- 30 Haziran 2008
- 653
- 0
Canım önemli olan bebeğine kavuşmak, sancıların birkaç güne geçer, bebişinle rahat rahat ilgilenirsin merak etme canımmerhaba hanımlar
nihayet oğluşumu kucağıma aldım:)
salı sabahı spinal anstezi ile sezaryan oldum oğlum beklenen kilosundan düşük doğdu biz 4üzeri olacak diye sezaryana karar vermiştik ama 3600 doğdu bebeğim doğumu ve sonrasını bayramdan sonra anlatırım arkadaşlar resim de ekleyemeyeceğim maalesef
tek tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın sezaryan olmayın derim öncesinde çekilen sancı daha iyidir sanırım kendi canımın sancımın derdine düşüp bebeğinimle ilgilenemedim
herkese iyi bayramlar kolay doğumlaaaaaar
Afacan hamiş seni lülülülülülülaelaelaelaelae
Al benden de o kadar canımİyi bayramlar kızlar,benim ara sıra sancılarım oluyor inş. bayramda doğurmamkaydirigubbakcemile3
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Doktorun kimdi bu arada, normal olunca heveslendim. Benimki sezercik yanlısı maalesef. Çok sancın oldu mu, yoksa bir avazda çıktı mı keratakızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım
iyi bayramlar kızlar bende doğum yaptım 25 kasımda dün eve geldik sezeryanla oldu kordon dolanması da varmış bende normal doğum gelseydi bebeği kaybedebilirmişim tabi bana kimse söylemedi bizim saflar bebekle ilgili video çekerken hemşirenin anlattıklarını kaydetmişler tabi videoyu izleyince öürendim neyse şimdi şimdi kendime geldim hayal gibiydi geçen iki gün ilk gece bebekten gözümü almadım uyuyamadım bişey olacak diye ikinci gece evimizdeydik beraber uyuduk beraber kalktık sıkıntısı yorgunluğu herşeyi bi tarafa çok güzelmiş çok bir an önce yaşayın emi az kaldı başka bi dünyaya yolculuk başlıyor hazır olun asla eski esra eski ayşe eski fatma olamayacaksınız sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
iyi bayramlar kızlar bende doğum yaptım 25 kasımda dün eve geldik sezeryanla oldu kordon dolanması da varmış bende normal doğum gelseydi bebeği kaybedebilirmişim tabi bana kimse söylemedi bizim saflar bebekle ilgili video çekerken hemşirenin anlattıklarını kaydetmişler tabi videoyu izleyince öürendim neyse şimdi şimdi kendime geldim hayal gibiydi geçen iki gün ilk gece bebekten gözümü almadım uyuyamadım bişey olacak diye ikinci gece evimizdeydik beraber uyuduk beraber kalktık sıkıntısı yorgunluğu herşeyi bi tarafa çok güzelmiş çok bir an önce yaşayın emi az kaldı başka bi dünyaya yolculuk başlıyor hazır olun asla eski esra eski ayşe eski fatma olamayacaksınız sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
kızlar benim gögüslerimde bir şey yok ilk aylarda biraz şişti şimdi oda kayboldu hiç hamile gögüsü gibi değil
kızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım
Benim de aynı seninki gibiydi. Hatta burada da defalarca söylemişimdir. Herhalde süt gelmeyecek benden diye korkuyordum. Doğumdan sonra ikinci gün acayip şişti. Süt üretimi başlayınca her şey değişiyor marak etme.
dilek ne haber nasılsın
mrb iyiyim bayramin mubarek olsun sen nasilsin?burda bayram olayi olmadigi icin bende nete giriyom kimse yok msn giriyom kimse yok sikintidan patliyom:hulya::hulya:
seninde bayramın kutlu olsun ...........başım çok agrıyor 3. ağrı kesicide fayda etmedi bende biraz netde gezim dedim
Uyku tutmadı, midem bulanıyor :ecrin_bebek: