2009 Aralık Anneleri

çok haklısın valla, ama işte olmuyor.. benim anneciim gelemedi temizliğe çünkü grip olmuştu fena öksğrğyor perşembede doğum var, iyileşmesi gerek Allahın izniyle iyileşir inşallah.. yenilemesin diye gelme dedim.. gör bak onu da bir kenara yazmışlardır.. annem herhafta sonu temizliğimi yaptı çamaşırımı askı ütüledi sonuçta ama, büyük temzlikte bu aksilik oldu.. yüze bişe diyen olmaz ama bir kenara yazarlar dediğim gibi..
neyse sağlık olsun.. şimdi koltuklarda ıslak.. uzanamıyorum da masada sandalyede takılıyorum, neyse belki gidip yatağıma yatarım.. ölüyorum heryerim ağrıyor..

evet benim belli artık canım.. darısı da sana inşallah hayırlısıyla, sezeryanın en iyi yönü bu zaten.. saatin günün belli.. hayırlısı olsun hepimiz için..

gittilerse uzan dinlen canım bende kasıyorum kendimi hiç rahat edemiyorum

Arzuuuuuuuuuu ne zaman doğuruyon nasıl doğuruyon kız
sezercik oluyom şekeriiim... 17 aralık perşembe saat 9:00...
sabah 8;:00 de hastanede olucaz inşallah.. dualarınız benimle olsun arkadaşlar.. herşey yolunda gitsin..
allah hepimizi sağlıcakla yavru kuşlarla eve dönmek nasip etsin..

aman bosver git yat yatagina uyu napicaksin ayakta durulmaz sandalyede belin kötu olurr zatenn göbusununde masallahi varr yani tasinmaz surekli ayni sekilde agri yaparrr

umarimmm annen iyilesirde annen gelirse bence kalmazlarr haftaya persembemi senin sezercikkk
yok anacıım bunlar kalır.. o da babaanne oluyor ya acayip mutlu ve hevesli.. halılarım yıkamacıda mesela, ben diyorum ki arayımda çarşambaya mutlaka getirsinler diyorum, görümcem de diyor ki perşembede solur cumada olur biz sereriz diyorÇok üzgünüm çoook
yani buraya kazık kakacaklar.. umarım anlayışlı olmayı da esgeçmezler.. ben rahat edemiyorum birde bunlar dün de dediğim gibi accık yüz buldumu tepene çıkacak tipler, accık mesafeli olmazsan yandın gittti.. parmağını uzatsan kolun içeri kaçar öööyleler..

kolay gelsin canım sezeryandan sonra süt zor geliyor almışsan evde varsa tirle yada süt sağma makinan mutlaka al yanına bebek gögüs ucunu kolay ağzına alsın diye onlarla beliginleştirirsin yoksa bebekler gögüsü tutamıyor birde silikon gögüs ucu koruyucu mutlaka al yoksa gögüs ucun çok acıyor sağa sola değdikce genel anaztezimi

inşallah canım dua etmezmiyiz ama bize fırsat bulduğun gibi bir haber ver fazla merakta bırakma kızlar bu arada 19unda kar geliyormuş yorumcular felaket tabloları çiziyorlar eğer varya benim zeynep 19 geceyi bulursa gelnek için yandım silivriden beylikdüzüne nasıl gidicem
bu arada ben eşimi alıcam doğumu yaşasın önceleri pek sıcak bakmıyordu şimdi doğum lafı geçince bende giricem melikeyle diyor

evet genel olacak, çarpıntım olduğu için epidural yapmıyolar..
göğüs ucum var ama, inşallah onlara ihtiyacım olmaz.. artık olursa orda temin edicez.. bakalım..

tuhhh dsene plan hazirrr sen zaten hastanede olursun bence 3 gun yine bilmiyorumda eve ciktiktan sonra eve gelmisssin oda hazirlamislar kendilerineeeakannehirakannehirakannehir bende ne moral veriyom aamaaaklava: ama ben boyle sye deli olurumdaaa ondan simdi tek basimayimm:kedi:

tamam torunlarıdır gelsinler, yanımızda olsunlar ama bir saat oldumu gitseler nolur.. umarım öyle olur..

Allah yardım eder melikecim vallahi bak.. hiç endişelenme sen.. bir kolaylık verir Allah..

yaaa neden seni bukadar üzüorlar anlamadım
heyecanlarını anlıorum ama bir insanda bu kadar bunaltılmaz ki
bence sen onları görmezden gel
ya çıtlat ya eşine söyle yada hareketlerle belli et bu iş böyle olmaz ki yazık sana
hem en ufak stres sıkıntı bebeği olumsuz etkilermiş
üzme akıllı bızdığımızıııı
git yat uyumaya çalış
kazık çakacaklar şöyle olacak die germe kendiniiii
sevgiler:1no2:

neyse sekerlerr ben gidimde biseyler yapimda yemek yiyimmm sonra girerimm öpuyommmmopuyorumnanaktan

şeytan diyor evdeki yedek yorgan yastıkları çöpe at.. kötükedihüso
ama onada bir çare bulurlar.. neyse..
şimdiden bu kötü senaryoları kafama takmıyım.. sırf bu stresden sütüm gelmeyebilir onları ortalıkda koştururken görünce.. mesafeli olmak tek istediğim bu.. yok sa tabiki onlarda gelecek edecek.. torun bu.. ama sınır bilmeyen insanları sevmiyom işte..

birde görümcem hafta sonuna denk geliyor ya bende kalırım diyor hastanede diyor..kafamçokkarıştı

ulan ben seni istiyor muyum bir sor bbakalım..
o an sabrım çok dar olacak.. sancım ağrım olacak.. bir yerde hastanede yatan hastayım ben, yanıma sen mi yakışırsın.. çok mu iyi analışıyoruzda bunu diyon anlamıyom ki..
nazımın geçtiği kiişileri isterim, kim olsa böyle ister.. annecim çalışıyor ama izin alcak.. eşime de skı sıkı tembih etcem.. onları istemiyommafoldumben valla gelmezse bu olaylardan gelmez sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…