evet arkadaşlar benim kızım için de doktorumuz 38de gelir diyordu, 37dolarken 3cm açıklığım vardı çünkü.
40. haftadayız sancılar sıklaştı ancak henüz doğum başlamadı. hareket sıklığı ve amniyon sıvısı nst normal. yarın kontrolümüz var doktorum suni sancıyla başlatma taraftarı ancak ben şartlar uygun olursa 1hafta daha beklemek istiyorum. sabırsızlık özlem ve stres de cabası...
dua edin hayırlısı olsun...
aynen ya benımde sağdan sola donerken karnım bı acıyo bırden kasılıyo boyle bı sure kalkamıyorum yerımden tuhaf seyler olmaya başladı dıye duşunuyodum kı megersem herkesde aynıymış hemen hemen...bı kucağımıza alsaydık.dediğin gibi bebklerımız sağlıklı olsunda hiiçç muhım değil bu cekılenler.Fatos valla artik saga sola donerken kitleniyorum . Nefes alisim 1 ilerki odadan duyuluyor . Karnimin alti curuk gibi aciyor : ) Daha bi suru sey. Ama ne olursa olsun saglikla gelsin kizimda .
bızımde trafık acıksa 17 dakka arabayla..inş ıstanbul trafığıın olmadığı bı saate gelır azra m.:):roflol::roflol::roflol::roflol: ayy bizde oyle olurmusuzbide hastane 1 saat uzaklikta heralde bizde kiyafetlerle beklerizz
dıkış normal doğumda her zamn olmuyo canımcım.olsada hemen gecıyo zaten ız,yara falan kalmıyo...ben hıç normal doğum yapıp sıkayetı olanı duymadım...sadece doğum anı zor gecıyo o da değer yanı...o bıze zorluk gıbı gelen sancılar da bebeğin nefes alıp verme refleksıne yarıyomuş.rabbım herşeyı ayarlamış en guzel şekılde,,akışına bırakmak lazım.içini ferah tut.evet seker ya normalde hemen ayaga kalkiyoz diyolar ya bende ondan biraz rahatliyom ama dikis ondada oluyo yururken falan aamannnn karistik kaldik yineeee bide dedigin gibi tarihini beklicen sonra sanciyi suyu falan derken bide oyle sikinti yapican nebilim hayirlisi olsun:Saruboceq:
hadi bakalim bizde burdan sevinirz senin icin sonunda diyeee:içelim:
Oğlumun yatağını hazırladık bugün ben de çektim fotosunu koydum albümümüzeopuyorumnanaktan
kızlar "albümümüz" dediğiniz nerede? Özel bir grup mu görebiliyor?
Oğlumun yatağını hazırladık bugün ben de çektim fotosunu koydum albümümüzeopuyorumnanaktan
eveeet kafam karıştı kızlaaarrrrrrrr...:bbo:
normal mi yapsam yoksa yaaa.. gel bu gece oğlum ya hadi nolur bekletme beni 26 aralık ve sonrasına kadar ya...
ben ne diyorum:bbo:
Arzu ben 19 aralık için gün aldım ama doğru mu yaptım normal mi yapsam diyorum.
Senin gibi kafam karışıyor.Ama ben tam tersine ocak başına geleceğini bilsem beklemek istiyorum.
kulllanicinin profile tikliyosun orda albumleri oluyo bebek kiyafetleri falan orda canimm
normal tarihi kac sata göre kacina 40 hafta doluyo benim aralik 24 belki 6 gun daha olmassa ocga denk gelir tabi ALLAH bilirde
Dilek teşekkür ederim canım ama yine göremedim.Acaba arkadaş listesinde mi olmam gerekiyor yoksa ben mi bulamadım?
canım benim sat 21 mart ama doktor kış bebekleri genelde fazla beklemez diyor.
canim pcnin sarji bitiyo görusuruz öptummopuyorumnanaktan
gule gule yatsin canim guzel olmus ellerinize saglik o dönenceden ben daha almadim oyuncak kisminda bulamadim bidaha bakicamda fince adi ney bilmiyomda daha bakicam dogurmassamm alisverise cikinca bakacam