off kızlar kimse yokmuş bende uyuyamadım kaç saattir yatakta dönüyorum kalktım dayanamayıp sırt ağrısından ölüyorum ya ağlıcam şimdi çoook kötü:sinifsinif:nese kimsede yok zaten herkese ii geceler...
merhaba canım gözünaydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. darısı bize..merhaba kizlar
benim 9 Aralik ta dogum yapmam gerekiyordu erken oldu ufaklik 30 Kasim da geldi dunyaya
Allah en kisa zamanda bebislerinize kavustursun harika bir duygu
Tum acilarina degiyor ...
melikeee, sobeeee!!!kaydirigubbakcemile2
yakalarız biz oğlumla he he..kaydirigubbakcemile3yakalandım :kedi:
yakalarız biz oğlumla he he..kaydirigubbakcemile3
naber?? bizzde temizlik var malum:sinifsinif:
günaydın dilek bizim gece güdüz birbirine karıştı bu günlerin tadını çıkartın
ay ne bilim benımde kafam karıstı ıyıce ayaklarından cektırmem bebegımı.. pazartesı gıdıcem tekrar ben sezeryan ıstıyorum dıycem tehlıkeye atamam cocugumu ya ben delırmıs bunlar..eger dönersem zaten rapor alıp döncem yapcam bısyler yanı artık:) ama turkıyede dogum yaparsam kolay kolay donmem zaten gerıanam sizin oranin doktorlarida tam deliymiss ayaklarindan cocouk cikartilirmiii turkiyeey nasil donecen ucakta dogurun zaten ucagada almazlar ben bildigim kadariylaa bide ben doktora daha once sordum turkiyede dogum yapsam diye oda dedi bebek turkiyede kalir vize bekler sen donersin dediii amaniinnnn dedimm bendeeelmaz:
ay ne bilim benımde kafam karıstı ıyıce ayaklarından cektırmem bebegımı.. pazartesı gıdıcem tekrar ben sezeryan ıstıyorum dıycem tehlıkeye atamam cocugumu ya ben delırmıs bunlar..eger dönersem zaten rapor alıp döncem yapcam bısyler yanı artık:) ama turkıyede dogum yaparsam kolay kolay donmem zaten gerı
bende kalkıyım yapacak daha bir sürü iş var mutfak bitmek üzere ama sadece çekmeceler ve tencerelerin olduğu yer kaldı
Herkese selamlarrrrr . .Belim sanki ikiye ayrılıyor yaww . .bu hafta başladı iyce . .otursan oturamıyosun batıyo yatsan yatamıyosun mide ekşimeleri herşey ağzına geri geliyo oyyy anam oyyy . . şikayet degil evladımıza helali hoş olsun da Hayırlısıyla bi doğursak demi kızlar eee merakda var . .Allahım saglıklaaa hayırla bağışlasın hepimizinkinide inşallahhhh . .
melike sende benim gbi 5 dk bos duramiyon bende sanki yarin dogurum gibi aman camasir birikmesin aman utu brikmesin dolaplari silim gelen giden olur kimsemde yok yapacak diye hergun bir temizlik cikariyom bide benim burda kim gelip gideceksee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3 yada 4 aile turk var yakinlarda cokta yakin degilde gelirseonlar gelir iste eltim yakin oda laf etmesin diye temizliyom kustuk yeni yeni konusuyoz yani tam konusmuyozda bebek olunca burdan cikmazlar oda laf etmesin temiz temiz olum diye habire is yapiyommm bid ebende yapmassam rahat edemiyomm