günaydın kızlarrr... yine uyuyamadım eşim işe gittikten sonra:bbo:
gunaydinnn ben zaten hic uyuyamiyomkii
ya gece de zar zor saatler sonra uyuyabiliyorum onu da dönmek isterken uyanıyorum... malum yerimizden kımıldamak işkence haline geldi... yaa zaten bebekler doğunca uyuyamayacağız.... offf:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
aynen canim dönmekte cok zor uyumakta senle 2 gun var aramizda senin göbis azmi cokmu bazen benim göbisim cok kucuk geliyo kizim 3200 gr ama sanki daha kucuk gibi geliyoo
valla bana normal gibi geliyor ama nstye gittigimde hastahanede dogurmak üzere olan kadınları görüyoruyorum göbekleri çok küçük. o biraz fiziksel yapıyla ilgili sanırım. ben kısa boyluyum ve hamile kalmadan önce topluydum yani zayıf degildim. zayıf ve uzun boylu olanlarda daha küçük görünüyor sanırım. bi de bazılarının iç karnı geniş oluyormuş ondan göbek çok çıkık durmuyor diye duymuştum... zaten kızının kilosu da normalmiş. ondan takma bence...
benim bebeğim aşagıya indi artık hissedebiliyorum. ondan eskisi gibi hareket edemiyor kuzum... :ecrin_bebek:
ya gece de zar zor saatler sonra uyuyabiliyorum onu da dönmek isterken uyanıyorum... malum yerimizden kımıldamak işkence haline geldi... yaa zaten bebekler doğunca uyuyamayacağız.... offf:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Ya ben hala doğuramadım, Cumartesi günü dr a gittiğimde NST de kasılmalar vardı, doktor yakın dedi, hemşire bu gece gelir dedi ama hala gelmedi, çok bunaldım, moralim çok bozuk. 40+2 oldu bugün 40+5 e kadar bekleyeceğim karar verdim ama bakalım nasıl geçecek günler
selam kızlar nasılsınız uzun zamandan berı gıremıyorum form'a nasıl bebıslerınız umarım hepsı ıyıdır bızım dogum gunumuz 16 aralık bellı oldu ama ben hala epıdural mı oral anestesı ıle yapacagıma karar veremedım sız olsanız hangıını secersınız handısı daha ıyı tavsıyelerınızı paylasırsanız sevınırım
Çok geçmiş olsuun canım.İyi ateş falan yapmaması.Mina da büyümüş canım ya.maşallah onaaşımızı olduk bu aşı degilde 2.aydakı aşı ateş yaparmış
mina igne batarken aglamaya basladı babası tuttu bende basladım aglamaya
igne çıktı mına sustu ben hala aglıyordum :)
hemşire aglamayın o çok çabuk unutur çok kuçuk 6.aydan sonra işiniz zor dedı
3700 olmuşuz çok şukur 2720 ile hastaneden çıkmıştık
iyi dedi doktor mama verme yetıyor sutun dedı kılo almasından bellı dedı
ben ateş duşurucu ve gazı için ilaç yazdırdım evde dursun dıye d vıtamını parayla almıştık 15.gunde baslanıyor saglık ocagı bedava verdi çok ilgilendiler çok memnun kaldım 1 ay sonra tekrar aşımız var
48 cm dı dogum boyu uzamış mınık kuzum maşallah 53 cm olmuş
bilinenın aksıne anne sutu koruma oranı %30 dur guvenmeyın hamıle kalırsınız korunma yöntemı seçin dedıler
Ben 2kez mesaj attım ama değiştirmediller:gitme:nazan benım o şekilde dgişti cnm ya Allah Allah neden degişmediki anlamadım
Haydi gözün aydın.Benim de 16sında sezeryanımkaydirigubbakcemile5 Ve benim de Efe'm doğacak ogünyerimseniben Burda epidural şansım zaten yok genel anestezi olacağım ben.Şansım olsyadı da ne yapardım bilmiyorum.Aslında epidural biraz ürkütücü geliyor bana.Ama ondan sonra ayaklanmak genel anesteziden daha kolaymış sanırım.Hepimiz sağlıkla alalım da bebişleri kucaklarımıza:Saruboceq:selam kızlar nasılsınız uzun zamandan berı gıremıyorum form'a nasıl bebıslerınız umarım hepsı ıyıdır bızım dogum gunumuz 16 aralık bellı oldu ama ben hala epıdural mı oral anestesı ıle yapacagıma karar veremedım sız olsanız hangıını secersınız handısı daha ıyı tavsıyelerınızı paylasırsanız sevınırım
aşımızı olduk bu aşı degilde 2.aydakı aşı ateş yaparmış
ben ateş duşurucu ve gazı için ilaç yazdırdım evde dursun dıye d vıtamını parayla almıştık 15.gunde baslanıyor saglık ocagı bedava verdi çok ilgilendiler çok memnun kaldım 1 ay sonra tekrar aşımız var
bilinenın aksıne anne sutu koruma oranı %30 dur guvenmeyın hamıle kalırsınız korunma yöntemı seçin dedıler
ay öznurla burcuyu kızdırayım bıraz
belkı daha soran olmamıştır bugun
dogurmuyormusunuz bugunde kızlar :):)
yasasın kötulukkaydirigubbakcemile3
aşımızı olduk bu aşı degilde 2.aydakı aşı ateş yaparmış
Gecmis olsun kuzuya :) Artik 1 ayligiz ayrica degil mi bugun kutlu olsun ilk bir ayimiz annesi :)
Ayrica dogurmadim arkadasim dogurmicam da hic niyetim yok bugun hic musait hissetmiyorum kendimi