2009 Aralık Anneleri

selam kızlar günaydın nasılsınız bakayım kşmler doğurdu maşallah benim kızım 25 . gününde bugün

hoşgeldin canım burada heyecan son safhada sizin biraz daha var Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile5

Ben de hergün bir heyecanla açıyorum sayfayı doğuran var mı diye.
Çok az zamanınız kaldı Allah sağlıkla ve kolayca kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. Anlatılamayacak kadar güzel bir duygu.

selam kıslar..
gece sancımlarım başladı hemen araları kısaldı...1 bucuk saatte felan.lavaboya kalktım nişan geldı..evdekılerı uyandırdım fakat sancılarım bırden kesıldı..tık yok.aradımdoktoru gel dedı.muayene etti,,2 cm acılma var dedi bebegın kap atışları normalyatışını yapmayalım evde rahat edersın dedi.sancın sıklaşnnca gel dedi.eve geladık fakat saat 7 den berı 10 dakka ya bı ınanılmaaz sancı gırıyo,,bu saate kadar uyumadık eşimle fakat sıklaşmadı hep 10 dakkaya bı gırıyo 35 sn falan suruyo,,yoruldum sancı cekmekten..nasıl sıklaşılcak napmalıyım kıslar ya cok zordayım.şimdi ayaklandım yıne az az sancılar bu sefer,,duzenıde gıttı..iyice şaşırdık ya

ebru o sıtede tıcker yaparken kaçıncısını kopyalıyorsun benım yaptıgım sıte ay ay gösterıyor
senın sıteden yaptım ama hangısını kopyalayacagımı bılemedım
bebeiş nasıl bu arada sutun duzene gırdımı cnm

ay hadı az kalmış stres yapma akşama gelır inşallah bebiş
saglıkla al kucagına inşallah

ay canım ya allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın inşallah.. inşallah sancıların sıklarşırda hemencecik kolayca doğuruverirsin.. dua ettim valla.. Allah kolaylıklar versin. sağlıkla al yavrunu kucağına

selam kızlar günaydın nasılsınız bakayım kşmler doğurdu maşallah benim kızım 25 . gününde bugün

maşallah dogan buyur derler ya valla ne çabuk geçiyor zaman
hamılelıkten daha çabuk geçiyor bana nasıl akşam oluyor anlamıyorum

hoşgeldin canım burada heyecan son safhada sizin biraz daha var Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile5

melike nbr cnm nasılsın

arzu hadı az kaldı bellı de oldu tarıhın hayırlı olsun cnm saglıkla al kucagına inşallah
yaz mevsımınde olsak gelirdik mınayla hastaneye sızı zıyarete artık bahara tanışacak bızım mınıkler inşallah

pelin naber canım nasılsın? minamız napıyor... oyy yeim onu.. kokla annesi benim için..

canım dayan birazdan düzene girer akşama kalmadan kucağına alırsın inşallah hareket etmeye çalışsan evde biraz yürüsen belki faydası olur yatarak sancı çekmek daha zor diyorlar Allah kurtarsın birtanem

maşallah dogan buyur derler ya valla ne çabuk geçiyor zaman
hamılelıkten daha çabuk geçiyor bana nasıl akşam oluyor anlamıyorum

melike nbr cnm nasılsın

iyiyim canım sağol günler azalmaya başladı ama kendimi hiç yakında doğuracak gibi hissetmiyorum sanki daha birkaç ay varmış gibi geliyor sonra bir hesaplıyorum anaaammmm gelecek bu kız :)))))))))) minayı şöyle kocaman kokla teyzesi için mis kokuludur o yerim ben onu

inşallah canım.. yazın toplanırız artık.. bebişler oynar filan.. ay çok şahaneee

ya bu arada canım çok sıkıldı annem grip olmuştu hafif geçiyodu şiddetlenmiş.. iş yerinde, duramıyorum izin alcam kızım dedi.. anneannemlerde kalıyor.. bu hafta hiç görmedim çok da özledim .. canım benim.. kızlar dua edinde anneciim iyileşsin hemen.. perşembe de doğum var, napsak bilmiyorum. çok moralim bozuldu

pelin naber canım nasılsın? minamız napıyor... oyy yeim onu.. kokla annesi benim için..

şimdi uyuttum arzu
iyiyim sadece birazdaha çok uyusada iş yapmak daha kolay olsa diye duşunuyorum o da onumuzdekı ay anca olurmuş
tek sorun yemek utu temızlık sana bakınca yetiştirmek zor oluyor bebişle
doya doya seyretmeye çalışıyorum çunku çok çabuk degişiyor suratıda tıpıde çabuk buyuyorlar derler ya dogru valla hergunun kıymetını bılmek lazım
senın sancılar geçtimi geçmişte okudumda

1 tane afilli bir sancı gelırse hıssedersın merak etme :)
koklarım teyzesı babası işe gitmeden yıkadık
ay yıkanınca pek bir parlıyor sankı onun kırı ne kı ama yıkana yıkana buyur ortaya çıkarmış sankı ferahlıyor bebişim

izin alır dınlenırse atlatır perşembeye kadar daha var sen merak etme arzu

Neriman Günaydın canım, geçmişi okurken yazmışsın sonradan gördüm. Sen büyütmüşsün kızını ya maşallah. Normal doğum yapmıştın dimi ? Kaçıncı haftada geldi kızın?

bende gelicem bende annene geçmiş olsun canım havalar berbat izin alırsa iyi olur evde dinlenirse daha çabuk iyileşir gerçi perşembe torunu görünce hiç bişeyi kalmaz çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…