2009 Aralık Anneleri

az once muayeneden geldim. suyum normal seviyelere cikmis allahtan. cok rahatladim. ictigim litrelerce su ise yaradi demek:) bu tabii bir de suni sanci verilmeyecegi anlamina geliyor, en guzel kismi da o. bakalim 6 gun icinde gelecek mi benimkisi.

ultrasondan gordugum kadariyla keyfi gayet yerinde. nefes alip verme egzersizleri yapiyor, eli de agzindaydi:))

selam kızlar ya bende değişik bi alerji çıktı heryerim kabarıyo kıpkırmızı oluyo acile gittim dün iğne verdi iki gün daha iğnem var avil dekort belki duymuşsunuzdur süte geçiyo o yüzden ipneden 3 4 saat sonra emzirmem gerekiyo doktor bişey olmaz diyo tanıdık bi çocuk doktoru vardı onu aradım oda rahat ol diyo herkes rahat ama ben niye değilim habire bebeği izliyorum bişeyi varmı diye kafayı yicem zaten doğsuğu andan beri hep bi kaybetme korkusu vardı bende şimdi iyice depreşti şu iki gün geçse iğneler bitsede kurtulsam bişey olmaz dimi kızlar doktorlar rahat herkes rahat yoksa bu loğusalığın verdiği bişey mı hani hormonlar falan
canım herhalde dediğin gibi lohusalığın verdiği bir duygudur o.. duymuştum çünkü, bir çok kadın bir çok şekilde değişik korkular yaşarmış.. lohusa depresyonu diyorlar..benim komşumda, kendisi ölüm korkusu yaşamıştı, ben ölücekmiyim ölürsem bebeğime kim bakıcak filan geceleri uyuyamıyordu.. Allah vermesin..
dua filan oku içinin sıkıntısı hafifler.. yavrunda melekler koruyor annesi merak etme, hormonlarmızın bir oyunu bu.. içini rahat tut..
ilaç konusuna gelince, doktorlar rahat ol diyorsa 4 saat sonra emzir annesi.. sende yavrunda Allaha emanet olun.. hepimz hepizin yavruları Allaha emanet..

merhaba arkadaşlar, ben de aralık annesiyim ve bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum..umarım herkes bebeğini sağlıcakla kollarına alır.

Mambaa ismini bilmiyorum ama herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ben de artık baya aşağılarda hissediyorum kızımın kafasını, ama çok hareketli hiç durmuyo, bakalım ne zaman gelecek.

az once muayeneden geldim. suyum normal seviyelere cikmis allahtan. cok rahatladim. ictigim litrelerce su ise yaradi demek:) bu tabii bir de suni sanci verilmeyecegi anlamina geliyor, en guzel kismi da o. bakalim 6 gun icinde gelecek mi benimkisi.

ultrasondan gordugum kadariyla keyfi gayet yerinde. nefes alip verme egzersizleri yapiyor, eli de agzindaydi:))

gozüünn aydınnn

gözünaydın canım kaydirigubbakcemile5

gene gece oldu gene benim kız coştu karnımın içinde balık gibi gündüz fazla hareketli değil gece kıpır kıpır ahhhh bu doğuncada bu huyunu sürdürürse yandım ki tam yandım

iyi geceler aralık anneleri ne güzel heycan dorukta uzuuunn yolun sonuna geldiniz bebekleri kucaklamaya az kaldı bende mart annesiyim allah hepimizin yardımcısı:ecrin_bebek:a.s. olsun

iyi geceler aralık anneleri ne güzel heycan dorukta uzuuunn yolun sonuna geldiniz bebekleri kucaklamaya az kaldı bende mart annesiyim allah hepimizin yardımcısı:ecrin_bebek:a.s. olsun

amin canım Allah sana da bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

mrb tatlı hamişler ne kadar mutlu ve heyecanlısınızdır bende 2 ay önce doğum yaptım ve dünyadaki en mutluluk verici birşeymiş Allah bebklerimizden bizi hiç ayırmasın inş belki duymuşsunuzdur ama bende söylemek istedim doğumdan 10 gün önce doğum yapana kadar bol bol hurma yeyin arkadaslar gercekten çok faydalı ve doğum sırasında bolca dua edin ben çok korkuyordum doğumdan ve normal doğum yaptım gerçekten çok kolay gecti Allah hepinizin yapdımcısı olsunn....ıyi geceler....

off kızlar kimse yokmuş bende uyuyamadım kaç saattir yatakta dönüyorum kalktım dayanamayıp sırt ağrısından ölüyorum ya ağlıcam şimdi çoook kötü:sinifsinif:nese kimsede yok zaten herkese ii geceler...

X