Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canımm. aynısı banada oluyo...Kızlar ben de bİŞey sorucam akŞamları benİm karnım ve gÖĞÜslerİm bİrbİrİnİ İtİyor Çok kÖtÜ yapıyor benİ sankİ sutyen sıkıyormuŞ gİbİ herŞeyİ Çıkarıyorum ama nafİle
serınus sana yazdım özelden ama özel mesaj almıyo yada alamıyo dıye uyarı geldı canım
selam herkese
annem geldi ablama bende ordayım iki gündür şöyle bi bakayım dedim ne yapıyosunuz. benacımda doğum yaptı maşallah çok sevimli görünüyo anne kız allah uzun ömür versinn.
ebruu seninde gözün aydın canım senin bebişi göremedim ama ekledim seni onaylada göreyim bende. allah uzun ömür versin senin kuzucuğunada.
darısı bize kızlar inşallah en kısa zamanda bizde alırız minişleri kucaklarımıza sağlıkla inşallah
ayyy ebruuu cok sevındım canımm maşallahhh resımlerını gördum allahım analı babalı büyütsün inşallah
serınus ben medıcanada aysun hanıma gidiyorum ve çok memnunum
SAĞOL CANIM HİÇBİRİNİ TANIMIYORUM ASLI HNM İYİ AMA BİRAZ SURATSIZ :kedi: DEMİŞLER BARİ BUNA GİDİYİM İLGİLİ Mİ PEKİ
merhabalar:lepi: bebeklerini kucaklarına herkes bebegini analı babalı büyütsün inşallah ..
benim de belli oldu 9 aralık sezaryan..baştan belliydi benim sezaryan inşallah hayırlısı ile ben de alırım kucagıma kızımı geçen hafta 3300 kg idi adımız da AKYA olacak teyzeleri:)
kızlar ben geldimm.
gun boyu agladım agladım.sonra kalktım kuafore gıttım,kendıme cekıduzen verdım,ordan da carsıya gıttım ogluma bayramlık aldım
Niye agladin :)
OGLUMUN HAREKETLERİ ÇOK AZ mafoldumben
hadi iyi haberlerle gel yegenıne de nice seneler cnm
dilek canım naber? nasıl gidiyor ev taşıma olayı, yormuyosun kendini dimilmaz:kimse varmiii