2009 Aralık Anneleri

doktorum onay veriyor mambaa ucaga alırlarmı onu bilemiyorum:) rapor oldugu surece 35 haftayı doldurana dek alıyorlar diye okudum ( her sirket olmasada geneli) bakalım insallah sorun cıkmaz.. ben cok cok aktif degilim ama kendimi evede kapatmadım en azından tempolu bi yuruyus yapmaya calısıyorum.. tsk ederim bilgilendirdigin icin
hepinize hayırlı guzel gecelerropuyorumnanaktan

normal doğumda gün seçme şansı olsaydı bende 17 aralık isterdim çünkü ben 17 mayıs eşim 17 şubat o da 17 aralık olurdu ama benim miniş 23-24 filan olacakmış

ben geldım kızlar hıc sormayın bu zamana kadar hıc sıkıntı yasamadım ne bulantı ne aserme ne hareket zorlulugu ama sn 1 haftadır hem sancım var hem su mıde yanması hem hareket zorlugu hemde oglumun sagolsun sert hareketlerı benı cok yoruyo sızde de varmı kızlar benım sancım var ara ara kısa ama sıklasto sızler ne alemdesınız

valla canım bendede var ama sancımı ağrımı gazmı çözemedim ara ara sık olmasada geliyo bugün doğum yapcağım hastanede nts çektiler ama sancı çıkmadı

22mart canım ama sezeryan olcağı için beklemeye gerek yok dedi gerçekten ne çok 17 aralık var ben kendim istedim 17 neden onuda bilmiyorum öyle söyleyiverdim

benim 21 mart.Doktor 19 aralık dedi.Ama bir arkadaşım sezeryan tarihini beklerken normal doğurdu bu hafta.Her an sürpriz olabilir mi acaba?? Ya da normal bekleyenler belki de diğer türlü doğurabilir :bbo:

benim kız şu anda palamut gibi karnım şekilden şekile giriyor mide yanması için canım bir yudum süt iç canım anında geçiyor vurmalarına gelince çıksın onun o patilerini ısırıcam bazen bir tekme atıyor kaburgama zaten mahvetti orayı

kızlar sız ne dusunuyorsunuz bende tedavıyle hamıle kaldım ve o ay ev tasıdım o ay tek 1 kere ılıskıye gırdık ve hamıle kaldım son adet tarıhım 17 mart dr kaldıgım gunden berı 17 aralık dıyor dogum tarıhıme ama ben ınanmıyorum hıc bırımız adet oldugumuz gece ılıskıye gırmıyoruz kı ben hamıle kaldıgım gunu cok ıyı bılıyorum ve kaldıgım gune gore 3 ocak dogumm sız bu konuda ne dusunuyosunuz hepımıze dr lar son adet gunune gore dogum zamnı verıyolarherkes o tarıhte genelde dogurmuıs oluyormu kı

benim 21 mart.Doktor 19 aralık dedi.Ama bir arkadaşım sezeryan tarihini beklerken normal doğurdu bu hafta.Her an sürpriz olabilir mi acaba?? Ya da normal bekleyenler belki de diğer türlü doğurabilir :bbo:

benim normal olmaz canım bebek iri çünkü oyüzden sezeryan olcak yani baş aşağı dönmüş ama malesef sezeryan ben hep normal istiyodum nasip böyleymiş

evet bende o tekmeler ıcın bı guzellık dusunuyorum gece 3 de 6 da mıde yanmasından kalkıyorum ben rennıe ıle onune gecıyorum ama daha sık ve daha yogun olmaya basladı cok canımı sıkıyo resmen korkuyorum yanmaya baslıcak gene dıye

zaten verdikleri tarihler tahmini tam olarak tutmaz ama bebeğin gelişimine göre tarih değişiyor mesela benim başlarda her kontrolde değişiyordu bazen 23 bazen 24 hatta bazen 26 diyordu dr zaten ultrason aleti haftanı bile kendi hesaplıyor önemli olan ilişki tarihimi rahime yerleşme tarihi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…