2009 Aralık Anneleri

still çayını hastaneden çıkarken yazdılar kullandım artık ayıp olmasın diye bitti değşen bişey yok bencede çok etkili olacağını sanmıyorum en iyisi emzirmek bol sıvı kaliteli beslenme stressiz yaşam

Sıkça emziriyorum, humana muadili bir çay içiyorum, boza içiyorum, su içiyorum bolca, sütlü tatlı yiyorum, komposto, vita malt denen bir içecek süt arttırıyormuş güya, rezene ısırgan ıhlamur çayları içiyorum, hurma yiyorum, nefret ettiğim halde dut pekmezi bile içiyorum ama yok yok yok artmıyor yaa.
Hiç tahmin etmemiştim böyle bir şeyin başıma geleceğini. Yavruş iki göğsüde emiyor neredeyse yarım saat sonra da deli gibi aranıyor ağzını açıp. Bende dayıyorum mamayı çok üzülüyorum ama elden gelen bir şey yok ne yazık ki.
Allah bütün annelerin sütünü artırsın inşallah, yavrular aç kalmasın.

selam hatunlaaarrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

dikkatliyim gacıyımdır ben evellaallaah =) hatta sana sezer olabilir diyen ilk kişi de benim. bilirkişi değilim ama zorlanmanı da istemem doğumda. he yaşamadım o sancıları ıkınmaları ama nefes olayından dolayı kaldırabilir misin onu bilemem. en doğru kararı yine sen vereceksin tabiiki de ama kendini de zorlamanın bi mantığı yok be Arzu. hayırlısı olsun canım en rahat şekilde atlatasın inş şu doğumu. biliyorsun ben de normali çok istedim. her şey de uygundu, şartların ağzına tüküreyim he Meral de farklı bi örnek, kız bekledi bekledi açılma olmadı. kendinizi her ihtimale hazır tutun. ne olacağı, bebişlerimizin ne yapacağı belli olmuyor.

sezercik olaraktan ilk hafta hakkaten zorlandım. sadece ilk gün emzirmede pozisyon bulamadım. yatakta doğrulamadım. ben hapşırdım çünkü. hem ameliyat sırasında hem de ilk gün 3 kere hapşırdım öksürük tuttu falan. sancım çoktu. ama alerjimden kaynaklanan birşey. şu an bak 13 gün oldu Arzu inan ne karnım var ne sancım. gayet iyiyim. ki en kötü atlatanlardan biri benim herhalde şu forumda!

insanları da sallaaaaa... seni üzen kişlerle görüşme, yorumları okuma. kafanı en rahat olması gereken zamanlar şu zamanlar! unutma yerimseniben

Sen de Öznur!!!kaydirigubbakcemile5
Herkese selamlar :)

Bernacim gecmis olsun tekrar. Ebrucum sana da.
Meryemcim hayirlisi olsun sandada bebisine de .
Oznurcum banada hergun banada soruyorlar gelmedi mi daha diye:)
saol Burcum, hala geçmedi mi be yavrum hastalıklar aaa ama!!!
sana da geçmiş olsun Öznurcum! öyle kalmayacaksın hayatım! merak etme...

Arzu bi ara diyordu ya sexy mexy =))) hahahaaa aynen öyle olacağız yine :lepi:

Gelmedi mi daha ...
Ne zaman olcak..
Gecmedi mi peki .

Ha gecti de oyle deney olsun diye tutuyorum icimde . Yada dogdu da sakliyorum ben simdiye kadar .
:roflol:

Şeniz
bi alo de geleyim dveyim kimse onlar :lepi:

çok saol verdiin bilgiler ,için cnm haklısın zaten en önmli nokta emzirmek ne yaparsan yap çok az etki eder süt için diğer cvp veren arkadaşlarada teşekkür ederimopuyorumnanaktan

arkadaslar cuma gunu genel aneztezı sezeryanla kızımı kucagıma aldım
darısı tum bekleyenlerın basına ıns sag salım
cok guzel bır duyguymus inanamıyor ınsan
38+0 da 2950 gram ve 49 cm MELEK BıHTER ismimiz herkesi cok optuk

Ne güzel bebeklerimiz sağlıkla geliyor dünyaya , Ben de yarın gideceğim doktora sezeryan için gün verecek sanırım bakalım belki yarın da yatırır hastane, iyice heyecan bastı.

canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. sağlık ve uzun ömürler dilerim yavruna..

bernaaa meral doğum yaptımı kaçırdımmı ben yoksa
eveeeeeet
öykücük aramızda suyu gelmiş Meral'in. açılma gerçekleşmeyince sezeryan yapmışlar. iyiler çok şükür. konuşurken topuk kanı alınacaktı Öykünün. 4ünde doğdu bu arada. hani 5 inde bekliyorlardı ya. tam zamanında geldi kuzum

gözün aydın canım!!!! Allah analı babalı büyütsün...

kızlar eşim bugün bütün gün bilgisayarda işleri vardı ben kullanamadım:sinifsinif:
şimdi accık müsade etti bana.. dedim bir iki kelime bişeyler yazayım bu ara uzun süre görünmeyeni doğurdu sanıyoruz endişeleniyoruz dedim..kaydirigubbakcemile3
ne var ne yok..
ben bu arada sezeryana kesin karar verdim bu hafta içi bir gün kontrolüm var yine gittiğimde tarihi belirleriz herhalde duruma göre... ama geçen gün dediğine göre 17 si gibi alırız karar verirsen demişti..
kararımı kesinleştirdim..
bernacım beni çok iyi anlıyorsun sen gel buraya öpecemŞeniz
öznur canım ben geldim sen gitmişin (( ancak girebildim.. özledim yavuu sizi bugün..
pelin canım ya senide ösledim..
burcu hayatım sen napıyon?? grip ne alemde???
benim sesim filan daha doğrusu üst solunum yollarım tıkalı gibi, az önce bol ballı limonlu sıcak su içtim o da midemi fena haşladı.. sürekli acı su geliyor ağzıma:sinifsinif:
midem çok kötü ya.. ne yesem cayır cayır yanıyor..
bu arada gece lavaboya kalkmıştım, bir ağrı girdi ki sormayın gitsin.. adet sancısı gibi.. öldürdü beni beş dakika filan sonrasını hatırlamıyorum çok uykum vardı ağrıyla ilgilenemedimkaydirigubbakcemile3 geçmiş demekki uyuyabildiğime göre..

birde birşey soracağım, ben bacaklarımı bükemiyorum, kütük gibiler şiş değil ama kilo resmen..
sizde de oluyor mu yoksa benim aldığım ve almaya da devam ettiğim 22 kşlodan mı kaynaklanıyor acaba??

Tebrikler canım. Allah analı babalı büyütsün. Melek Bihter ismiyle yaşasın.

ay bernaaa çok sevindim merale de maşallah bebişine normal istiyodu meral üzülmüstür..ama hayırlısı buymuş bebişler sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

22 kilomuuuuu :1shok: bu hurmalar yaptı seni böyle söyliiim:) bende 17 kiloyu buldum arzucum çok zor hareket ediyorum senin öyle olman gayet normal..
merak etme canım az kaldı doğumdan sonra çabucak dönücez inşallah eski kilomuza

merhaba arkadaslr ,bende aralkta bebek bekleyenlerdenm sürekli yazamyorm ama yazılanları takip edyorm bi cok anne bebişine kavusmus ne güzel.allh uzn ömürler versin tüm bebişlere.normal doğum planloyrz bizde.38+5 olduk ama bakalm nne zaman olr doğum hayrlısı.artk

nihayet bir normal dogum lafi duydum :lepi: ben de bugun 38+3 um. insallha zamaninda saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…