olmadı albüme ekledim.. kızlar odamızın son hali..
sağlıkla sıhhatla güle güle kullanın çok cici olmuş[/QUOTEŞEKKÜRLER TEYZESİİİ
GÜNAYDIN MELİKECİİM, BİLİSAYARIN BAŞINA EŞİM GEÇİÇEK ONUN İŞİ BİTTİĞİNDE GELİRİM YİNE.. BENİ ÖZLEopuyorumnanaktan
ayy kızlar siz ne heyecanlısınızdır şimdi... vakit geçmiyodur herhalde...
rabbim inşallah sağsalim hayırlı doğumlar nasip eder...
allah yar ve yardımcınız olsun...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM NEDIYIM GURBET ZOR :teselli:
teşekkür ederim canım. Birazdan gidicez bakalım doktora umarım herşey yolunda gider:Saruboceq:
tek iyi tarafı bu sayede kilo almamam, ama artık kilo almayı bile tercih ederim.
bende gizli gizli iş yapıyorum melikekaydirigubbakcemile3mutfağı temizliyorum yoruldum dinleneyim annem duysa vurur beni aslında hamilelere iş yerinden değil ev işinden doğum izni vermeliler ben işte hiç yorulmuyorum ama kaç gündür evdeyim felaket
amin canım çok sağol..ayy kızlar siz ne heyecanlısınızdır şimdi... vakit geçmiyodur herhalde...
rabbim inşallah sağsalim hayırlı doğumlar nasip eder...
allah yar ve yardımcınız olsun...
dilek baktım odanıza ve cicilere.. çok güzel olmuş..sekerlerrrr albumume sonunda resim yukledim hepsini ekleyemedim ama genel olarak odamizi giysilerimiz ekledimm
bende gizli gizli iş yapıyorum melikekaydirigubbakcemile3
ama göz göre göre de insan öylece bırakamıyor.. annem iş çıkışlarında bana geliyor bazı günler... ve hafta sonları.. ben yaparım yapma diyor ama şimdi insanın kendi yaptığı gibi olmuyor ben o konuda biraz kılım.. bu cumartesi de kayınvalidemle görümcem büyük temizlik yapıcaklar.. ay sinir basar bütün gün beni.. ıyy.. ben ne güzel kadın tutacaktım sizene ayol ne atlıyosunuz.. istemiyorum yapmalarını nappiim.. ama gelcekler bu saatten sonra çeviremem.. atladılar sazan gibi..
amin canım çok sağol..
dilek baktım odanıza ve cicilere.. çok güzel olmuş..o minik beyaz pantolona da ayrıca bittim o minicik poposuna mı giycek onu annesii yerim ben onuuuuopuyorumnanaktan