2009 Aralık Anneleri

bende normal cok ıstıyorum kendımden cok bebeğim için istiyorum valla,,inş nasıp olur..sen erkenden kavuşmuşsun ya ne guzell,,ben yarın ıyıce heycanlı olurum artık heralde..ama sancı falan bırden gelıo anladığım kadarıyla,mesela ben suan cok ıyıyım ama bu doğurmıcam anlamına gelmıyo dımı yarın bı bakmışız sancılanmışımmmm...allahımm ınşşş,,ınsan sancılanmayı b kadar ıstermı yaaa:roflol:

benım dokturm bı sorun yok dıyo bekelemedeyız cok şukur ..yurume yat falan demedı yanı.ya bebiş sankı iiçimde ıkı buklum duruyo karnımın ucunda gıbı,,bu benı cok rahatsız edıyo ultrasonda ıyı gozukuyo aama takıyorum bı kaç gundur duruşuna..buyuduğu ıçın heralde sığmıyo artık,,bı hafta once 3 kıloydu.

benim sabah ve gündüz hiçççç bişeyim yoktu gece sancılarım gelmeye basladı ..önce 10 dakikada bir gelmeye basladı sonra gitgide hem şiddeti cogaldı hem dakikalar azaldı..yani hiç belli olmaz kıslar heran baslayabilir

ayyy cok guzel olmus hemencecik ayaklanmissin, cektigin aciya degmis degil mi? yani simdi yine doguracak olsan normal istersin gene degil mi? :) ben zaten aciya hazirim. oyle laylaylom dogurmayacagimi cok iyi biliyorum. ama binlerce yildir kadinlar defalarca bu aziya dayandigina gore oyle imkansiz bir sey degil diye dusunuyorum

hahahaha. ay evet ben de sancilanmayi cok istiyorum. biz manyagiz galiba:)

kıslar ben cıkmak zorundayım rabbim yardımcınız olsun olusumu yıkayacaz babsıyla:))))öptüm hepinizi ben yine girerim sorularınız olursa bizim topiğe gelin herkes yardımcı olur size:))))

insallah :lepi:

kıslar ben cıkmak zorundayım rabbim yardımcınız olsun olusumu yıkayacaz babsıyla:))))öptüm hepinizi ben yine girerim sorularınız olursa bizim topiğe gelin herkes yardımcı olur size:))))

verdigin bilgiler ve destek icin cok tesekkur ederiz seldus. gene gel:)

sağolasın canım ben de normal istiyorum inşallah normal olur verdiğin bilgiler şu an bizim için çoook değerli hepimiz meraklıyız

seker insallah vakti zamani nezamansa ozaman seni yormadan gelir valla boyle vaktin doluncada beklemsi zordur uyusan sancim tutarmi otursan kafan orda valla insallah benim kiz 40 haftayi gecirmez tabi ALLAH bilirde hayirlisi olsun.bide mesela sancin baslayipta suyun gec gelirse yani dogumdan hemen once gelirse daha kolay oluyomus dogum diye duydum onceden gelirse rahim acilmasi gec oluyomus diye duymustumm

canım sat a gore yarın 40. haftam doluyo. ama su ultrasonda 1 hafta gec dollenme falan bışı demıştı yuzden panık yapmıyorum 11 aralık ta olmazsa kontrole gıttcem bakalım ya ..hakkten cok zor ama bu bekleyışşşş,,bugunde olmadı deyıp hıç olmıcakmış gıbı gelıyo arada ama eşim toparlıyo beni saolsun.annem kayınvalıdem gorumcem eşim hepimiz evdeyiz beklıyoruzzz,,,eşim bı saatlığın bıe cıkmıyo...akişamlarıda ustuyle oturuyooo:roflol:dıyoruzz gıyınmeye vaktın olur yok dıyo ben hazır olıyımde...gecede okey oynuyoruz neymışş uykuda yakalanmayalım ayılamayız falan bahaneyle 4e kadar oturuyoruz...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gordun mu, senin de boyle aniden olacak demek. oylesi en guzeli. hepimiz oyle dogururuz insallah. hadi dayan birkac gun daha. gelecek bebegin eminim. birakalim canlari ne zaman isterse o zaman tesrif etsinler

Ayyy canımm inş.hayırlısıyla kazasız bi gelselerr.hergün hastaneye gidip nstye bağlanmak alttan muayene olmak yıpratıyo.Ama o suni sancı çeken arkadaşı görünce çok korktum.Garibim 2 gün suni sancı çekmiş. sadece 4cm açılması olmuş.ve bugünde epidural sezaryan yapıldı.Artık dayanacak gücü kalmamış.Allahımm hepimize kolay rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Senle ayniyiz sanirim benimde doldu ama bi hafta gec dollenme var o yuzde 10 araliga kadar bekliyoruz . Gelmezse 11 de doktora gidicez bakalim.

Senle ayniyiz sanirim benimde doldu ama bi hafta gec dollenme var o yuzde 10 araliga kadar bekliyoruz . Gelmezse 11 de doktora gidicez bakalim.

aa evet burcu aynıyız ,,fatoş benım adım...
ee anlat baaklım son hıslerınn nelerr,,,bana daral gelıyo da bırasss sn nasılsın

kızzlar yaa bende normalcilerdenım ama artık bekleyecek gucum kalmadı.bir an önce gelsin oglum istıyorum..bi de sankı cocugum artık ıcerde hıc rahat degılmıs,iki buklum durmaktan heryerı tutulmus gıbıme gelıyo,bu 40 hafta nasıl dolacak ki

gıttın mıı burcuu merak etmştimmm senıı,,eşimde soruyo o nasılmış dıyeee,,,benım topıc baaya sardı onuda..cok hoşuna gıdıyo boyle bırbızırmıze destek olup anlatıyoruz yaakaydirigubbakcemile5
hadı bende kaçtım şimdi aşagılarda bebış oturtmuo zaten...optumm hepinizi..
ayy yarın yazarmışımm doğurdummmmm dıyee..inşşş yaaa

eveeet kafam karıştı kızlaaarrrrrrrr...:bbo:
normal mi yapsam yoksa yaaa.. gel bu gece oğlum ya hadi nolur bekletme beni 26 aralık ve sonrasına kadar ya...
ben ne diyorum:bbo:

aa evet burcu aynıyız ,,fatoş benım adım...
ee anlat baaklım son hıslerınn nelerr,,,bana daral gelıyo da bırasss sn nasılsın

Fatos valla artik saga sola donerken kitleniyorum . Nefes alisim 1 ilerki odadan duyuluyor . Karnimin alti curuk gibi aciyor : ) Daha bi suru sey. Ama ne olursa olsun saglikla gelsin kizimda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…