2009 Aralık Anneleri

Hazan, esra gozunuz aydin!! saglikla mutlulukla buyutun bebeklerinizi insallah!

darisi basimiza:)

merhaba hanımlar
nihayet oğluşumu kucağıma aldım:)
salı sabahı spinal anstezi ile sezaryan oldum oğlum beklenen kilosundan düşük doğdu biz 4üzeri olacak diye sezaryana karar vermiştik ama 3600 doğdu bebeğim doğumu ve sonrasını bayramdan sonra anlatırım arkadaşlar resim de ekleyemeyeceğim maalesef
tek tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın sezaryan olmayın derim öncesinde çekilen sancı daha iyidir sanırım kendi canımın sancımın derdine düşüp bebeğinimle ilgilenemedim
herkese iyi bayramlar kolay doğumlaaaaaar
canım gözunaydın Allah analı babalı buyutsun kokla mıs gıbı bizim içinde ogluşunu bn çok memnun kaldım sezeryndan sana acil şifalar
kızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım
neriman cnm Allah analı babalı buyutsun gözunaydın resim ekle en kısa zamanda kızımın arkadaslarını görelım :)

iyi bayramlar kızlar bende doğum yaptım 25 kasımda dün eve geldik sezeryanla oldu kordon dolanması da varmış bende normal doğum gelseydi bebeği kaybedebilirmişim tabi bana kimse söylemedi bizim saflar bebekle ilgili video çekerken hemşirenin anlattıklarını kaydetmişler tabi videoyu izleyince öürendim neyse şimdi şimdi kendime geldim hayal gibiydi geçen iki gün ilk gece bebekten gözümü almadım uyuyamadım bişey olacak diye ikinci gece evimizdeydik beraber uyuduk beraber kalktık sıkıntısı yorgunluğu herşeyi bi tarafa çok güzelmiş çok bir an önce yaşayın emi az kaldı başka bi dünyaya yolculuk başlıyor hazır olun asla eski esra eski ayşe eski fatma olamayacaksınız sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
esra gözunaydın geçmiş olsun Allah analı babalı buyutsun
saglıkla buyutmek nasip olsun hepimize

hepinizin bayramını kutlarım kızlar.bebeklerimiz hayırlı olsun çok sevindim.rabbim bize de nasip etsin.arkadaşlar, bu hafta hastaneye yattım, serum yedim ağrılarım vardı, nstde sancılarım çıktı.idrar yolu enfeksiyonu çıktı.doktorum ilaç verdi.36dayım şuan.doktorum erken doğuma neden olur diye antbiyotğe başlattı.bu haftada olursa,37yi doldurmadan gelmesin diye belki de ilaca başlayacak.umarım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.normal doğum düşündüğüm için ne kadar dursa o kadar ii diyor.ayaklarımda şişmeler oldu.ellerimde carpal tünel sendroumu denilen olay oldu. hayırlısı artık bakalım

burdayım canım diğer topiklere de bakıyorum da ondan.yazdım bir önceki sayfada zaten.

X