Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkça emziriyorum, humana muadili bir çay içiyorum, boza içiyorum, su içiyorum bolca, sütlü tatlı yiyorum, komposto, vita malt denen bir içecek süt arttırıyormuş güya, rezene ısırgan ıhlamur çayları içiyorum, hurma yiyorum, nefret ettiğim halde dut pekmezi bile içiyorum ama yok yok yok artmıyor yaa.
Hiç tahmin etmemiştim böyle bir şeyin başıma geleceğini. Yavruş iki göğsüde emiyor neredeyse yarım saat sonra da deli gibi aranıyor ağzını açıp. Bende dayıyorum mamayı çok üzülüyorum ama elden gelen bir şey yok ne yazık ki.
Allah bütün annelerin sütünü artırsın inşallah, yavrular aç kalmasın.
benım sat 19 mart ıdı bebegın gelısımıne gore kara verırız demıstı dr daha erken beklıyordum ama kısmet16 aralık oldu ınsallah sorunsuz alabılıriz kucagımıza adas bebışlerımız olacak nasıl bır sıkayetın varmı benım mıde yanma harıcınde bır sıkayetim yok sabırzızlıkla beklıyoruz son gunler herkezler tadını cıkar dıyor ama olmuyor malesef ne yatabılıyoyoruz nede rahat oturabılıyoruz saglıkla atlatalım ınsallah bu arada epıdural cok ıastıyorum ama heyecanlı olursam nasıl zaman gecer dıye tedırgınım bakalım hayırlısı allah hepımızı korusun
kızlar kardeşim askerden geldi nihayet bitirdi annemde kaldım tabii ondan bana sıra gelmedi bilgisayarda giremedim siteye bu akşam evime döndüm özledim sizleri doğumlar olmuş herkes güle güle büyütsün daha okuyamadım geçmişi ben daha doğurmadım :))))) bugün yeni dr gittim medicana da aslı hanıma herşey normalnst de normal çıktı 23 aralık gibi olacakmış doğum tabi değişebilir normal istediğimiz için kuzu ne zaman isterse
Hadi gözünüz aydın canım kardeşin dönmüş.Benim abimse bu cumartesi gidecek daha nereye gideceği bile belli değil.Güle güle gidip gelir inş..
İnş. sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.Ben de haftaya çarşamba alıyorum oğlumu kucağıma:lepi:
Allah kavuştursun canım bizimde son günlerde belli olmuştu şanslıydı samsun vezirköprüye jandarma gitti yazıcı oldu tabii özlem var inşallah canım sende sağlıkla kucağına alır büyütürsün bebişi
Çarşamba belli olacakmış sanırım.Uzun dönem mi kısa dönem mi o bile çarşamba belli olacak son anda yani..İnş.güzel biryere kısa dönem gider..
Aminnn canım çok sağol:1hug:
bizim şaşkın hukuk okurken bırakıp gitti 15 ay yaptı şimdi devam edecek okuluna inşallah