2009 Aralık Anneleri

24,5 arkadasım burcuydu adın dımı
dogumun olduktan sonra gırdınmı ya geçmişi kaçırıyorum artık
nasılsın bebiş nasıl anlat bakalım

canım evet Burcu :) bende yazıcaktım bir türlü fırsat bulamadım:

2 aralıkta aldım Ömerimi kucağıma 37+5 teydik, 3660 doğdu kuzum :nazar: sezeryanla yaptım doğumu biraz zorlu bir doğumdu.epiduralle yapıldı ama benim anatomik yapımda bir gariplik varmış, ilk doğumumda da sol tarafım uyuşmamıştı o normal doğumdu.bundada 2 ayrı epidural uygulandı 2.5 saat uğraştı doktorum ama olmadı.ameliyathaneye girdim ufak bir deneme yapıldı, ben çok ısrarlıydım görücem die ama dayanılacak bir acı olmadığını anladım :) ve genel anestezi yapıldı...sonuçta sağlıkla geldi kuzum...şimdi iyiyiz biraz baş ağrısı var ama epiduralde oluyormuş normal yani...ankarada annemdeym hala önümüzdeki hafta sonu gidicem kısmetse...yarın 5.gün kontrolümüz var...benden haberler böyle...

sen nasılsın meleğin nasıl??

Doğan bütün kuzulara Allah ım sağlıklı, şanslı upuzun bir ömür versin...Doğum yapıcak arkadaşlara da şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum, hayırlısıyla alsınlar meleklerini kucaklarına :ecrin_bebek:

burcu eşinin daha sonrakı bir aydır sanırım sen onun dogumgununde dogur bak daha ıyı fıkır bu
nehircim ögrendıgım iyi oldu ama topuk kanı alınırkende ben bakamamıştım gözlerım dolmuştu sanırım yarın yıne babası tutacak sagol cnm ıyı dılegin içinde

yemezler canım.:)).eylülde yemez bunu annesiiii

Umut dunyasi iste..

burcu eşinin daha sonrakı bir aydır sanırım sen onun dogumgununde dogur bak daha ıyı fıkır bu
nehircim ögrendıgım iyi oldu ama topuk kanı alınırkende ben bakamamıştım gözlerım dolmuştu sanırım yarın yıne babası tutacak sagol cnm ıyı dılegin içinde

Onun Agustos'ta yok artik o cok abarti olur :O)

2 aralıkta aldım Ömerimi kucağıma 37+5 teydik, 3660 doğdu kuzum :nazar: sezeryanla yaptım doğumu biraz zorlu bir doğumdu.epiduralle yapıldı ama benim anatomik yapımda bir gariplik varmış, ilk doğumumda da sol tarafım uyuşmamıştı o normal doğumdu.bundada 2 ayrı epidural uygulandı 2.5 saat uğraştı doktorum ama olmadı.ameliyathaneye girdim ufak bir deneme yapıldı, ben çok ısrarlıydım görücem die ama dayanılacak bir acı olmadığını anladım :) ve genel anestezi yapıldı...sonuçta sağlıkla geldi kuzum...şimdi iyiyiz biraz baş ağrısı var ama epiduralde oluyormuş normal yani...ankarada annemdeym hala önümüzdeki hafta sonu gidicem kısmetse...yarın 5.gün kontrolümüz var...benden haberler böyle...

Doğan bütün kuzulara Allah ım sağlıklı, şanslı upuzun bir ömür versin...Doğum yapıcak arkadaşlara da şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum, hayırlısıyla alsınlar meleklerini kucaklarına :ecrin_bebek:

maşallah ömere
hayırlısı buymuş demekkı burcu
bol bol su içmek iyi geliyor demıştı benım doktorum bide çay kahve agrıları gıderıyorumuş
benımde boynum ve omuzlarım agrımıştı 1 hafta 10 gunde geçti
Allah analı babalı buyutsun inşallah bebişi hayırlı olsun tekrar
bizde iyiyiz çok şukur hava çok sogudu ıstanbulda dıkkat etmke lazım çok bebişleri üşütmemek lazım ankaradada kuru soguk olur bılırım kontrollere giderken aman dıkkat kızlar

bu arada ben aşıyı saglık ocagında vurduracagım orada daha çok aşı tuketıldıgı için hep yenı aşılar geliyormuş
izmirde annemlerın komşusu saglık ocagında ebe hemşire o dedi bilginize

Nazancım okudum canım... hayırlısıyla kavuşun siz de inşallah =) hep aklıma sen geliyorsun bu aralar pek giremiyorum. malum anne olanlar da giremiyordur. ah diyorum bu kız tek kaldı sitede =) hayırlısı olsun canım hakkınızda. sağlıkla kavuşasınız!

Ebrucum saol cicimmmm! inşallah siz de atlatacaksınız. düşmüş bak ne güzel. yine de 10un altında tutmaya bak. ama şu da var artık günleri de ilerliyor. risk azalıyor. sen bol bol besle bebişini...

Arzucum sana da teşekkürler. doktorunla konuşursun kan uyuşmazlığını. doğum şeklin belli oldu mu kesinleşti mi? sezer okudum sanki en son ama? bu nefes darlığın yüzünden endişeleniyorum ben senin adına. aman dr. iyi belirlesin normal olacaksa da.. ıkınma olayları falan. kaldırabilir misin ki?

Öznur, gördün mü nasıl değişti bebişim =) yanacıkları doldu =)

Meryem hadi gözün aydın şekerimmm =)

kaydirigubbakcemile3 hahah sona kalanlardanım canım sitedee.Hepiniz aralık aralık dediniz kasımda kavuştunuz bebişlere,biz de ağzı açık ayran delisi gibi bakıyoruz ööyle fotolarınızakaydirigubbakcemile3Sağol canım kavuşacaz inş. hayırlısıyla..Az kaldı son 9günnndelikafadulden

Canım maşallah oğluşuna.Kilosu da iyi doğmuş.Allah uzun ömürler versin.Ama biz göremedik foto facebooka eklemişsin.Çok çok geçmiş olsun.Zor geçmiş doğumun.AMa sorunsuz olmuş neyseki.Ben de 16sında kavuşuyorum Efe'meopuyorumnanaktan

ebrucum gunu gunune uymuyor bazen ben kaldırıyorum uyuyor çok gunduzleri
bazende memeyı bırakmıyor sut bıtene kadar
bıde yalancı emzık gıbı kullanmaya basladı son zaman canım çok acıyor dıye yalancı emzıge alıştırmaya çalışıyorum

Benim oğlanda çiğneyip duruyor ağzında yalancı emzik niyetine aynen.
Ben de alıştırmaya çalışıyorum ama o benim memeyi ya da kendi elini kolunu tercih ediyor şimdilik.

merhaba hanımlar
oğluşumdan nihayet fırsat buldum da girdim nete ama geçmişi okuyamıyacağım kimler doğum yaptı neler oldu diye merak ediyorum bir gireyim dedim
bu arada oğlumu üşüttük sanırım dün gece ateşi çıktı birazcık burnu da tıkanmış kuzumun çok korktum ama bugün doktora götürdüm şurup aldım onu verdik iyi geldi çok şükür
lohusa depresyonunuz ne alemde? ben çok ağlak oldum valla :)
neyse herkesi öpüyrum bebekleri kokluyorum :)

AHıRETTE 2 KADIN
- Selam, benim adım Selma .
- Selam, benimki de Ozge, sen nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
– Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
– Sonra ne oldu?
– Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
– Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık….

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AHİRETTE 2 KADIN
- Selam, benim adım Selma .
- Selam, benimki de Ozge, sen nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
– Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
– Sonra ne oldu?
– Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
– Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık….

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol:ilahi dilek, kıs sabah sabah ne iyi oldu hee.. Allah da seni güldürsün..

X