2009 Aralık Anneleri

gunaydinnn ben zaten hic uyuyamiyomkii

ya gece de zar zor saatler sonra uyuyabiliyorum onu da dönmek isterken uyanıyorum... malum yerimizden kımıldamak işkence haline geldi... yaa zaten bebekler doğunca uyuyamayacağız.... offf:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ya gece de zar zor saatler sonra uyuyabiliyorum onu da dönmek isterken uyanıyorum... malum yerimizden kımıldamak işkence haline geldi... yaa zaten bebekler doğunca uyuyamayacağız.... offf:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

aynen canim dönmekte cok zor uyumakta senle 2 gun var aramizda senin göbis azmi cokmu bazen benim göbisim cok kucuk geliyo kizim 3200 gr ama sanki daha kucuk gibi geliyoo

aynen canim dönmekte cok zor uyumakta senle 2 gun var aramizda senin göbis azmi cokmu bazen benim göbisim cok kucuk geliyo kizim 3200 gr ama sanki daha kucuk gibi geliyoo

valla bana normal gibi geliyor ama nstye gittigimde hastahanede dogurmak üzere olan kadınları görüyoruyorum göbekleri çok küçük. o biraz fiziksel yapıyla ilgili sanırım. ben kısa boyluyum ve hamile kalmadan önce topluydum yani zayıf degildim. zayıf ve uzun boylu olanlarda daha küçük görünüyor sanırım. bi de bazılarının iç karnı geniş oluyormuş ondan göbek çok çıkık durmuyor diye duymuştum... zaten kızının kilosu da normalmiş. ondan takma bence...
benim bebeğim aşagıya indi artık hissedebiliyorum. ondan eskisi gibi hareket edemiyor kuzum... :ecrin_bebek:

benim kiz hic yukari ciktimiki hep asagidaydi gerci biraz daha inermis son zamanlarda benimki bastan belli hep ayni tepik cok atmiyoda omuz atiyo hickiriyoo

Ya ben hala doğuramadım, Cumartesi günü dr a gittiğimde NST de kasılmalar vardı, doktor yakın dedi, hemşire bu gece gelir dedi ama hala gelmedi, çok bunaldım, moralim çok bozuk. 40+2 oldu bugün 40+5 e kadar bekleyeceğim karar verdim ama bakalım nasıl geçecek günler

günaydın kızlar... aaah ahhh deyim bu konuda... hamileliğin son ayı işkence gibiydi uyku sorunu... dönememek uyuyamamak bi de insanların uyuyabildiğin kadar uyu çoook ararsın bu günleri demeleri çok sinir bozucuydu... sanki biz uyumak istemiyoruz değil milmaz: bebiş doğduktan sonra ilk bir kaç hafta şansınız varsa uyuabiliyosunuz... ama sonra :sinifsinif:
inanın herşeye değiyoropuyorumnanaktan hayırlısıyla doğum yaptığınızda, kuzunuzu daha kimsecikler görmeden size bi öpüp koklatsınlar bi içinize çekin kokusunu... işte gerçek aşk işte canını gerçekten düşünmeden verebileceğin bir insan... :asigim:

dayanın kızlar,ne kadar yorgun sıkıntılı uykusuz geçsede her anı mükemmel... hepinizi ve meleklerinizi öptük oğluşumla opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun cnm ya tez vakıtde saglıkla al kucagına inşallah

aşımızı olduk bu aşı degilde 2.aydakı aşı ateş yaparmış
mina igne batarken aglamaya basladı babası tuttu bende basladım aglamaya
igne çıktı mına sustu ben hala aglıyordum :)
hemşire aglamayın o çok çabuk unutur çok kuçuk 6.aydan sonra işiniz zor dedı
3700 olmuşuz çok şukur 2720 ile hastaneden çıkmıştık
iyi dedi doktor mama verme yetıyor sutun dedı kılo almasından bellı dedı
ben ateş duşurucu ve gazı için ilaç yazdırdım evde dursun dıye d vıtamını parayla almıştık 15.gunde baslanıyor saglık ocagı bedava verdi çok ilgilendiler çok memnun kaldım 1 ay sonra tekrar aşımız var
48 cm dı dogum boyu uzamış mınık kuzum maşallah 53 cm olmuş
bilinenın aksıne anne sutu koruma oranı %30 dur guvenmeyın hamıle kalırsınız korunma yöntemı seçin dedıler

birde ben dedımkı 60 cc veriyorum sadece mama geceleri 1 sefer dedım
çocuklar bu konuda çok nankör birkerede verseniz şimdi memenızı alsada birgun bakarsınız istemeyebilir aniden memeyı o yuzden istediği kadar biberon ucu anne memesıne yakın olandan alırsanız alın memeyı unutturabilir o yuzden çok zorda kalınca kaşıkla verin dediler mamayı

selam kızlar nasılsınız uzun zamandan berı gıremıyorum form'a nasıl bebıslerınız umarım hepsı ıyıdır bızım dogum gunumuz 16 aralık bellı oldu ama ben hala epıdural mı oral anestesı ıle yapacagıma karar veremedım sız olsanız hangıını secersınız handısı daha ıyı tavsıyelerınızı paylasırsanız sevınırım

ben epıduralden çok memnun kaldım ama tercıh senın tabı
amelıyat öncesi şiddetli baş agrısı yapabilecegını anlattı bana uzman ama bende omuz ve boyun agrısı oldu o da 1 haftada geçti
bebek genel anestesiyle nerkoz alıyormuş ister istmez ama epıduralde böyle birşey yokmuş benım erken dogum oldugu için göze alamadım bebegın nerkoz almasını o yuzden tercıh ettım yoksa korkuyordum ama iyiki tecıh etmışım cigerlerinde problemle dogmuştu ve daha sorun olacaktı nerkoz alması ve ben genel anestesi burun amelıyatında olmuştum ayılırken uşume ve bogaz agrısı bıde dıkışlerde oksurdukçe kı bogazını temızlemek için oksuruyorsun agrı hıssetmıştım bunda çok rahat ettım hiçbiri yaşanmadıgı için
tabı senın kararın kafana yatması lazım bence ilk önce tamamen karar verıp girmelisin

ay öznurla burcuyu kızdırayım bıraz
belkı daha soran olmamıştır bugun
dogurmuyormusunuz bugunde kızlar :):)
yasasın kötulukkaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsuun canım.İyi ateş falan yapmaması.Mina da büyümüş canım ya.maşallah onaSütün yarıyorsa ne güzel..Ben de 8aylık erken doğum olmuşum 2kilo doğmuşum gören yaşamaz diyormuş hep bana:umursamaz: çok bilmişler.Doğum anı değil sonraki beslenme genetik daha önemli bence gelişim için.Yoksa ben 1.75 olur muydum.Ama kiloyu şimdi söylemiyim boşveryerimsenibenHem erken doğanlar zeki olur derler gerçekten varmış sanırım böyle birşey kendim diye söylemiyorum:roflol:
nazan benım o şekilde dgişti cnm ya Allah Allah neden degişmediki anlamadım
Ben 2kez mesaj attım ama değiştirmediller:gitme:
Haydi gözün aydın.Benim de 16sında sezeryanımkaydirigubbakcemile5 Ve benim de Efe'm doğacak ogünyerimseniben Burda epidural şansım zaten yok genel anestezi olacağım ben.Şansım olsyadı da ne yapardım bilmiyorum.Aslında epidural biraz ürkütücü geliyor bana.Ama ondan sonra ayaklanmak genel anesteziden daha kolaymış sanırım.Hepimiz sağlıkla alalım da bebişleri kucaklarımıza:Saruboceq:
Senin sat ne zamandı benmkisi 22mart

ya kızımın dogdugu gunun gazetesını alıp saklayacaktım erken gelınce bıde yogunbakıma gırınce hıç aklıma bile gelmedı ya nerden bulabilirim ki acaba 1 ay öncesının gazetesını

Gecmis olsun kuzuya :) Artik 1 ayligiz ayrica degil mi bugun kutlu olsun ilk bir ayimiz annesi :)

ay öznurla burcuyu kızdırayım bıraz
belkı daha soran olmamıştır bugun
dogurmuyormusunuz bugunde kızlar :):)
yasasın kötulukkaydirigubbakcemile3

Ayrica dogurmadim arkadasim dogurmicam da hic niyetim yok bugun hic musait hissetmiyorum kendimi

maşallah pelin nekadar büyümüş mina.. böyle devam etsin inşallah..
kendini söyle birazda senin kilolar ve göbek ne durumda:)

Gecmis olsun kuzuya :) Artik 1 ayligiz ayrica degil mi bugun kutlu olsun ilk bir ayimiz annesi :)

Ayrica dogurmadim arkadasim dogurmicam da hic niyetim yok bugun hic musait hissetmiyorum kendimi

teşekkur ederiz teyzesi
hımm tabı musaıt olmanı bekleyecektık dımı pardon ya :1hug::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…