2009 Aralık Anneleri

tatlım istersen listeyi tahmini doğum günlerine göre yapalım. yani sırayla 1 aralıklar ard arda 2 aralıklar ard arda işine karışmış olmak istemem canım fikrimi söyliyim dedim
kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi kilolarımızda yazalım ki kontrollü gidelim demi.ben varım valla.ama fazla kilo alırsam kızmak yook olurmu

tahmini doğum tarihlerini doktorlar söyleyince yapabilirz belki ama bence ilk etapta sat olması birbirimizi takibimiz açısından daha iyi..ama sıralı olursa daha güzel olur tabii..
gerçi doğum sıramız da aynı olur muhtemelen ama yumurtlama ve gelişim tarihine göre değişebilir..
neyse ben birazdan bilgisayar başında uyucam..
bye bye.........................

mehtapçığım çok sağol tatlım en yakın zamanda rabbim sanada nasip etsin. canımsın ya bizi hiç yanlız bırakmadın:1hug:

canım evet malum şu an konuşulan tek mevzu bu.bakalım nasıl dayanacaklarkaydirigubbakcemile3

canım kanaman olmadıysa bebişin seninledir ve böyle kötü şeyler düşünme

yani evet ooo daha kaç kez değişir kimbilir.şimdilik böyle kalsın .kesinleştiği zman gerekirse değiştiririz.aman listemiz her haliyle güzel zaten.ellerine sağlık honeybaby

canım sana ve bebişe birşey olmasında boşver yat tatlım

esracım hoşgeldin canım.nasılsın ay valla tam çıkıyodum seni görünce kaldım.gözlerim kapanmaya başladı tabi bunda progestanın etkiside fazla

ben çıkıyorum esracım artık dayanamıycam gözlerim kapanıyo
iyi gecelereer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…