- 30 Haziran 2008
- 653
- 0
Canım önemli olan bebeğine kavuşmak, sancıların birkaç güne geçer, bebişinle rahat rahat ilgilenirsin merak etme canımmerhaba hanımlar
nihayet oğluşumu kucağıma aldım:)
salı sabahı spinal anstezi ile sezaryan oldum oğlum beklenen kilosundan düşük doğdu biz 4üzeri olacak diye sezaryana karar vermiştik ama 3600 doğdu bebeğim doğumu ve sonrasını bayramdan sonra anlatırım arkadaşlar resim de ekleyemeyeceğim maalesef
tek tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın sezaryan olmayın derim öncesinde çekilen sancı daha iyidir sanırım kendi canımın sancımın derdine düşüp bebeğinimle ilgilenemedim
herkese iyi bayramlar kolay doğumlaaaaaar
Afacan hamiş seni lülülülülülülaelaelaelaelae
Al benden de o kadar canımİyi bayramlar kızlar,benim ara sıra sancılarım oluyor inş. bayramda doğurmamkaydirigubbakcemile3
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Doktorun kimdi bu arada, normal olunca heveslendim. Benimki sezercik yanlısı maalesef. Çok sancın oldu mu, yoksa bir avazda çıktı mı keratakızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım