2009 Aralık Anneleri

GÜNAYDIN MELıKECııM, BıLıSAYARIN BAŞINA EŞıM GEÇıÇEK ONUN ıŞı BıTTıĞıNDE GELıRıM YıNE.. BENı ÖZLEopuyorumnanaktan

Arkadaşlarım Hayırlı günler diliyorum. Geçmişi okumaya gücüm yok. Teker teker hepinize teşekkür ediyorum herşey için. 24 kasımdan itibaren okumaya çalıştım fakat otururken kuyruk sokumum acıyor, yapamayacağım. Önemli bişeycikler olduysa, yazdıysanız özelden bana bildirirseniz ben de haberdar olurum. Kendinize, yeğenlerime çooook iyi bakın.

Sevgiler

mutfağı temizliyorum yoruldum dinleneyim annem duysa vurur beni aslında hamilelere iş yerinden değil ev işinden doğum izni vermeliler ben işte hiç yorulmuyorum ama kaç gündür evdeyim felaket

ayy kızlar siz ne heyecanlısınızdır şimdi... vakit geçmiyodur herhalde...
rabbim inşallah sağsalim hayırlı doğumlar nasip eder...
allah yar ve yardımcınız olsun...

valla geçmiyor canım bazı arkadaşlar yaptı doğum onları duydukça daha heyecan basıyor sen ne zaman

selam kızlar,

şu sırlar en büyük şikayetim uykuda terleme, yaklaşık 2-2,5 saatte bir uyanıp üstümü değiştiriyorum. Ense, saç ve boyun bölgesi en çok terliyo. Hamile arkadaşlardan var mı benim gibi olan??
Vee doğum yapanlar lahusalıkta da çok terleniyo diyorlar, sizde durumlar nasıl??

gece sıcak basıp yorganı atıyorum eşim örtüyo ben tekrar oflayıp atıyorum zaten 2 dak. iş yapsam ter boşanıyor dediğin gibi

sekerlerrrr albumume sonunda resim yukledim hepsini ekleyemedim ama genel olarak odamizi giysilerimiz ekledimm

slm kızlar
mina kucagımda yazamycm okuyup çıkarım sanırım öpuldunuz
denız lohusayken ilk 20 gun o kadar çok ter döktumkı kıyafetler yagmurda ıslamış gibi oluyordu artık çok azaldı ter

mutfağı temizliyorum yoruldum dinleneyim annem duysa vurur beni aslında hamilelere iş yerinden değil ev işinden doğum izni vermeliler ben işte hiç yorulmuyorum ama kaç gündür evdeyim felaket
bende gizli gizli iş yapıyorum melikekaydirigubbakcemile3
ama göz göre göre de insan öylece bırakamıyor.. annem iş çıkışlarında bana geliyor bazı günler... ve hafta sonları.. ben yaparım yapma diyor ama şimdi insanın kendi yaptığı gibi olmuyor ben o konuda biraz kılım.. bu cumartesi de kayınvalidemle görümcem büyük temizlik yapıcaklar.. ay sinir basar bütün gün beni.. ıyy.. ben ne güzel kadın tutacaktım sizene ayol ne atlıyosunuz.. istemiyorum yapmalarını nappiim.. ama gelcekler bu saatten sonra çeviremem.. atladılar sazan gibi..
amin canım çok sağol..
sekerlerrrr albumume sonunda resim yukledim hepsini ekleyemedim ama genel olarak odamizi giysilerimiz ekledimm
dilek baktım odanıza ve cicilere.. çok güzel olmuş..:nazar: o minik beyaz pantolona da ayrıca bittim o minicik poposuna mı giycek onu annesii yerim ben onuuuuopuyorumnanaktan

bende gizli gizli iş yapıyorum melikekaydirigubbakcemile3
ama göz göre göre de insan öylece bırakamıyor.. annem iş çıkışlarında bana geliyor bazı günler... ve hafta sonları.. ben yaparım yapma diyor ama şimdi insanın kendi yaptığı gibi olmuyor ben o konuda biraz kılım.. bu cumartesi de kayınvalidemle görümcem büyük temizlik yapıcaklar.. ay sinir basar bütün gün beni.. ıyy.. ben ne güzel kadın tutacaktım sizene ayol ne atlıyosunuz.. istemiyorum yapmalarını nappiim.. ama gelcekler bu saatten sonra çeviremem.. atladılar sazan gibi..

amin canım çok sağol..

dilek baktım odanıza ve cicilere.. çok güzel olmuş..:nazar: o minik beyaz pantolona da ayrıca bittim o minicik poposuna mı giycek onu annesii yerim ben onuuuuopuyorumnanaktan

tesekkurler teyzesi o pantolona bende bitiyom hamile kalmadan almistim kiz olacagini hissetmisimm:ecrin_bebek:

X