- 22 Haziran 2008
- 258
- 2
- 43
evet canım geç yumurtladım 16-17 si.zaten benim tedaviyle olduğu için hangi günler olduğunu da biliyorum
o zaman çook normal canım.için ferah olsun..
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..
ben yatıyorum iyi geceler.....
merhaba arkadaşlar
listeyi yeniden düzenledim maaşallah 12 kişi olmuşuz kaydirigubbakcemile5
kilolarımızı da yazalım diyen arkadaşlar çoğunlukda ise ve sadece buraya yazmak için değil de kilolarımıza dikkat edeceksek yazalım diyorum ben
hepimiz biliyoruz gebelikde çok kilo almak değil doğru kilo almak zorundayız sonra vermeside zor olacak çünkü
bakın kilo alanın peşini bırakmam kaydirigubbakcemileşimdiden söyliyeyim ben zayıflama yarışmasından buraya transfer oldum zatenkaydirigubbakcemile3
hadi herkese iyi geceler güzel anneler:CüvCüv:
o zaman çook normal canım.için ferah olsun..
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..
ben yatıyorum iyi geceler.....
fundaaa,esraaa,özleeeemm canım arkadaşlarım.sizler buradanda kutlayayım dedim.sorunsuz bi hamişlikten sonra,RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin kuzucuklarınızı.MEVLAM tekrar aynı acıları yaşatmasın. tabii bu dileklerimi bütün hamiş arkadaşlarım içinde diliyorum.öpüyorum sizleri tatlişkolarım..
selam kızlaaarrr
ben iyiyim çok şükür tekrar kanamam olmadı ama yatıyorum işte nolur nolmaz diye
sefam olsun ben sadece vitamin hapı alıyorum megadyn pronatal ama elevit daha iyi sanırım vitamin haplarında özellikle hamileler için olanlarda bütün vitaminlerden yeterince var zaten ekstra folik asit almıyorum bi de progestan fitil kullanıyorum günde 1tane sabah coraspirini neden verdi doktorun başka bir rahatsızlık varsa sende bilmiyorum normal gebelikde verilmiyor çünkü:uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy buna çok güldüm bizimde bu aralar en çok espri yapıp güldüğümüz mevzu bu eşimle zaten 1 ayı geçti 2 ay daha sabredeceğiz napalımkaydirigubbakcemile3
rüzgardeniz doktor senden ne tahlili istedi canım? benim geçenlerde çok ağrım olduğunda gittiğim gün zorlaaa hemogramla idrar testi yazdı ben demesem onuda yazmayacaktı yok yok ben bu doktoru değiştiririm arkadaşlar
bulantı mevzusunda bende senle aynı tuhaf düşüncedeyim maalesef bulantımın olmaması kafama takılıyor çünkü nerdeyse bütün tanıdıklarımın daha ilk haftadan bulantıları olmuş inşallah bunlar bizim evhamımız olarak kalır :Saruboceq:
amanda aman bir aralık annesi daha gelmiş kaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım
listeyi düzenlerken adını eklerim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin geçiririz (amin)
Honeybaby benim iki tane gebelik kaybım var canım birisi kese bozulması onun için verdi doktorum kan sulandırıcı...
Kızlar birşey diycem bende dün mide bulantısı öğürme vardı bugün niye yok acaba böyle olan oldumu aranızda..Bebeğim benimledir dimi
tahmini doğum tarihlerini doktorlar söyleyince yapabilirz belki ama bence ilk etapta sat olması birbirimizi takibimiz açısından daha iyi..ama sıralı olursa daha güzel olur tabii..
gerçi doğum sıramız da aynı olur muhtemelen ama yumurtlama ve gelişim tarihine göre değişebilir..
neyse ben birazdan bilgisayar başında uyucam..
bye bye.........................
selam kızlaaarrr
ben iyiyim çok şükür tekrar kanamam olmadı ama yatıyorum işte nolur nolmaz diye
sefam olsun ben sadece vitamin hapı alıyorum megadyn pronatal ama elevit daha iyi sanırım vitamin haplarında özellikle hamileler için olanlarda bütün vitaminlerden yeterince var zaten ekstra folik asit almıyorum bi de progestan fitil kullanıyorum günde 1tane sabah coraspirini neden verdi doktorun başka bir rahatsızlık varsa sende bilmiyorum normal gebelikde verilmiyor çünkü:uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy buna çok güldüm bizimde bu aralar en çok espri yapıp güldüğümüz mevzu bu eşimle zaten 1 ayı geçti 2 ay daha sabredeceğiz napalımkaydirigubbakcemile3
rüzgardeniz doktor senden ne tahlili istedi canım? benim geçenlerde çok ağrım olduğunda gittiğim gün zorlaaa hemogramla idrar testi yazdı ben demesem onuda yazmayacaktı yok yok ben bu doktoru değiştiririm arkadaşlar
bulantı mevzusunda bende senle aynı tuhaf düşüncedeyim maalesef bulantımın olmaması kafama takılıyor çünkü nerdeyse bütün tanıdıklarımın daha ilk haftadan bulantıları olmuş inşallah bunlar bizim evhamımız olarak kalır :Saruboceq:
amanda aman bir aralık annesi daha gelmiş kaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım
listeyi düzenlerken adını eklerim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin geçiririz (amin)
kaç kiloyla hamile kaldınız arkadaşlar
ben 58 kg yasım 30 5 haftalık bebiş