorcam . .şimdi biz hastane cantası hazırladıkya onun için ayrıca valizmi türü bişeyemi koydunuz . .ben bebek için aldıgım cantaya koydum da . .aklıma takıldı şimdi . .bide bebeğin kıyafetlerini mi tek hemşirelere veriyoruz eee cantada diğer eşyalar felan var cünkü yanımızdamı duruyo ne oluyo . .off merak ettim yaa normal dogum için soruyorum . .
Ya kızlar acil bişiy sorcam . .şimdi biz hastane cantası hazırladıkya onun için ayrıca valizmi türü bişeyemi koydunuz . .ben bebek için aldıgım cantaya koydum da . .aklıma takıldı şimdi . .bide bebeğin kıyafetlerini mi tek hemşirelere veriyoruz eee cantada diğer eşyalar felan var cünkü yanımızdamı duruyo ne oluyo . .off merak ettim yaa normal dogum için soruyorum . .
arzuuuuuu nehirrrrrr napiyonuzzz
kızlar bu saaat itibariyle 40+5 oldum. bugün kontrolüm vardı yine nst de sancı falan çıktı benimde hafif hafif ağrılarım başlamıştı. . öğleden sonra doktordan gelince ağrılar sıklaştı 10 dakkada bire düştü. sonra kesildi. ara ara devam etti. kanamam başladı. bende tırstım doktorla konuştu. o da hastaneye gel muayne etsin ebe dedi. 20,00 gibi gittim akşam bende 2 cm açılma var dedi. eve geldim bende sıklaşırsa dönerim diye. şimdi 12 den beri 5-10 dakka arasında oynayan sancılarım var.uykuda tutmuyo şimdi.