- 30 Haziran 2008
- 653
- 0
neden bulaniyoki son zamanlarda bulaniyomuymuskiiii
Bir tek bulanan benim herhalde, kusmalarım da ara ara devam ediyor. Anneme çekmişim. Çok sinir bozucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden bulaniyoki son zamanlarda bulaniyomuymuskiiii
seninde bayramın kutlu olsun ...........başım çok agrıyor 3. ağrı kesicide fayda etmedi bende biraz netde gezim dedim
Bir tek bulanan benim herhalde, kusmalarım da ara ara devam ediyor. Anneme çekmişim. Çok sinir bozucu
şimdi şimdi biraz hafifliyor çok şükür
kızlar ben kaçıyorum uyusam iyi olur artık
canım gözunaydın Allah analı babalı buyutsun kokla mıs gıbı bizim içinde ogluşunu bn çok memnun kaldım sezeryndan sana acil şifalarmerhaba hanımlar
nihayet oğluşumu kucağıma aldım:)
salı sabahı spinal anstezi ile sezaryan oldum oğlum beklenen kilosundan düşük doğdu biz 4üzeri olacak diye sezaryana karar vermiştik ama 3600 doğdu bebeğim doğumu ve sonrasını bayramdan sonra anlatırım arkadaşlar resim de ekleyemeyeceğim maalesef
tek tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın sezaryan olmayın derim öncesinde çekilen sancı daha iyidir sanırım kendi canımın sancımın derdine düşüp bebeğinimle ilgilenemedim
herkese iyi bayramlar kolay doğumlaaaaaar
neriman cnm Allah analı babalı buyutsun gözunaydın resim ekle en kısa zamanda kızımın arkadaslarını görelım :)kızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım
esra gözunaydın geçmiş olsun Allah analı babalı buyutsuniyi bayramlar kızlar bende doğum yaptım 25 kasımda dün eve geldik sezeryanla oldu kordon dolanması da varmış bende normal doğum gelseydi bebeği kaybedebilirmişim tabi bana kimse söylemedi bizim saflar bebekle ilgili video çekerken hemşirenin anlattıklarını kaydetmişler tabi videoyu izleyince öürendim neyse şimdi şimdi kendime geldim hayal gibiydi geçen iki gün ilk gece bebekten gözümü almadım uyuyamadım bişey olacak diye ikinci gece evimizdeydik beraber uyuduk beraber kalktık sıkıntısı yorgunluğu herşeyi bi tarafa çok güzelmiş çok bir an önce yaşayın emi az kaldı başka bi dünyaya yolculuk başlıyor hazır olun asla eski esra eski ayşe eski fatma olamayacaksınız sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
günaydınnnn kızlar
günaydın arkadaşım bir tek ikimiz varız nasılsın?
canım ben de varım ama görmüyorsunuz (