2009 Aralık Anneleri

kızlar haberleri okudunuz mu hiç kar beklentisi varmış bizim bebişler kar yağmasını bekliyo sanırım umarım herkesin hastanesi yakındır sorun oolmaz

evet canim galiba sanci kismini nekadar kisa atlatirsan okadar kolay oluyo cunku baksana arkadaslara sanci cekiyolar ama duzene girmiyo seninn acilman cabuk olunca rahat olmus ama bebegin kordonun kisa olmasi sorun olmus cok sukur canim iyiyse simdi sorun yok ben sen neden 38 haftada oldu onu merak ettim yani sancinmi tuttu

ayy kizlar varya halinizi anliyom dicem anlayamam tabi ama inanki sizleri gordukce ben korkar oldum nasil beklicek insan ya bide beyin yoruluyo vucuttan once doguma girmedenn:gitme:
canım sancın duzenlı gelırse hıç korkma ınan dun gece ben nası bı enerjıyle gıttım kendımı hazrladım doguma hemşıreyle felan konuş durmadan olduğunu hıssetttır.ben cok rahatlamıştım,,gıderken tır tir titrıyodum nışanı gorunce tuhaf oldum sonra hemen topladım kendımı ama ogum başlamadı işte..zor olan bu bekleyış...inş hemen gelır sancıların

kıslar bu çömelme nası yapılıyo anlamadım

nasılsın canım hala yokmu bısı sancıların ne alemde bende bugun hastanedeydım 1 bucuk sntım acılma var dedı ayın 16 da tekrar gel dedı sızce dogum 16 sına kalırmı kızlar

insallah insallah sende kolay kurtulursun bizlerdee:Saruboceq::Saruboceq:

kendimi çok yorgun hissediyorum bugün çok yordum demekki kendimi bu arada japon kız bebişin hayırlı olsun

kendimi çok yorgun hissediyorum bugün çok yordum demekki kendimi bu arada japon kız bebişin hayırlı olsun

ne yaptında yordun cnm bu kadar kendini bende çok yoruyorum valla istemeden ama ne yapıyım iş yapmadanda duramıyoum bugün yapmadım mesela içim rahat deil yarın yine yapıcam ama dikkat etmemiz lazım cnm senin doumunda yakın sanırım:uhm:

12-13 gün kaldı ben bugün mutfağı temizledim dolapların içini dışını sildim iyice örtülerini değiştirdim doğuma hazır olsun diye evde kalınca hep böyle oluyor çalışmak daha rahat

selam kızlar ya bende değişik bi alerji çıktı heryerim kabarıyo kıpkırmızı oluyo acile gittim dün iğne verdi iki gün daha iğnem var avil dekort belki duymuşsunuzdur süte geçiyo o yüzden ipneden 3 4 saat sonra emzirmem gerekiyo doktor bişey olmaz diyo tanıdık bi çocuk doktoru vardı onu aradım oda rahat ol diyo herkes rahat ama ben niye değilim habire bebeği izliyorum bişeyi varmı diye kafayı yicem zaten doğsuğu andan beri hep bi kaybetme korkusu vardı bende şimdi iyice depreşti şu iki gün geçse iğneler bitsede kurtulsam bişey olmaz dimi kızlar doktorlar rahat herkes rahat yoksa bu loğusalığın verdiği bişey mı hani hormonlar falan

doktorun rahat ol diyorsa bence rahatlat kendini sonuçta ilaçları tanıyorlar

nasılsın canım hala yokmu bısı sancıların ne alemde bende bugun hastanedeydım 1 bucuk sntım acılma var dedı ayın 16 da tekrar gel dedı sızce dogum 16 sına kalırmı kızlar

kalabilir valla. ama kalmaya da bilir:) 1.5 cm acilmayla 2 hafta giden kadinlar oldugu gibi 1 gun sonra doguranlar da var. bir dahaki muayenen ne zaman?

kızlar bu açılma olup olmadığına çatı muayenesi gibi mi bakılıyo??

ben bu "cati muayenesi" olayini bir tek turkiye'den duyuyorum valla. herhalde vajinal muayenedir o da. ikisine de vajinadan bakiliyor.

bana elini sokup baktii nasil anladi bilmiyomm

elini mi soktu? allahtan kolunu sokmamis kaydirigubbakcemile3

esracim sanirim sende "mastitis" denen sey olmus. turkcesi nedir bilmiyorum ama emziren kadinlarda siklikla rastlanan bir sey oldugunu biliyorum. eger kullandigin ilac icin doktor bebegine bir sey olmaz dediyse bir sey olmaz. ne dedigini biliyordur o. hic kafani takma, rahat ol. tabii lohusalik depresyonu vardir biraz ama cok dusunmemeye calis uzerinde, doktoruna guven bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…