2009 Aralık Anneleri

kızzlar yaa bende normalcilerdenım ama artık bekleyecek gucum kalmadı.bir an önce gelsin oglum istıyorum..bi de sankı cocugum artık ıcerde hıc rahat degılmıs,iki buklum durmaktan heryerı tutulmus gıbıme gelıyo,bu 40 hafta nasıl dolacak ki :emir_bebek:

canımmmm aynııı duygularıı paylaşıyoruzzz..ama sen daha 37 desın sanırım..bak ben 40 oldumm vala kurup kurup duruyorum ama bak yalnız değilmişm herkesde aynı duygular...hayırlısıyla alalım kucaklarımza.bende ya yatınca falan ezılıyo gıbı gelıyo karnım kasılıyo sankı sıkışıyo sanıyormm bır suru bışeyyy...az kaldı canım

Fatos valla artik saga sola donerken kitleniyorum . Nefes alisim 1 ilerki odadan duyuluyor . Karnimin alti curuk gibi aciyor : ) Daha bi suru sey. Ama ne olursa olsun saglikla gelsin kizimda .
burcu yaaa iyice kafam karıştı, normal doğumda saatler içinde ayağa kalkıyosun filan..
ama bir yandan da SAT a göre 26 aralık o kadar beklemek istemiyom.. napıcam ben yaa.
şu koca forumda benim kadar kararsızı yokturmafoldumben
napiim ben bir akıl bir tavsiye verin bana yaa..
hemen ayağa kalkmayı isterim tabii, :bbo::1no2:
delircem yaa.. sezeryan olursam önümüzdeki perşembe anne olcam ve kurtulcam ama normali bekliyim dersem daha 3 hafta var ya az da değil kiii

canım sat a gore yarın 40. haftam doluyo. ama su ultrasonda 1 hafta gec dollenme falan bışı demıştı yuzden panık yapmıyorum 11 aralık ta olmazsa kontrole gıttcem bakalım ya ..hakkten cok zor ama bu bekleyışşşş,,bugunde olmadı deyıp hıç olmıcakmış gıbı gelıyo arada ama eşim toparlıyo beni saolsun.annem kayınvalıdem gorumcem eşim hepimiz evdeyiz beklıyoruzzz,,,eşim bı saatlığın bıe cıkmıyo...akişamlarıda ustuyle oturuyooo:roflol:dıyoruzz gıyınmeye vaktın olur yok dıyo ben hazır olıyımde...gecede okey oynuyoruz neymışş uykuda yakalanmayalım ayılamayız falan bahaneyle 4e kadar oturuyoruz...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayy bizde oyle olurmusuzbide hastane 1 saat uzaklikta heralde bizde kiyafetlerle beklerizz

hee bir de tabi benim şu derin nefes alamama olayım var.. ıkınmam gerektiğinde ya nefesim yetmezse..
Allahım sen yardım et..

eveeet kafam karıştı kızlaaarrrrrrrr...:bbo:
normal mi yapsam yoksa yaaa.. gel bu gece oğlum ya hadi nolur bekletme beni 26 aralık ve sonrasına kadar ya...
ben ne diyorum:bbo:

evet seker ya normalde hemen ayaga kalkiyoz diyolar ya bende ondan biraz rahatliyom ama dikis ondada oluyo yururken falan aamannnn karistik kaldik yineeee bide dedigin gibi tarihini beklicen sonra sanciyi suyu falan derken bide oyle sikinti yapican nebilim hayirlisi olsun:Saruboceq:

gıttın mıı burcuu merak etmştimmm senıı,,eşimde soruyo o nasılmış dıyeee,,,benım topıc baaya sardı onuda..cok hoşuna gıdıyo boyle bırbızırmıze destek olup anlatıyoruz yaakaydirigubbakcemile5
hadı bende kaçtım şimdi aşagılarda bebış oturtmuo zaten...optumm hepinizi..
ayy yarın yazarmışımm doğurdummmmm dıyee..inşşş yaaa

hadi bakalim bizde burdan sevinirz senin icin sonunda diyeee:içelim:

sekerim napiyosun bebisin iyimii agrilarin azaldimi canim oh oh rahatlamissindir kilolar gittikcehihoyyyt

bebek iyi canım çok şükür bugün tekrar doktora kontrole gitti inşallah bir kaç güne kadar göbeğide düşer bende bugün dikişlerimi aldırdım ama ağrılar devam kilolar gidiyorda karpuz gibi karnım hala şiş senden ne haber normalmi geliyor bebek sezeryan mı

selam kızlar merhaba haftaya sezeryan olucam çok heyecanlıyım ve korkuyorum sezeryan olmş arkadaşlar varmı beni neler bekliyor?

bebek iyi canım çok şükür bugün tekrar doktora kontrole gitti inşallah bir kaç güne kadar göbeğide düşer bende bugün dikişlerimi aldırdım ama ağrılar devam kilolar gidiyorda karpuz gibi karnım hala şiş senden ne haber normalmi geliyor bebek sezeryan mı

ayni anda yazmisiz cok sukur canim agrinda gecer insallah benim normal canim sonaana kadar normali denicekler terslik olursa ALLAH korusun sezeryan yapacakalr hayirlisi

burcu yaaa iyice kafam karıştı, normal doğumda saatler içinde ayağa kalkıyosun filan..
ama bir yandan da SAT a göre 26 aralık o kadar beklemek istemiyom.. napıcam ben yaa.
delircem yaa.. sezeryan olursam önümüzdeki perşembe anne olcam ve kurtulcam ama normali bekliyim dersem daha 3 hafta var ya az da değil kiii

canım eğer normal doğrabiliyorsan kesinlikle normal doğur benim bu defa ağrılarım çok fazla tabi doktora göre değişiyor ilkinde bu kadar yoktu bu gün dikşleri aldırırken doktorla konuştuk doktor dediki.....benim anladığım kadarını anlatım, sezeryan sonrası fıtık çok olur diye bazı katkarı çift diktim o dişişkerin içerdeki düğümleri ağrı yapıyor zamanla dikişler erir ağrılar geçer dedi ..........benim ilk sezeryanımı yapan doktorda her katı dikerken ağrı kesici iğne yaptığını bu yüzden fazla ağrım olmicanı söylemişti ve ağrım olmamıştı hangi doktorun yaptığı daha sağlık bilmiyorum ama bu ağrı konusunu sezeryan olursanız mutlaka konuşun ben ilki gibi olur diye hiç konuşma gereği duymamıştım

meyboncum valla neden normali tercih etmen gerektigine dair hic yazmadimsa 30 defa yazmisimdir, artik ekstra ne diyecegimi bilemiyorum valla kaydirigubbakcemile3

elbette normali icin 3 hafta daha bekleyeceksin cunku zamani o zaman. bebegin gelisimini tamamlayip hazir oldugu zaman 40. hafta. bak bazilarimiz 40i gecti hala bekliyorlar cunku bebek hazir degil. zorla getirmek de dogru degil. o yuzden bekleyeceksin. tabii eger normal doguracaksan.

asil kabahat tabii doktorlarda. bu dogum olayini bir opsyon gibi sunmalarinda... dogum normaldir normal olur eger bir komplikasyon yoksa. yok sen sec dedikleri anda boyle kafa karistiriyorlar iste. cok kotu :KK43:

meyboncum valla neden normali tercih etmen gerektigine dair hic yazmadimsa 30 defa yazmisimdir, artik ekstra ne diyecegimi bilemiyorum valla kaydirigubbakcemile3

elbette normali icin 3 hafta daha bekleyeceksin cunku zamani o zaman. bebegin gelisimini tamamlayip hazir oldugu zaman 40. hafta. bak bazilarimiz 40i gecti hala bekliyorlar cunku bebek hazir degil. zorla getirmek de dogru degil. o yuzden bekleyeceksin. tabii eger normal doguracaksan.

asil kabahat tabii doktorlarda. bu dogum olayini bir opsyon gibi sunmalarinda... dogum normaldir normal olur eger bir komplikasyon yoksa. yok sen sec dedikleri anda boyle kafa karistiriyorlar iste. cok kotu :KK43:

evet dogru haklisin yanii adi ustunde normall

kocişle deli olduk odamızın halısı yok ve en az 140-200 olması lazım ölçüler offf beğendiğim modeller küçük büyükler acayip desenli

evet arkadaşlar benim kızım için de doktorumuz 38de gelir diyordu, 37dolarken 3cm açıklığım vardı çünkü.

40. haftadayız sancılar sıklaştı ancak henüz doğum başlamadı. hareket sıklığı ve amniyon sıvısı nst normal. yarın kontrolümüz var doktorum suni sancıyla başlatma taraftarı ancak ben şartlar uygun olursa 1hafta daha beklemek istiyorum. sabırsızlık özlem ve stres de cabası...

dua edin hayırlısı olsun...

evet arkadaşlar benim kızım için de doktorumuz 38de gelir diyordu, 37dolarken 3cm açıklığım vardı çünkü.

40. haftadayız sancılar sıklaştı ancak henüz doğum başlamadı. hareket sıklığı ve amniyon sıvısı nst normal. yarın kontrolümüz var doktorum suni sancıyla başlatma taraftarı ancak ben şartlar uygun olursa 1hafta daha beklemek istiyorum. sabırsızlık özlem ve stres de cabası...

dua edin hayırlısı olsun...

allah yardimcin olsun insallah normal sancin baslarda suniye gerek kalmaz

X