2009 Aralık Anneleri

serınus sana yazdım özelden ama özel mesaj almıyo yada alamıyo dıye uyarı geldı canım

Kızlar ben de bıŞey sorucam akŞamları benım karnım ve gÖĞÜslerım bırbırını ıtıyor Çok kÖtÜ yapıyor benı sankı sutyen sıkıyormuŞ gıbı herŞeyı Çıkarıyorum ama nafıle

selam herkese
annem geldi ablama bende ordayım iki gündür şöyle bi bakayım dedim ne yapıyosunuz. benacımda doğum yaptı maşallah çok sevimli görünüyo anne kız allah uzun ömür versinn.
ebruu seninde gözün aydın canım senin bebişi göremedim ama ekledim seni onaylada göreyim bende. allah uzun ömür versin senin kuzucuğunada.
darısı bize kızlar inşallah en kısa zamanda bizde alırız minişleri kucaklarımıza sağlıkla inşallah

ayyy ebruuu cok sevındım canımm maşallahhh resımlerını gördum allahım analı babalı büyütsün inşallah

Çok teşekkürler arkadaşlar. Darısı sizin başınıza inşallah.

SAĞOL CANIM HİÇBİRİNİ TANIMIYORUM ASLI HNM İYİ AMA BİRAZ SURATSIZ :kedi: DEMİŞLER BARİ BUNA GİDİYİM İLGİLİ Mİ PEKİ

evet dogru aslı hanım suratsız gercekten yüzyüze konusmadım ama göruntusu öle...

aysun hanım şeker gibidir.ve ilgili tabı..

kızlar ben geldimm.
gun boyu agladım agladım.sonra kalktım kuafore gıttım,kendıme cekıduzen verdım,ordan da carsıya gıttım ogluma bayramlık aldım :emir_bebek:

merhabalar:lepi: bebeklerini kucaklarına herkes bebegini analı babalı büyütsün inşallah ..

benim de belli oldu 9 aralık sezaryan..baştan belliydi benim sezaryan inşallah hayırlısı ile ben de alırım kucagıma kızımı:nazar: geçen hafta 3300 kg idi adımız da AKYA olacak teyzeleri:):emir_bebek:

merhabalar:lepi: bebeklerini kucaklarına herkes bebegini analı babalı büyütsün inşallah ..

benim de belli oldu 9 aralık sezaryan..baştan belliydi benim sezaryan inşallah hayırlısı ile ben de alırım kucagıma kızımı:nazar: geçen hafta 3300 kg idi adımız da AKYA olacak teyzeleri:):emir_bebek:

gozun aydınn

hadi iyi haberlerle gel yegenıne de nice seneler cnm

Çok sağol canım.
İyi çıktı nst bir sorun yokmuş.Sabahtan pek hareket etmeyen oğlum cihaz takılınca coştu hareket ettikce de kalp atışı hızlandı 170lere çıktı korktum o an kötü birşey diyecekler diye..Allahtan bir şey demedi dr.normal demekki

selam kıslarrrr,,ya bebişine kavuşanlar olmuşş tebrıkk edıyorum onları,,,acayıp heveslendımm yaa bende kucagımda isıryorum bebişimi....
annem geldı ya hıç gıremıyorum topıge ama aklımm sızde...bugun forumistanbul açılmış ya oraya gıttık annemle,,alt katında e-bebek dıye bı mağaza var,,cok guzeldı ya kocamna kendımızı kaybettik tabiiiopuyorumnanaktan
alışveriş merkezlerini baştan aşagı gezen ben 2 saatte yoruldummm yaa ayaklarım şişşti falann...artık cok zor oluyo ya,,hal boyle oluncada tadı kalmıyo hıç bışeyın.artık zevklerımız değişecek demek kı.ayak şişmesi hiç yoktu artık cok ayakta kalıca şişiyoooo ayacıklar,,bıde bebiş tee aşagı kemıklerıme vuruyo ya dıyorum sıkışıyomu yoksa orda,,doktor yok dıyo bışey olmaz ona..
ya artık kucaklarımza alsaydık,,bugun tam 38 haftalık oldukkkk...nası geccek 2 haftaaaaa

arzuuu naberrr?
yarın sezeryana giriyorum kızlar hepinizin dualarını bekliyorum...
sağlıkla bebeğime kavuşurum inşallahhhh.

X