Herkese selamlar :)
Bernacim gecmis olsun tekrar. Ebrucum sana da.
Meryemcim hayirlisi olsun sandada bebisine de .
Oznurcum banada hergun banada soruyorlar gelmedi mi daha diye:)
gelmesse sezeryanmi olacan canim
burcu canım naber?
sancı filan oluyor mu artık ufak ufak sende de? bende oluyor aniden bir giriyor alt tarafa çığlık attırıyor..
eylül hanım pek nazlı yaa.. umut paşa yandı vallahi..kaydirigubbakcemile3
ay burcu nasıl sıkıldım sorulardan bilsen.. sabah daha uyanmadan telefonlar çalmaya başlıyo..
şaka gibi yaa.. ama ben artık o gün hemen (tabi hayırlısıyla sağlıkla) gelsin istiyorum.. yoruldum.. sol ayağımın kemiğin olduğu yere topukla birleşim yerimde morluk bile oluştu.. artık kaldıramıyor ayaklarım bu kitleyi yaa...emzirme koltuğu olması şart değil ama bi koltuk şart bence odada arzu senin orda olman gereken zamanlarda oturman için..
bende hastalığımı kolay atamamıştım üzerimden sesim uzun zaman normale dönmemişti öksürüğümse hala devam ediyo inşallah sen iyileşirsin tamamende bi sorun olmaz doğumda..
ben hiç inanamıyorum doğuma bu kadar az kaldığına sanki hep böyle kalacakmışım gibi aslında çok yakın tarihlerden bahsediyoruz baksana benimde 17 sinde doluyo günüm:))
şaka gibi yaa.. ama ben artık o gün hemen (tabi hayırlısıyla sağlıkla) gelsin istiyorum.. yoruldum.. sol ayağımın kemiğin olduğu yere topukla birleşim yerimde morluk bile oluştu.. artık kaldıramıyor ayaklarım bu kitleyi yaa...
sezeryan istediğimi söylediğim herkes, yakınlarımdan filan yok işte normal yap,
seryanda sütün olmaz.. gelmez.. ağrıdan ölesin gelir.. çocuk ağlar kalkıp bakamazsın.. kucağına alamazsın gibi şeyler söylemeye başladılar..
ben başında normal diye çıksaydım yla normalden kimse beni vazgeçiremezdi..
ama ben onun sağlıklı olduğu kadar bazı dezavantajlarınıda çok iyi bildiğim için hep çekimser ve korkulu yaklaştım bu yüzden şuan sezeryan fikrine daha yakınım..
artı sezeryan planlı olacağı için kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum..
Allah hayırlısını versin yine de..
kaydirigubbakcemile3Valla once suni sanci ile baslariz dedi doktor. Eger ayin 10 'na kadar gelmezse 11 Aralikta gidicez bakalim.
İiyiyim Arzucum sagolasin. Cok nazli cidden . Hic gelmeye niyeti yok sanci filanda yok . Doktor illa sanci olmak zorunda degil kasilmalarda olabilir dedi ama o da yok ama :) Bi de hesapta bana eski hastanem erken dogum demisti.
Umut yandi yandi :)
insanlar böyle işte.. tuhafız ya toplum olarak.. banada daha bunu çıkarmadan afedersiniz ikincinin hesabnı sormaya kalkanlar oluyor.. boğasım geliyor vallahi..Gelmedi mi daha ...
Ne zaman olcak..
Gecmedi mi peki .
Ha gecti de oyle deney olsun diye tutuyorum icimde . Yada dogdu da sakliyorum ben simdiye kadar .
kaydirigubbakcemile3
insanlar böyle işte.. tuhafız ya toplum olarak.. banada daha bunu çıkarmadan afedersiniz ikincinin hesabnı sormaya kalkanlar oluyor.. boğasım geliyor vallahi..
ben bu psikolojiyi yaşadım vallahi bir hamile görürsem garip garip konuşmamaya karar verdim.. son derece dikkatli olucam.. herkes kendi için en iyisini bilir demi ama..
ikinci çocuktan bahsedip insanı büyük büyük konuştruyorlar..
en son kayınvalideme anne lütfen konuyu açmadan kapatalım beni büyük konuşturma lütfen dedim..:sinifsinif:
ya evlilik demek çoluk çocuk demekmidir
veya bir çocuğun oldu diye hemen ikinciyi üçüncüyü halletmek midir..
eğer böyleyse evlilikten nefret ediyorum
Maalesef biz her halta burnumuzu sokmayi severiz. Ustumuze vazife olmayana yorum yapmaya hele bayiliriz.
ay bide doğum için habire fikir sunanlar yokmu deli oluyorum. Sezeryanla doğum yapan onu övüp duruyo okadar ağrıyı neden çekicen normal doğumla yapabilicenmi yapamazsın sen filan gibi üstüne vazife olmayan yorumlar yapıp sinirlerimi bozuyolar..
sanane kardeşim ya eğer bi yorum yapmak istiyosan verdiğim karara saygılı ol dimi ama beni cesaretlendireceklerine daha çok moralimi bozuyolar.
gözünaydın canım maşallah doruk bebişede.. bekliyoruz resimlerini en kısa zamanda.. bizim bebişler gelmedi daha bari sizikilerin resmine bakıp avunalım:)kızlar ya yazamadım buraya ne zamandır
dogum yaptım ben 25 kasımda
bebegım bugun 12 günluk oldu
adı doruk
resımlerı falan yarın kendı ewıme gıttıkten sonra eklıycem su an annemlerdeyım
darısı tum bekleyenlerın basına
sezeryan oldum sutum gec geldı ılk 1 hafta cok kotuydu ama sukur yawas yawas duzelıyor hersey sızler nasılsınız
gözünaydın canım maşallah doruk bebişede.. bekliyoruz resimlerini en kısa zamanda.. bizim bebişler gelmedi daha bari sizikilerin resmine bakıp avunalım:)
ne oluyor orada
öznur burcu arzu bakıyorumda mılletı çekiştiriyorsunuz bensız
kasım anasıyım dıye bensız muhabbet yapayorsunuz dımı bende sızı gıcık edeyım
dogurmadınızmı daha hehe :)
24,5 arkadasım burcuydu adın dımı
dogumun olduktan sonra gırdınmı ya geçmişi kaçırıyorum artık
nasılsın bebiş nasıl anlat bakalım
ne oluyor orada
öznur burcu arzu bakıyorumda mılletı çekiştiriyorsunuz bensız
kasım anasıyım dıye bensız muhabbet yapayorsunuz dımı bende sızı gıcık edeyım
dogurmadınızmı daha hehe :)