- 22 Mart 2009
- 1.759
- 445
DAHA NE KALDI KUZUM GERİYE alkisalkisalkis
sen hangi ulkeydiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DAHA NE KALDI KUZUM GERİYE alkisalkisalkis
seni ören bayan valla örgüden hiç anlamıyorum sadece haroşa :kedi: anneannem 1 gecede 1 yumak örerdi bana çeyiz olarak dantel yatak örtüsü dantel perde bile örmüştü daha neler 1 sandık dolusu ahhh canım anneannnem nur içinde yatsın inşallah şimdi yaşasaydı neler yapardı zeynep'e yoksas ne annede ne benim annemde öyle marifet yok
kızlar iyiki bu siteyi bulmuşum hepinizi çooook seviyorum opuyorumnanaktan
gozun aydun canim. saglikla mutlulukla buyusun umarim.
normal mi oldu dogumun?
Kızlar ben bİŞey sorucam
bu suyun gelmesİ nasıl bısey ya da daha dogrusu su nasıl bİŞey ben banyo da falan suyum gelırde fark edemem dıye Çok korkuyorum...
bende merak ediyordum dr sordum ya anlamazsam diye anlarsın hiç merak etme zaten arkadan sancı başlar dedi anlamamana imkan yok dedi bazen yavaş yavaş az az gelirmiş bazen birden gelirmiş bazende doğumda dr patlatırmış
Selam kızlar,
canım çok sıkıldı bugün, kayınvalidem gelecekti doğumdan önce, doğumda da yanımda olacaktı, grip olmuş, doktora gitmiş, antibiyotik vermiş, grip geçmeden bebek falan görme demiş.
yawww uyuyabilsem uyuyamiyomki ben galiba alistirma yapiyom kizim dogunca uyutmaz diye..napiyo senin bebiss buyuyomu annesi resminide koymadin kuzunun iyimi keyfii:ecrin_bebek:
selam demeeee tuhh neyse sagliginiz icin gelemicek napican bende bugun ögrendimki buranin hastanelerinde doguma ve bebek olduktan saonra hastane odasina baba disinda kimseyi almiyolarmis karantinaya aliyolarmis domuz gribine karsi onlem olarak ee ben dogumda dili bilen arkadasi alicaktim yanima benim heriff tercume edemez duser bayilirkiiii napicaksammm
kızlar selma.. temizlik bitti bende bittim:sinifsinif:
ben b,şey yapmadım ama, arkalarında dolanmaktan old.. bana git uzan otur diyolar ama nasıl uzanıyım kendi annem olsa yatar uyurdum ama, sonuçta kayınvalidem, görmcem...
sağolsunlar yaptılar ettiler..
hiç oturup ayağımı uzatamadım çok yorgunumm.. ayaklarım tabanlarım acıyor belim ağrıyor..
canım resim ekleyemedim çok uykusuz bir bebek birde çok küçük altını değiştirmeye bir tuhaf oluyorum biraz kilo alırsa kolaylaşır şimdi yengeç gibi bir şey
yok canım yaa öyle bi durumda üstüne düşeni yapar, doğuma alma da bayılmasın adamcağız.
ben b,şey yapmadım ama, arkalarında dolanmaktan old.. bana git uzan otur diyolar ama nasıl uzanıyım kendi annem olsa yatar uyurdum ama, sonuçta kayınvalidem, görmcem...
hiç oturup ayağımı uzatamadım çok yorgunumm.. ayaklarım tabanlarım acıyor belim ağrıyor..
aynen öyle dilek... rahat edemiyo insan.. umarım fazla yanımda kalmaya kakışmazlar.. cidden rahat olamıyor insan..sanki otursan laf edecekler gibi hissediyon demiii rahat edemiyon bide evinin duzenini sen biliyon desene bos dolanmaktan yoruldunn