2009 Aralık Anneleri

evett cok sikici bir bayram zaten burda bayram olayi yokta ilk gunude turkiyeye aramalriyla gciyo ikinci gun kimse yok herkes bayramlasmada msndede bu sitedede facebooktada kimse yok tvdede bakacak bisey yok off cok sikildim temizlik yapiyom simdi dinlenmeye oturdumm

iyi bayramlarr kızlaar. benimde doğum yarın dualarınızı eksik etmeyin olurmu? hepinizi öpüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım hayırlısı olsun , inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğine.

iyi bayramlarr kızlaar. Benimde doğum yarın dualarınızı eksik etmeyin olurmu? Hepinizi öpüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

dualarımız seninle birtanem allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırdır neden böyle bayram bayram

Allah razı olsun arkadaşlar doktorum planladığımız tarihte burda yok ve yarında nöbetçi. o yüzden seninle daha iyi ilgilenirim dedi bende kabul ettim. diğer tarihte 2 Aralıktı zaten çok fark etmedi yani. inşallah kızımla güzel haberlerimizide veririz. dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Aynen sürekli uyumak istiyorum, bi de stresten habire tıkınıyorum. Ne güzel çok kilo almamıştım, şimdi doğum heyecanından yemeye verdim kendimi.

aynen bende surekli uyku halindeyim buzamana kadar sikintisiz hamilelik gecirdim ama 2 haftadir tansiyon uyku bide ustune ev tasi helak oldum bi hayirlisiyla dogsaydi bide zamanida belli degilki normal dogum kim bilir nezaman sanci olrur su gelir amannn bekliyomm :hulya::hulya:

biz heralde aynı zamanlarda yapıcaz gerçi benim de inşallah normal olacak tarih hiç belli olmaz ama

kızlaar.. bir türlü denk gelemedik bayramda yaa.ben geliyorum kimse yok...:ecrin_bebek:
napıyosunuz

ii geceler kızlar
berna seçiil güle güle büyütün bebişlerinizi hadi bakam sırayı verdiniz bize sengözlerimebaksanab
atlattınız szler baharında olmuş sanırım geçmişi fazla okuyamadım
neşeli cnm ismini hatrlayamadım inş hayırlısıyla snde kavuşursun bebişine bizimde 9 günümüz kaldı allam zaman geçmio sıkıldım bekle bekle hiç bebeğim olcakmış gibi gelmio bana psikolojim bozuldu valla :uhm:

selam canan naber sancı filan oluyor mu arada benim adet sancısı gibi oluyo ara sıra 9 gün ne ki kız o kadra bekledik :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…