yok valla temizlik yaparken doğurucam kaydirigubbakcemile3 bizim burda gelen giden çok olur birde inceler herkes annem gerçi çıldırdı demin mutfağı bitirdim dedim telefonda bir bağırdı bana ne yapayım oturamıyorum dediğin gibi keşke işe gitsem bir tek yol yoruyordu o zaman izin aldığımdan bu yana haşat oldum ama valla mutfak ve kızımın odası pırıl pırıl oldu ama camlar ve diğer temizlik için kadın tutacağım yoksa doğuma elimde vileda cam bezi cif filan gidicem bu gidişle kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız bebişler nasıl.hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım okurken güldüm.4 parça ütüm var onlar aklımda sabahdan beri..genel temizliğim yapıldı benim cam kapı halı şim yok ama hergün doğuma gidicek gibi silip süpürüyorum.benim çamaşırım ok oluyo ya yıldım artık hergün hergün 6 yaşında oğlum var hergün okuldan boya içinde geliyo...amaannn tatlı telaşlar bunlar.bi çıksalardı meydana:ecrin_bebek:
ahhh ütüyü hiç sorma benim eşim harita mühendisi bütün gün arazide çamur içinde kalıyor hiç gözüm yemiyor valla katladım hepsini dolabın gözüne koydum eşim gülüyor ama ne yapayım görmeyince belki unuturum lazım olduğunda tek tek ütülüyorum bebişinkiler neyse ütülendi
amann yardım ediyim demiyo ya gıcık oluyorum artık.bi gömlekdemi ütüleyemez bilmediğinden değil ayıptır sölemesi ben ütüyü eşimden öğrendim:kedi: ama o kadar kırgınımki ona bana hamileliğim boyunca hiç yardımcı olmadı aksine bide beklenti içine giriyo.sabah sabah tersledi gitti o kadar cnm sıkılıyoki benim son günlerim bidaha hamile kalmayı düşünmüyorum zaten ay neyse ağladım ağlıcam
yok valla temizlik yaparken doğurucam kaydirigubbakcemile3 bizim burda gelen giden çok olur birde inceler herkes annem gerçi çıldırdı demin mutfağı bitirdim dedim telefonda bir bağırdı bana ne yapayım oturamıyorum dediğin gibi keşke işe gitsem bir tek yol yoruyordu o zaman izin aldığımdan bu yana haşat oldum ama valla mutfak ve kızımın odası pırıl pırıl oldu ama camlar ve diğer temizlik için kadın tutacağım yoksa doğuma elimde vileda cam bezi cif filan gidicem bu gidişle kaydirigubbakcemile3
Ay gülüm hiç üzülme coğumuzunki farklı degil yanidert etme . .bu erkekleri yine bizim analarımız boyle yetiştirdi valla ne yapıp edip kendi evlatlarımıza biraz merhamet aşılayalım arkiler . .valla agrı sancı içinde işe giderken bide kociş telefonda ütülü gömlek için tafra yapıyodu . .hepsi ayni kardeş ama biz onları coook seviyoruz ya merhamet duygusu daha agır basıyo kıyamıyoz . . Şeniz
amann yardım ediyim demiyo ya gıcık oluyorum artık.bi gömlekdemi ütüleyemez bilmediğinden değil ayıptır sölemesi ben ütüyü eşimden öğrendim:kedi: ama o kadar kırgınımki ona bana hamileliğim boyunca hiç yardımcı olmadı aksine bide beklenti içine giriyo.sabah sabah tersledi gitti o kadar cnm sıkılıyoki benim son günlerim bidaha hamile kalmayı düşünmüyorum zaten ay neyse ağladım ağlıcam
ahada örguye basliyom bitane bebek bolerosu isleyim doguracagim yok en azindan onu bitirene kadar dogurmam resmini koyuyom aha bundan isleyecem sonra yazarimm
üzme kendini birtanem bunlar böyleler bizler oğullarımızı daha nazik yetiştirelim benim ki kotlarını tişortlarını ütülemezsem ütülüyor ama çokta yardımcı değil ben biraz üzerime gelince bak üzme beni hamileyim diye azıcık duygu sömürüsü yapıyorum yap hayatım şurada kaç günümüz daha var şimdi ne yapsak kardır ay çok çıkarcı gördüm kendimi
çok hoş ellerine sağlık bitince de bakarız artık yetişirse bende battaniye örüyordum senesi olmuştur dr kafamdan bebek düşüncesini sileyim diye demişti hala bitmedi artık kısmetse yetişirse 2.bebeğe :kedi:kaydirigubbakcemile3
Kooosskoca rabbim var yardımcım gerisini boşver derya diyorum kendi kendime..Allahım kimselere muhtac etmesin kimseyi..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya:
KIZ DILEK SEN BU KADAR MARİFETLI MISIN YAW akannehir
KESKE YAKIN OLSAKTA BENDE SENDEN BISEYLER ÖGRENSEM VALLA kaydirigubbakcemile5
ben varya nisanliyken vize bekliyodum iste sikintidan koca bir hurc dolusu bebek orgusu isledim tabi getiremedim burayada iyice ogrendim ee burdada yapicak bisey yok habire örgu öruyom dantel falan bilmem kurdela nakisi bide ögrgu ögretirdimm vallaaa:1hug: