2009 Aralık Anneleri

off kızlar kimse yokmuş bende uyuyamadım kaç saattir yatakta dönüyorum kalktım dayanamayıp sırt ağrısından ölüyorum ya ağlıcam şimdi çoook kötü:sinifsinif:nese kimsede yok zaten herkese ii geceler...

o sirt agrisindan bende öluyom bu hafta basladi cok kotuu allah kolaylik versin

merhaba kizlar
benim 9 Aralik ta dogum yapmam gerekiyordu erken oldu ufaklik 30 Kasim da geldi dunyaya
Allah en kisa zamanda bebislerinize kavustursun harika bir duygu
Tum acilarina degiyor ...

merhaba kizlar
benim 9 Aralik ta dogum yapmam gerekiyordu erken oldu ufaklik 30 Kasim da geldi dunyaya
Allah en kisa zamanda bebislerinize kavustursun harika bir duygu
Tum acilarina degiyor ...
merhaba canım gözünaydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. darısı bize..

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn hadi uyanın bakiiim

bende kalkıyım yapacak daha bir sürü iş var mutfak bitmek üzere ama sadece çekmeceler ve tencerelerin olduğu yer kaldı

günaydın dilek bizim gece güdüz birbirine karıştı bu günlerin tadını çıkartın

yawww uyuyabilsem uyuyamiyomki ben galiba alistirma yapiyom kizim dogunca uyutmaz diye..napiyo senin bebiss buyuyomu annesi resminide koymadin kuzunun iyimi keyfii:ecrin_bebek:

anam sizin oranin doktorlarida tam deliymiss ayaklarindan cocouk cikartilirmiii turkiyeey nasil donecen ucakta dogurun zaten ucagada almazlar ben bildigim kadariylaa bide ben doktora daha once sordum turkiyede dogum yapsam diye oda dedi bebek turkiyede kalir vize bekler sen donersin dediii amaniinnnn dedimm bendeee:eek:lmaz:
ay ne bilim benımde kafam karıstı ıyıce ayaklarından cektırmem bebegımı.. pazartesı gıdıcem tekrar ben sezeryan ıstıyorum dıycem tehlıkeye atamam cocugumu ya ben delırmıs bunlar..eger dönersem zaten rapor alıp döncem yapcam bısyler yanı artık:) ama turkıyede dogum yaparsam kolay kolay donmem zaten gerı

ay ne bilim benımde kafam karıstı ıyıce ayaklarından cektırmem bebegımı.. pazartesı gıdıcem tekrar ben sezeryan ıstıyorum dıycem tehlıkeye atamam cocugumu ya ben delırmıs bunlar..eger dönersem zaten rapor alıp döncem yapcam bısyler yanı artık:) ama turkıyede dogum yaparsam kolay kolay donmem zaten gerı

canim sne neicin yurtdisindadinki geri donmem diyon esin nerde ..yani ben anlamiyom nasil anneyid ebebegide tehlikeye atiyolarki baska doktora gitsen sorsan yani sama ayakalrdan bebek cikarmi

:nazar:Herkese selamlarrrrr . .Belim sanki ikiye ayrılıyor yaww . .bu hafta başladı iyce . .otursan oturamıyosun batıyo yatsan yatamıyosun mide ekşimeleri herşey ağzına geri geliyo oyyy anam oyyy . . şikayet degil evladımıza helali hoş olsun da Hayırlısıyla bi doğursak demi kızlar eee merakda var . .Allahım saglıklaaa hayırla bağışlasın hepimizinkinide inşallahhhh . .:nazar:

bende kalkıyım yapacak daha bir sürü iş var mutfak bitmek üzere ama sadece çekmeceler ve tencerelerin olduğu yer kaldı

melike sende benim gbi 5 dk bos duramiyon bende sanki yarin dogurum gibi aman camasir birikmesin aman utu brikmesin dolaplari silim gelen giden olur kimsemde yok yapacak diye hergun bir temizlik cikariyom bide benim burda kim gelip gideceksee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3 yada 4 aile turk var yakinlarda cokta yakin degilde gelirseonlar gelir iste eltim yakin oda laf etmesin diye temizliyom kustuk yeni yeni konusuyoz yani tam konusmuyozda bebek olunca burdan cikmazlar oda laf etmesin temiz temiz olum diye habire is yapiyommm bid ebende yapmassam rahat edemiyomm

:nazar:Herkese selamlarrrrr . .Belim sanki ikiye ayrılıyor yaww . .bu hafta başladı iyce . .otursan oturamıyosun batıyo yatsan yatamıyosun mide ekşimeleri herşey ağzına geri geliyo oyyy anam oyyy . . şikayet degil evladımıza helali hoş olsun da Hayırlısıyla bi doğursak demi kızlar eee merakda var . .Allahım saglıklaaa hayırla bağışlasın hepimizinkinide inşallahhhh . .:nazar:

selamm sekerr ya aynen benimde bu hafta belim ve midemden cektim bu zamana kadar ne bulanti ne mide yanmasi eksimesi bisey olmadi bu hafta cocuk asagi iniyo dedi doktor ama midem neden yaniyo eksiyo anlamdim ama belim benim yatmaktan agriyo cok hantallastim habire uyku modundayim ondan belim agriyo yatmaktann

melike sende benim gbi 5 dk bos duramiyon bende sanki yarin dogurum gibi aman camasir birikmesin aman utu brikmesin dolaplari silim gelen giden olur kimsemde yok yapacak diye hergun bir temizlik cikariyom bide benim burda kim gelip gideceksee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3 yada 4 aile turk var yakinlarda cokta yakin degilde gelirseonlar gelir iste eltim yakin oda laf etmesin diye temizliyom kustuk yeni yeni konusuyoz yani tam konusmuyozda bebek olunca burdan cikmazlar oda laf etmesin temiz temiz olum diye habire is yapiyommm bid ebende yapmassam rahat edemiyomm

yok valla temizlik yaparken doğurucam kaydirigubbakcemile3 bizim burda gelen giden çok olur birde inceler herkes annem gerçi çıldırdı demin mutfağı bitirdim dedim telefonda bir bağırdı bana ne yapayım oturamıyorum dediğin gibi keşke işe gitsem bir tek yol yoruyordu o zaman izin aldığımdan bu yana haşat oldum ama valla mutfak ve kızımın odası pırıl pırıl oldu ama camlar ve diğer temizlik için kadın tutacağım yoksa doğuma elimde vileda cam bezi cif filan gidicem bu gidişle kaydirigubbakcemile3

X