- 27 Eylül 2009
- 31
- 0
benim hiç sorun yok ama doğum haftası ilerledi diye her hafta nst ye giriyorum ve bildiğim kadarıyla 35 haftadan sonra düzenli olarak nst ye sokuyorlar
kızlar bende bu gün doğum için gün aldım 17 aralıkta allahım izin verirse allah hepimize yardım etsin
kızlar bende bu gün doğum için gün aldım 17 aralıkta allahım izin verirse allah hepimize yardım etsin
valla canım benim üçüncü bir yol yokki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne cok 17 aralik var. benim de beklenen dogumgunu 17 aralik.
Evet bence de , 17 aralık doktorumun sezeryan için verdiği gün
senin sat kaçtı canım?
Ben de 17 aralık gün aldım, inşallah
ben geldım kızlar hıc sormayın bu zamana kadar hıc sıkıntı yasamadım ne bulantı ne aserme ne hareket zorlulugu ama sn 1 haftadır hem sancım var hem su mıde yanması hem hareket zorlugu hemde oglumun sagolsun sert hareketlerı benı cok yoruyo sızde de varmı kızlar benım sancım var ara ara kısa ama sıklasto sızler ne alemdesınız
22mart canım ama sezeryan olcağı için beklemeye gerek yok dedi gerçekten ne çok 17 aralık var ben kendim istedim 17 neden onuda bilmiyorum öyle söyleyiverdim
benim 21 mart.Doktor 19 aralık dedi.Ama bir arkadaşım sezeryan tarihini beklerken normal doğurdu bu hafta.Her an sürpriz olabilir mi acaba?? Ya da normal bekleyenler belki de diğer türlü doğurabilir :bbo: