2009 Aralık Anneleri

valla nalamadım benım bebıs 2 hafta onden gıdıyo ve 3 hafta 3 kıloydu sonumuz ne oldu cok merak edıyorum bende sezaryana gırersem kesın kılosundan dolayı olur

aman kızlar ya bı dogursaydıkda kurtulsaydık napıcaz bız bole nasıl dogurrsan dogur ben hepsınden korkuyorum sızde de korku varmı hayatımda hıc hastaneye yatmadım hastane yataklarından tıksınıyorum amelıyathane nedr bılmadım bı zamana kadar dr a bıle dogru duzgun gıtmedım o kadar cok sıkıntı yaptıgım sey varkı allahım en hayırlı sekılde en kısa zamnda kurtarsın bızlerı

kızlar ben yatıyorum hepınıze ıyı geceler

iyi geceler canım bende yatıyım artık ben korkmuyorum valla hatta ailede benim dışımda herkes korkuyor herkes panik ben pek bi sakinim sanki önceden 50 kere doğurdum belki cahil cesareti ama benim canım fazla tatlı değildir ağrıya acıya çok dayanıklıyımdır heralde kendime güvendiğim için tabii biraz heyecan var nasıl olacak nasıl yapılacak bebiş nasıl olacak diye ama doğumdan ağrıdan korkum yok Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah iyigeceler kızlar mirmirmirmir

arzuuu kendime nazar degdim bende tik yok dedim ama doktordan geldikten sonra kasilmamda oldu adet agrisi gibi arada sanci giriyo tansiyonumda yuksek acaba ondanmi bilemedim belimde agriyo basimda agriyoo amann basliyoz galiba bundan sonra hayirlisiii

Kızlar herkes doğurdu galiba bir ben mi kaldım:) ben de hala tık yok.rüyamda kar yağdığı gün doğum yaptığımı gördüm.yarın eskişehir e kar yağacakmış belki yarın doğururum:):):)

günaydın kızlar.... ben sabah bekçiniz yine uyku tutmadı... kaydirigubbakcemile2sabah sabah tv izleyeyim dedim hep felaket haberleri....

ÖZNUUUR GÜNAYDIN CANIM.. BEBıŞıN ODASINI GÖRDÜM ÇOK CıCı OLMUŞ.. ÇOK GÜZEL SÜSLÜ PÜSLÜ.. KÜÇÜK HANIM GÜLE GÜLE BÜYÜSÜN OYNASIN UYUSUN ORDA..:nazar:

kızlar nerdesinizzzz

günaydııııııııııııınnnnnnnnn delikafadulden sabahtan sağlık ocağına gittim dün eve gelmişler son kontrol dediler toplam 60 olmuşum 10 civarı almışım tansiyon yerlerde 7-5 kan ve idrar alındı hemşirem cebini verdi doğum olunca ara dedi valla çok az kaldı gelecek minişim inşallah hepimiz sağlıkla doğurup kucağımıza alalım evimize dönelim de çünkü bizim buralar tehlikeli en ufak karda kapatır

ben mıne hanıma gıdıyorum zubeyde hanıma da dogum yapıcam pekı sen kıme gıdıyosun bu sıte cok fazla ılerlıyo takıp edemıyorum cevabını ozele yaz canım sende esk desın galıba merak ettım

sen önceden yoktun galiba burada canım:kahve: 1 günlük geçmişte 40 sayfa olurdu şimdi bize çok tenha geliyor

Merhaba,
Allah kısmet ederse, ben de 2010 Mart annesi olacağım.
Sizlerde geri sayım ne durumda bir bakayım diye ziyaretinize geldim.
Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Darısı da bizim başımıza olsun opuyorumnanaktan

X