2009 Aralık Anneleri

kızlar nasılsınız bebişler nasıl.hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım okurken güldüm.4 parça ütüm var onlar aklımda sabahdan beri..genel temizliğim yapıldı benim cam kapı halı şim yok ama hergün doğuma gidicek gibi silip süpürüyorum.benim çamaşırım ok oluyo ya yıldım artık hergün hergün 6 yaşında oğlum var hergün okuldan boya içinde geliyo...amaannn tatlı telaşlar bunlar.bi çıksalardı meydana:ecrin_bebek:

kızlar benim kız çok sakin yaa o kadar yavaş hareket ediyoki üzülüyorum.ve hiiiiçç halim yok tüm vücudum ağrıyo midem bulanıyo iştahım yok daha yemekteyken tuvalete zor atıyorum kendimi.yani hiç tadım tuzum yok yarın 40 hafta bitiyo kızdan ses seda yok:gitme:

ahhh ütüyü hiç sorma benim eşim harita mühendisi bütün gün arazide çamur içinde kalıyor hiç gözüm yemiyor valla katladım hepsini dolabın gözüne koydum eşim gülüyor ama ne yapayım görmeyince belki unuturum lazım olduğunda tek tek ütülüyorum bebişinkiler neyse ütülendi

amann yardım ediyim demiyo ya gıcık oluyorum artık.bi gömlekdemi ütüleyemez bilmediğinden değil ayıptır sölemesi ben ütüyü eşimden öğrendim:kedi: ama o kadar kırgınımki ona bana hamileliğim boyunca hiç yardımcı olmadı aksine bide beklenti içine giriyo.sabah sabah tersledi gitti o kadar cnm sıkılıyoki benim son günlerim bidaha hamile kalmayı düşünmüyorum zaten ay neyse ağladım ağlıcam

Ay sadece ben degilim yani . .Ağrılar sancılar yanmalar biyandan ev işleri temizlik bi yandan bi türlü bitmiyor arkiler yaaa . .daha mutfakım duruyo örtüleri serilcek etcek oyyy oyyyyyyyy . .gelde bi abla kardeş arama varlarda uzaktalar . .dogum yaklastı ben hala kapı pencere siliyorum . .

Ay gülüm hiç üzülme coğumuzunki farklı degil yanidert etme . .bu erkekleri yine bizim analarımız boyle yetiştirdi valla ne yapıp edip kendi evlatlarımıza biraz merhamet aşılayalım arkiler . .valla agrı sancı içinde işe giderken bide kociş telefonda ütülü gömlek için tafra yapıyodu . .hepsi ayni kardeş ama biz onları coook seviyoruz ya merhamet duygusu daha agır basıyo kıyamıyoz . . Şeniz

ahada örguye basliyom bitane bebek bolerosu isleyim doguracagim yok en azindan onu bitirene kadar dogurmam resmini koyuyom aha bundan isleyecem sonra yazarimm

Eklentiler

• $grnt061l[1].jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 29

haklısın cnm.ben oğlumu böyle yetiştirmicem.gerçi daha bugün pijamalarını çekmecene koy yatağın üstünde bırakma dedim diye niyee babam yatağın üstüne koyuyo diyo.yani görgülü kuşlar gödüğünü işler demişler doğru yani..neyse öyle böyle geçti 40 hafta işte Allahım sağlık sıhhat huzur versin hepimize inş..

üzme kendini birtanem bunlar böyleler bizler oğullarımızı daha nazik yetiştirelim benim ki kotlarını tişortlarını ütülemezsem ütülüyor ama çokta yardımcı değil ben biraz üzerime gelince bak üzme beni hamileyim diye azıcık duygu sömürüsü yapıyorum yap hayatım şurada kaç günümüz daha var şimdi ne yapsak kardır ay çok çıkarcı gördüm kendimi

ahada örguye basliyom bitane bebek bolerosu isleyim doguracagim yok en azindan onu bitirene kadar dogurmam resmini koyuyom aha bundan isleyecem sonra yazarimm

çok hoş ellerine sağlık bitince de bakarız artık yetişirse bende battaniye örüyordum senesi olmuştur dr kafamdan bebek düşüncesini sileyim diye demişti hala bitmedi artık kısmetse yetişirse 2.bebeğe :kedi:kaydirigubbakcemile3

Kooosskoca rabbim var yardımcım gerisini boşver derya diyorum kendi kendime..Allahım kimselere muhtac etmesin kimseyi..

HEPSI AYNI BUNLARIN VALLA...BI DE NE VARMIS HAMILELIKTE DEMIYO MU?HIC DERT ETME DERYACIM BENIM KI DE BIRGUN BILE YARDIMCI OLMADIGI GİBİ BEKLENTILERINI DE HIC AZALTMADI.HERSEYINI 4 4 LÜK ISTIYO...AMAANNN EN IYISI ONLARI KONUSUP HIC CABNIMIZI SIKMAYALIM :enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya:

KIZ DILEK SEN BU KADAR MARİFETLI MISIN YAW akannehir
KESKE YAKIN OLSAKTA BENDE SENDEN BISEYLER ÖGRENSEM VALLA kaydirigubbakcemile5

ben varya nisanliyken vize bekliyodum iste sikintidan koca bir hurc dolusu bebek orgusu isledim tabi getiremedim burayada iyice ogrendim ee burdada yapicak bisey yok habire örgu öruyom dantel falan bilmem kurdela nakisi bide ögrgu ögretirdimm vallaaa:1hug:

örgulerin resimlerini cektimde nedense ne albume nede eklenti olarak ekleyemedim kucultemedim buyuk geliyo reism heralde neyse kocise sorum nasil kucultecemizi aksam sonra eklerim albumde sadece patikler var örguler ekleyemedim

DAHA NE KALDI KUZUM GERİYE alkisalkisalkis

seni ören bayan valla örgüden hiç anlamıyorum sadece haroşa :kedi: anneannem 1 gecede 1 yumak örerdi bana çeyiz olarak dantel yatak örtüsü dantel perde bile örmüştü daha neler 1 sandık dolusu ahhh canım anneannnem nur içinde yatsın inşallah şimdi yaşasaydı neler yapardı zeynep'e yoksas ne annede ne benim annemde öyle marifet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…