2009 Aralık Anneleri

Sana da çok geçmiş olsun canım.İnş. bir sorun yoktur hiç olumsuz düşünme bak dr.unda demiş daha yüksek olanlarda birşey çıkmıyor diye.Allah birdaha yaşatmasın

Sağol nehirciğim. İnşallah yoktur sorun.
Senin doğum da çok yaklaşmış. Nasıl da heyecanlısındır şimdi.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Kan grubu uyuşmazlığı yüzünden oluşan sarılık doktorların beklediği bir şey olduğu için zamanında tedbir alınır merak etme.

Sen de sağol canım.Heyecanlıyım hem de çokkk.Hep aklımda.Korku da var içimde doğumdan değil ama sonrasında bebeğe bakabilecek miyim falan diye..Hem çok çabuk geçsin istiyorum günleri hem de hızlı geçmesin istiyorum.Ama sıkıldım hamilelikten şişlikten ağrıdan ağırlıktan..Bebişi kucaklasak hepsi geçer sanırım..Bakalım canım inş. bir sorun yaşamayız yada hafiften atlatırız hepimiz herşeyii

bernacım canım... çok sevindim aryanın iiyileşmesine, inşallah çok daha iyi olur.. benimde kanım 0 gurubu eşim B gurubu ikimizde rh(+) ..

canım maşallah bebişine allah sağlıkla büyütmek kısmet etsin hepimize..
ne çok bebeiş geldi aralık annelerinden hepinizi tebrik ediyorum tek tek özendiriyosunuz bizi böyle..

Merhaba bernacım neyseki iyileşmiş aryacık maşallah annesi.. Resimlerinide takip ediyorum çok sevimli maşallah ya özendim iyice valla..
ebrucum çok sevindim seninde bebişin daha iyiymiş inşallah önemli bi sorun olmayacak bak göreceksin..yaramaz kuzucuklar annelerini korkutmayı seviyorlar..

nehiir az kalmış seninde doğuma benimde 17 sinde doluyo günüm ama bizim kız nezaman isterse ozaman gelecek çok sabırsızlanıyorum bende artık.. çokta sıkıldım artık beklemekten gelseler artık yaa..
öznur canım nasılsın?

selam arzucum iyiyim ben bizim kızın gelmesini bekliyoruz. Telefonlar susmuyo hergün nasılsın daha bişey yokmu diye arıyo herkes sıkıldım yani..
sen nasılsın iyileştinmi..

Gerçekten Öznur ya günler yaklaştıkça yavaşladı sankii.Benim sezeryan olduğu için günüm belli.ınş. seninkisi de hayırlısıyla sağlıkla gelir.Az daha sabredelimopuyorumnanaktan Belki aynı günde doğar bebişler

Kızlaaaaaaar ben de doğurdum...

bugün 5. günümüz, Kızım Sıla 37+3 te spinal sezeryanla 2640 gr. 46 cm olarak dünyamıza geldi opuyorumnanaktan çok şükür.

ters duruyordu ve iki defa kordon dolanması vardı boynunda dr. risk almayalım dedi ve kontrole gittiğimiz gün aldırmaya karar verdik.

hafif ağrılarım var ama çok güzel bi duygu herşeye değer...

bakmaya doyamıyorum...3. gün sütüm gelmeye başladı çok şükür emziriyorum. ama 2 gün gelmediği için kızımda sarılık başlamış
sınırda dedi dr. 12 sınırmış 12.9 bizim. yatırmayalım dedi, evdeyiz yarın yinr kontrole gidicez bakalım ne dicek. 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. fazla giremiyorum geçmişi okuyamadım. herkes iyidir inşallah.fırsat buldukça girerim artık. kendinize iyi bakın kızlar...

Nazancım okudum canım... hayırlısıyla kavuşun siz de inşallah =) hep aklıma sen geliyorsun bu aralar pek giremiyorum. malum anne olanlar da giremiyordur. ah diyorum bu kız tek kaldı sitede =) hayırlısı olsun canım hakkınızda. sağlıkla kavuşasınız!

Ebrucum saol cicimmmm! inşallah siz de atlatacaksınız. düşmüş bak ne güzel. yine de 10un altında tutmaya bak. ama şu da var artık günleri de ilerliyor. risk azalıyor. sen bol bol besle bebişini...

Arzucum sana da teşekkürler. doktorunla konuşursun kan uyuşmazlığını. doğum şeklin belli oldu mu kesinleşti mi? sezer okudum sanki en son ama? bu nefes darlığın yüzünden endişeleniyorum ben senin adına. aman dr. iyi belirlesin normal olacaksa da.. ıkınma olayları falan. kaldırabilir misin ki?

Öznur, gördün mü nasıl değişti bebişim =) yanacıkları doldu =)

Meryem hadi gözün aydın şekerimmm =)

ya benimkide çok uyuyo iki saatte bir emziriyorum nerdeyse her emzirmede uyandırmaya çalışıyorum canımı sıkıyo bu durum millet ne güzel uslu çokcuk diyo ama insan tedirgin oluyor sarılıkla ilgili bi sorun yok zaten sürekli emzirdim zorlada olsa emmede bi sorun yokda uykudan uyanıpta emse şu bi kaç gündür daha rahat uyanıyo hiç tepkisiz değil çok acıkırsa altı kirliyse uyumuyo ama gerisinde sürekli uykuda acıkırsa dediğim bıraksam saatlerce uyur bazen uyanıyo oda hemen ağlamıyo ık mık yapıyo en son noktada ağlıyor

mrb sekerler buun gun boyu uyudum ya neden uyuyorum ben ya hareket etmek istiyoum fakat basimi kaldirasim gelmiyo aglayasim geldiiisenağlamasenağlama

uyusun iste canim emmesinde sorun yoksa daha ne uyuyan bebek buyur derler sen saatinde emziriyomussun neguzel iste akilli bebiss

meryem canım hayırlı olsun sanada :)) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin... sağlıkla hep beraber inşallah..
evet berna ne kadar dikkatlisin benim nefes problemimi hatırlamışsın tebrik ve teşekkür ederim.. normalden zaten buyüzden de korkuyorum.. başka nedenlerde var tabii.. benim akciğer zarının altında bir sertlik kireçlenme gibi bişey var.. balon düşün balonun altını elinle sıkıp sonrada dibine hava üflemeye çalıştığını düşün benim plevram öyle şuan.. normal bir derin nefes nasıldı unutalı yıllar oldu, ama alıştım işte:sinifsinif:
dediğin gibi bu beni normal doğumda zorlayabilir doktorla konuşmadım henüz.. bu perşembe tekrar kontrolüm var sanırım son kararımı soracak ve bende sezeryan diyeceğim %95... ve 17 si gibi bebişi kucağa alacağım sanırım..
artık çok ağırlaştım.. bebek resmen ben otururken kucağımda uyuyor gibi bişey, ağırlığını hissediyorum.. zorlanıyorum.. psikolojim bile bozulmaya başladı iyiiden iyiye artık.. az önce kocişle ikea dan geldik.. herkes şıkır şıkır giyinmiş salınıyor ben adımımı zor atıyorum ve tam bir amele görünümündeyim nasıl moralim bozuldu.. tamam ben güzel çok güzel bir şey için bunşları yaşıyorum bunu biliyorum ama sonuçta da genç bir kadın olarak heveslenip iç çekmedim değil.. bakalım doğumdan sonra göbekçiiim ne alemde olacak.. umarım derhal beni terkedip giderkaydirigubbakcemile3
psikolojim dediğim gibi baya baya bozuldu.. çok zor uzun bir süreçti hamilelik, umarım herşey eskisinden de iyi olur hepimiz için her ama her yönden..

öznur canım ya sana yazdım sonra bilgisayarın başına geçme srası bir türlü bana gelmedii:))
malum eşim... kardeşim....
sonrasında da ikea ya gittik.. eşim emzirme koltuğu alayım sana dedi, istemedim, yer kalmadı oda da zaten.. çok geniş bir oda diil bizim bebişin ki..

gribim geçti geçmesine de.. afedersin balgam çıkıyor öksürdükçe.. birde sesim de kaldı.. tıkanık gibi genzim filan.. onun dışında iyiyim çok şükür.. biran önce daha da iyileşmem gerek, çünkü sanırım sezeryanı seçicem ve 10 gün kalmış oluyo.. narkoz filan almam gerekçeği için gribi tıkanıklığı filan tamamen atmam gerek..

esracim emzirme dersinde hemsire bize yenidoganin 1,5-2 saatte bir emmesi gerektigini soyledi. o yuzden sen uykudan uyandirmakla cok dogru yapiyorsun. o kadar yorgunlar ki biraksan saatlerce uyuyabilirler yemeleri gerektigini farketmeden. bence hic endise etme, yaptigin gibi uyandirmaya devam et. doktorun ne zaman uyandirmaman gerektigini soyler zaten.

Herkese selamlar :)

Bernacim gecmis olsun tekrar. Ebrucum sana da.
Meryemcim hayirlisi olsun sandada bebisine de .
Oznurcum banada hergun banada soruyorlar gelmedi mi daha diye:)

insallah balgam sorununuda atlatirsin arzu nefes alamamakta cok zor zaten 2 kisilik aliyoz:sinifsinif:

Herkese selamlar :)

Bernacim gecmis olsun tekrar. Ebrucum sana da.
Meryemcim hayirlisi olsun sandada bebisine de .
Oznurcum banada hergun banada soruyorlar gelmedi mi daha diye:)
burcu canım naber?
sancı filan oluyor mu artık ufak ufak sende de? bende oluyor aniden bir giriyor alt tarafa çığlık attırıyor..
eylül hanım pek nazlı yaa.. umut paşa yandı vallahi..kaydirigubbakcemile3

emzirme koltuğu olması şart değil ama bi koltuk şart bence odada arzu senin orda olman gereken zamanlarda oturman için..
bende hastalığımı kolay atamamıştım üzerimden sesim uzun zaman normale dönmemişti öksürüğümse hala devam ediyo inşallah sen iyileşirsin tamamende bi sorun olmaz doğumda..
ben hiç inanamıyorum doğuma bu kadar az kaldığına sanki hep böyle kalacakmışım gibi aslında çok yakın tarihlerden bahsediyoruz baksana benimde 17 sinde doluyo günüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…