2009 Aralık Anneleri

selam kızlar bende haftaya sezeryan olucam uzun zamandır grememştimm çok heyecanlıyım ya

Sıkça emziriyorum, humana muadili bir çay içiyorum, boza içiyorum, su içiyorum bolca, sütlü tatlı yiyorum, komposto, vita malt denen bir içecek süt arttırıyormuş güya, rezene ısırgan ıhlamur çayları içiyorum, hurma yiyorum, nefret ettiğim halde dut pekmezi bile içiyorum ama yok yok yok artmıyor yaa.
Hiç tahmin etmemiştim böyle bir şeyin başıma geleceğini. Yavruş iki göğsüde emiyor neredeyse yarım saat sonra da deli gibi aranıyor ağzını açıp. Bende dayıyorum mamayı çok üzülüyorum ama elden gelen bir şey yok ne yazık ki.
Allah bütün annelerin sütünü artırsın inşallah, yavrular aç kalmasın.

bebek uyudukça siz de uyuyun,uyumak süt yapıyor.1 saat dahi uyusam bebek uyurken hemen sütüm geliyordu.yok uyuyamam derseniz uzanıp dinleninhemen göğüsler taş gibi oluyor.

doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün.Ne mutlu kuzucuklara kavuşmuşsunuz .ben de beklıyorum kuzumu gecelerı hıc durmuyor içimde kıpır kıpıraz kaldı cok az

benım sat 19 mart ıdı bebegın gelısımıne gore kara verırız demıstı dr daha erken beklıyordum ama kısmet16 aralık oldu ınsallah sorunsuz alabılıriz kucagımıza adas bebışlerımız olacak nasıl bır sıkayetın varmı benım mıde yanma harıcınde bır sıkayetim yok sabırzızlıkla beklıyoruz son gunler herkezler tadını cıkar dıyor ama olmuyor malesef ne yatabılıyoyoruz nede rahat oturabılıyoruz saglıkla atlatalım ınsallah bu arada epıdural cok ıastıyorum ama heyecanlı olursam nasıl zaman gecer dıye tedırgınım bakalım hayırlısı allah hepımızı korusun

Mide yanması bende çok sık olmuyor arada oluyor sadece, onda da Renie verdi dr.onu içince geçiyor hemen.Benim dizlerim ve ayaklarım ağrıyor çok.Bir yere eğilince yada çökünce canım çıkıyor kalkarken,bir de ayakta fazla durursam tabanlarım çok ağrıyor zor basıyorum sonra.Ama sanırım bunlar da normal şikayetler.Bir haftamız kaldı az daha sabredeceğiz bakalım.inş. hepimiz sağlıklı kolay doğumlar yaparız.

ben de 37 haftalık hamileyim. doğum 28 aralık görünüyor ama kızımı kucağıma almak için öyle sabırsızlanıyorum ki ..normal doğum düşünüyorum. eşim askerde onun da doğumda yanımda olmasını çok istiyorum ama zor bir ihtimal normal olduğu için sizleri sürekli takip ediyorum. doğum yapanlar allah analı babalı büyütsün yavrucaklarınızı darsıs biz hamilelerin başına

kızlar kardeşim askerden geldi nihayet bitirdi annemde kaldım tabii ondan bana sıra gelmedi bilgisayarda giremedim siteye bu akşam evime döndüm özledim sizleri doğumlar olmuş herkes güle güle büyütsün daha okuyamadım geçmişi ben daha doğurmadım :))))) bugün yeni dr gittim medicana da aslı hanıma herşey normalnst de normal çıktı 23 aralık gibi olacakmış doğum tabi değişebilir normal istediğimiz için kuzu ne zaman isterse

kızlar kardeşim askerden geldi nihayet bitirdi annemde kaldım tabii ondan bana sıra gelmedi bilgisayarda giremedim siteye bu akşam evime döndüm özledim sizleri doğumlar olmuş herkes güle güle büyütsün daha okuyamadım geçmişi ben daha doğurmadım :))))) bugün yeni dr gittim medicana da aslı hanıma herşey normalnst de normal çıktı 23 aralık gibi olacakmış doğum tabi değişebilir normal istediğimiz için kuzu ne zaman isterse

Hadi gözünüz aydın canım kardeşin dönmüş.Benim abimse bu cumartesi gidecek daha nereye gideceği bile belli değil.Güle güle gidip gelir inş..
İnş. sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.Ben de haftaya çarşamba alıyorum oğlumu kucağıma:lepi:

Hadi gözünüz aydın canım kardeşin dönmüş.Benim abimse bu cumartesi gidecek daha nereye gideceği bile belli değil.Güle güle gidip gelir inş..
İnş. sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.Ben de haftaya çarşamba alıyorum oğlumu kucağıma:lepi:

Allah kavuştursun canım bizimde son günlerde belli olmuştu şanslıydı samsun vezirköprüye jandarma gitti yazıcı oldu tabii özlem var inşallah canım sende sağlıkla kucağına alır büyütürsün bebişi

Allah kavuştursun canım bizimde son günlerde belli olmuştu şanslıydı samsun vezirköprüye jandarma gitti yazıcı oldu tabii özlem var inşallah canım sende sağlıkla kucağına alır büyütürsün bebişi

Çarşamba belli olacakmış sanırım.Uzun dönem mi kısa dönem mi o bile çarşamba belli olacak son anda yani..İnş.güzel biryere kısa dönem gider..
Aminnn canım çok sağol:1hug:

Çarşamba belli olacakmış sanırım.Uzun dönem mi kısa dönem mi o bile çarşamba belli olacak son anda yani..İnş.güzel biryere kısa dönem gider..
Aminnn canım çok sağol:1hug:

bizim şaşkın hukuk okurken bırakıp gitti 15 ay yaptı şimdi devam edecek okuluna inşallah

nehir 8 gununu kaldiii sezeryan olucan icin bensenden 2 gun onceyim ama ben kimbilir nezaman dogurrum bu sitede en sona ben kalicamm bide ocak annesi olurmusumm hicc sasmamakannehir

X