Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ben normal doğum yaptımm alkisalkisalkis
canım doğum tabiki biraz zorluğu oluyor ama benim doğum anına kadar ki süre çok çabuk geçti toplamda 4 saatte açılmam tamamlanmıştı. ama doğumum zor oldu bebeğimin kordonu kısa olduğu için bebek çıkmakta zorlandı dr kafayı çıkarttı vücut çıkmadan arkadan kordonu bulup kesip çıkarabildi bebeği ve doğduğunda ağlamadı ve nefes almıyordu 3 saat kuvezde kaldı ama allaha şükür şimdi çoook iyi
canım sancın duzenlı gelırse hıç korkma ınan dun gece ben nası bı enerjıyle gıttım kendımı hazrladım doguma hemşıreyle felan konuş durmadan olduğunu hıssetttır.ben cok rahatlamıştım,,gıderken tır tir titrıyodum nışanı gorunce tuhaf oldum sonra hemen topladım kendımı ama ogum başlamadı işte..zor olan bu bekleyış...inş hemen gelır sancılarınayy kizlar varya halinizi anliyom dicem anlayamam tabi ama inanki sizleri gordukce ben korkar oldum nasil beklicek insan ya bide beyin yoruluyo vucuttan once doguma girmedenn:gitme:
şu çömelme olayını yap canım bende yapyırum. bugün normal doğum yapan arkadaşta dedi. hastaneye gittiğinde 1 cm açıklığı varmış hareketi yaptıktan sonra tabi bi süre 5-6 cm açıklığa gelmiş kısa sürede. hatta bebeğin saçlarını görene kadar doktor kontrolünde yapmaya devam etmiş sonra da çatala almışlar 2 ıkınmada çıkmış ...
canım sancın duzenlı gelırse hıç korkma ınan dun gece ben nası bı enerjıyle gıttım kendımı hazrladım doguma hemşıreyle felan konuş durmadan olduğunu hıssetttır.ben cok rahatlamıştım,,gıderken tır tir titrıyodum nışanı gorunce tuhaf oldum sonra hemen topladım kendımı ama ogum başlamadı işte..zor olan bu bekleyış...inş hemen gelır sancıların
kıslar bu çömelme nası yapılıyo anlamadım
canım sancın duzenlı gelırse hıç korkma ınan dun gece ben nası bı enerjıyle gıttım kendımı hazrladım doguma hemşıreyle felan konuş durmadan olduğunu hıssetttır.ben cok rahatlamıştım,,gıderken tır tir titrıyodum nışanı gorunce tuhaf oldum sonra hemen topladım kendımı ama ogum başlamadı işte..zor olan bu bekleyış...inş hemen gelır sancıların
kıslar bu çömelme nası yapılıyo anlamadım
kızlar bu açılma olup olmadığına çatı muayenesi gibi mi bakılıyo??
bana elini sokup baktii nasil anladi bilmiyomm
ayy alemsin valla )) tamam işte aynı çatı muayenesi
kendimi çok yorgun hissediyorum bugün çok yordum demekki kendimi bu arada japon kız bebişin hayırlı olsun
ne yaptında yordun cnm bu kadar kendini bende çok yoruyorum valla istemeden ama ne yapıyım iş yapmadanda duramıyoum bugün yapmadım mesela içim rahat deil yarın yine yapıcam ama dikkat etmemiz lazım cnm senin doumunda yakın sanırım:uhm:
selam kızlar ya bende değişik bi alerji çıktı heryerim kabarıyo kıpkırmızı oluyo acile gittim dün iğne verdi iki gün daha iğnem var avil dekort belki duymuşsunuzdur süte geçiyo o yüzden ipneden 3 4 saat sonra emzirmem gerekiyo doktor bişey olmaz diyo tanıdık bi çocuk doktoru vardı onu aradım oda rahat ol diyo herkes rahat ama ben niye değilim habire bebeği izliyorum bişeyi varmı diye kafayı yicem zaten doğsuğu andan beri hep bi kaybetme korkusu vardı bende şimdi iyice depreşti şu iki gün geçse iğneler bitsede kurtulsam bişey olmaz dimi kızlar doktorlar rahat herkes rahat yoksa bu loğusalığın verdiği bişey mı hani hormonlar falan
nasılsın canım hala yokmu bısı sancıların ne alemde bende bugun hastanedeydım 1 bucuk sntım acılma var dedı ayın 16 da tekrar gel dedı sızce dogum 16 sına kalırmı kızlar
kızlar bu açılma olup olmadığına çatı muayenesi gibi mi bakılıyo??
bana elini sokup baktii nasil anladi bilmiyomm
selam kızlar ya bende değişik bi alerji çıktı heryerim kabarıyo kıpkırmızı oluyo acile gittim dün iğne verdi iki gün daha iğnem var avil dekort belki duymuşsunuzdur süte geçiyo o yüzden ipneden 3 4 saat sonra emzirmem gerekiyo doktor bişey olmaz diyo tanıdık bi çocuk doktoru vardı onu aradım oda rahat ol diyo herkes rahat ama ben niye değilim habire bebeği izliyorum bişeyi varmı diye kafayı yicem zaten doğsuğu andan beri hep bi kaybetme korkusu vardı bende şimdi iyice depreşti şu iki gün geçse iğneler bitsede kurtulsam bişey olmaz dimi kızlar doktorlar rahat herkes rahat yoksa bu loğusalığın verdiği bişey mı hani hormonlar falan