2009 Aralık Anneleri

merhaba hanımlar
nihayet oğluşumu kucağıma aldım:)
salı sabahı spinal anstezi ile sezaryan oldum oğlum beklenen kilosundan düşük doğdu biz 4üzeri olacak diye sezaryana karar vermiştik ama 3600 doğdu bebeğim doğumu ve sonrasını bayramdan sonra anlatırım arkadaşlar resim de ekleyemeyeceğim maalesef
tek tavsiyem eğer normal doğum yapma şansınız varsa sakın sezaryan olmayın derim öncesinde çekilen sancı daha iyidir sanırım kendi canımın sancımın derdine düşüp bebeğinimle ilgilenemedim
herkese iyi bayramlar kolay doğumlaaaaaar
Canım önemli olan bebeğine kavuşmak, sancıların birkaç güne geçer, bebişinle rahat rahat ilgilenirsin merak etme canım
Afacan hamiş seni lülülülülülü
İyi bayramlar kızlar,benim ara sıra sancılarım oluyor inş. bayramda doğurmamkaydirigubbakcemile3
Al benden de o kadar canım
kızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Doktorun kimdi bu arada, normal olunca heveslendim. Benimki sezercik yanlısı maalesef. Çok sancın oldu mu, yoksa bir avazda çıktı mı kerata

iyi bayramlar kızlar bende doğum yaptım 25 kasımda dün eve geldik sezeryanla oldu kordon dolanması da varmış bende normal doğum gelseydi bebeği kaybedebilirmişim tabi bana kimse söylemedi bizim saflar bebekle ilgili video çekerken hemşirenin anlattıklarını kaydetmişler tabi videoyu izleyince öürendim neyse şimdi şimdi kendime geldim hayal gibiydi geçen iki gün ilk gece bebekten gözümü almadım uyuyamadım bişey olacak diye ikinci gece evimizdeydik beraber uyuduk beraber kalktık sıkıntısı yorgunluğu herşeyi bi tarafa çok güzelmiş çok bir an önce yaşayın emi az kaldı başka bi dünyaya yolculuk başlıyor hazır olun asla eski esra eski ayşe eski fatma olamayacaksınız sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

:nazar:Tüm doğum yapan annelere rabbim saglık kolaylık versin evlatlarını onlara hayırlı kılsın Allah inşallah . .doğurcak olanlara yani bzlere :) sağlıkla bağışlasın Alllah inşallah . .

Ve herkesin bayramı mubarek olsun bizlere hayırlara vesile olsun . .:enbuyukkk:

iyi bayramlar kızlar bende doğum yaptım 25 kasımda dün eve geldik sezeryanla oldu kordon dolanması da varmış bende normal doğum gelseydi bebeği kaybedebilirmişim tabi bana kimse söylemedi bizim saflar bebekle ilgili video çekerken hemşirenin anlattıklarını kaydetmişler tabi videoyu izleyince öürendim neyse şimdi şimdi kendime geldim hayal gibiydi geçen iki gün ilk gece bebekten gözümü almadım uyuyamadım bişey olacak diye ikinci gece evimizdeydik beraber uyuduk beraber kalktık sıkıntısı yorgunluğu herşeyi bi tarafa çok güzelmiş çok bir an önce yaşayın emi az kaldı başka bi dünyaya yolculuk başlıyor hazır olun asla eski esra eski ayşe eski fatma olamayacaksınız sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Esracığım tebrikler. Sende almışsın kucağına. Aynen ben de ilk gece gözümü kırpmadım. Başta yavrum uyumadı sütüm azmış doymamış. O uyuyunca da ben uyuyamadım. Bir şey olacak diye korktum.
Ya battaniye yüzüne kapanırsa ya nefes alamazsa falan diye saatlerce seyrettim oğlumu. Sanırım ilk günlerin psikolojisi aynı oluyor.
Gerçi şimdi de en fazla kesintisiz uykumuz bir buçuk saat ama olsun onlar için her şeye değer.

Bu arada herkese iyi bayramlar.
Doğuran arkadaşlar olmuş sanırım.
Allah analı babalı büyütsün. Bebişlerini bekleyenleri de zamanında sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallahhhh.

çok sevındım senın adına;allah gule gule buyutmeyı kısmet etsin...

kızlar benim gögüslerimde bir şey yok ilk aylarda biraz şişti şimdi oda kayboldu hiç hamile gögüsü gibi değil

Benim de aynı seninki gibiydi. Hatta burada da defalarca söylemişimdir. Herhalde süt gelmeyecek benden diye korkuyordum. Doğumdan sonra ikinci gün acayip şişti. Süt üretimi başlayınca her şey değişiyor marak etme.

slm aralık anneleri....bebekleriniz bir bir gelmeye başlamış hayırlısıyla...darısı bizlerin başına...vay be ....ekim -kasım derken şimdi de aralık anneleri bir bir doğurmaya başlamış...sonra da sıra ocak annelerinde yani bizlerde.....Allah hepimizin çocuklarını hepimize bağışlasın inşallah...doğuran anneler güle güle büyütsün doğurmayanlara ise hayırlı doğumlar nasip etsin...bayramınız kutlu olsun....

ohh ohh masallah bebislerimiz olmus hepsini ALLAH anali babali buyutsun hepsinede masallahh:nazar::nazar:

hatunlar patır patır doğuruyor benim doktor tatilde doğurmamam gerek........hepsi ananalı babalı büyüsün inşallah

kızlar selam nasılsınız 16 kasımda normal doğumla minik kızım elifi kucağıma aldım size haber vereyim dedim canlarım

hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişi nasıl geçti doğum??????????

sana da hayırlı olsun canım neyse bebiş sağlıkla gelmiş çok şükür darısı başımıza ben artık iyice heveslendim gelsin istiyorum

Benim de aynı seninki gibiydi. Hatta burada da defalarca söylemişimdir. Herhalde süt gelmeyecek benden diye korkuyordum. Doğumdan sonra ikinci gün acayip şişti. Süt üretimi başlayınca her şey değişiyor marak etme.

aynen canım biraz büyüdü ama fazla değil bende korkuyorum ya süt olmazsa diye

Kızlar özellikle Ankaradakilerin yardımcı olursa çok sevinirim. Ben ankaradadan bebeğim için alışveriş yapmak istiyorum. Beşik , Bebek arabası , ve diğer eşyaları alabileceğim , fiyatları uygun mağaza tavsiyesi istiyorum. Özellike bir çok bebe mağazasının bir arada bulunduğu bir yer ismi istiyorum malum ağırlaştığım içn gezemiyorum...

Canım tebrikler darısı başımıza a.s.

mrb iyiyim bayramin mubarek olsun sen nasilsin?burda bayram olayi olmadigi icin bende nete giriyom kimse yok msn giriyom kimse yok sikintidan patliyom:hulya::hulya:

seninde bayramın kutlu olsun ...........başım çok agrıyor 3. ağrı kesicide fayda etmedi bende biraz netde gezim dedim

benim migrenim var bazan böyle tutar ..........ben epidural anestezi falan olamam sanırım çünkü epiduralden sonra çok baş ağrısı oluyormuş onu göze almıyorum

X