2009 Aralık Anneleri

hadi gözunaydın Allah analı babalı buyutsun cnm

annesı toparlar sen hiç merak etme Allahın ıznıyle

oh şukur evdesınız yenı resım ıstıyorummmm

Allah analı babalı buyutsun gözunaydın arkadasım

ebrucum gunu gunune uymuyor bazen ben kaldırıyorum uyuyor çok gunduzleri
bazende memeyı bırakmıyor sut bıtene kadar
bıde yalancı emzık gıbı kullanmaya basladı son zaman canım çok acıyor dıye yalancı emzıge alıştırmaya çalışıyorum

geçen 1 tane ekledım sen görmedın sanırım cnm bak istersen albume
dediğin gibi şaka biryana inşallah vaktı zamanı çabuk gelsınde rahatlayın sızde kucagınıza alıp son gunlerın sıkıntısı stresıde baskadır tabi Allah yardımcınız olsun

yemek yemeye gıdıyorum
aklımdayken soyleyeyım
kuçuk önluklerden alın kızlar bebiş kustugunda işe yarıyor tum kıyafet çıkacagına önluk çıkıp yıkanıyor ama kumaş olanlardan olsun penye yanı daha kullanışlı birde emzik alın işe yarıyor bide :)
aptamıl 1 mama aldım biberonla inşallah lazım olmaz ama tedbır amaçlı evde olsun ben 1 kere veriyorum gunde aç kalmasın yavrucaklar

hıhı konuş sen bi eylülle müsait değilim bugün daha sonra gel de:))
bu arada benimkide çarşambadan önce gelmez umarım bende hiç uygun değilim çünkü:))

Gelme diye diye sanirim suni sanciya kalcam cidden artik. Bu arada o acidan musaitim gecen doktora gitcegim zaman gittim ama son 2 oldu canim aciyo baya cidden.

aaa şunlara bak randevu defterınıze bakın ıstersenız
biz çokmu uygunduk 1 ay önce dellendırmeyın benı tırsıyorsunuz dıye çocuklar ordamı kalacak
girin hadi bakayım artık moda
biz yarın 1 aylık oluyoruz bu arada

Carsamba filan uygun benim aslinda olabilir :) Evet ya kocaman oldu Mina artik. Abla oldu valla .

Carsamba filan uygun benim aslinda olabilir :) Evet ya kocaman oldu Mina artik. Abla oldu valla .

maşallah minaya ne çabuk geçiyo zaman..
banada c.tesi uygun annesiyle aynı gün olsun doğum günü kızımı:)

ya yarın bızım aşımız var çok korkuyorum ateşi falan olmaz inşallah
canıda acıyacak dıye şimdiden stres yaptım

Canım aşı olurken bebekleri annelerinin tutmaması gerekiyormuş eşin yada yanında gelen başkası tutsun Mina'yı.Bebeğin tek güvendiği yer olarak annesi olması için,ve de kendine güveni oluşması için gerekiyormuş...Geçmiş olsun şimdiden inş. çıkmaz ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…