2009 Aralık Anneleri

ruzgardenız maşallah bu arada bebeşine annesine hemen görunmuş inşallah bende bu hafta görürüm
bu arada elif lütfen karamsarlık yapmayalım hepimiz için hayırlısı olsun ama biz olumlu düşünelim bebişlerimizde annelerine tutunabilsinler inşallah

5. haftada veya biraz geçince kese görünüyor, inşallah sizler de göreceksiniz... aslında dün kan testi yaptırdım, adetim 9 gün geciktikten sonra yaptırdım testi, 11729,50 çıktı kan değeri, hemen doktorumu aradım ve atla gel hemen dedi, bunun üzerine gittim muayeneye, yoksa önümüzdeki haftaya kadar gitmeyi düşünmüyordum, bakalım 15 gün sonra falan kalp atışlarını duymak için tekrar gideceğim sanırım

inşallah arkadaşım bu hafta doktor donuşu yazarım muhakkak
bebişine ve kendıne iyi bak iyigeceler

elif ben daha doktor gitmedim 30 martta tahlıl yaptım hem kan hem de gebelık testi gebelık testı cıft çizgi çıktı kanda 138 çıktı kardeşim doktor benım o dedıkı 10 gun bekle oyle gıt doktora 1500 olmadan deger gözukmez doktorun sana yapacagı o yuzden birşey yok daha çok erken dedi

ben 26sında tahlil yaptım 283 çktı.doktorumu aradım haftaya gel dedi ama ben bu hafta gitmedim.keseyi görmekten ziyade kalp atışını görmek istiyorum.geçen sefer onu görememiştik de o yüzden kese görmek beni pek rahatlatmıycak.bi de vakit hiç geçmiyor..
ben çalışıyorum sadece pazartesim tatil ama bu hafta annemlerin yanına gidicem.dönüşte çarşamba günü Allah nasip ederse kontrole gitmeyi düşünüyorum.
ben daha önce çok düzenli olmasa da folbiol kullanıyordum şimdi folik plus alıyorum..sen alıyormusun??
ne güzel kardeşin doktormuş benim de ablam ebe sırnaşık şey
ama o da hamileeeeeeeeeee laelaelaelaelae

hadi kal sağlıcakla...

ben 26sında tahlil yaptım 283 çktı.doktorumu aradım haftaya gel dedi ama ben bu hafta gitmedim.keseyi görmekten ziyade kalp atışını görmek istiyorum.geçen sefer onu görememiştik de o yüzden kese görmek beni pek rahatlatmıycak.bi de vakit hiç geçmiyor..
ben çalışıyorum sadece pazartesim tatil ama bu hafta annemlerin yanına gidicem.dönüşte çarşamba günü Allah nasip ederse kontrole gitmeyi düşünüyorum.
ben daha önce çok düzenli olmasa da folbiol kullanıyordum şimdi folik plus alıyorum..sen alıyormusun??

hadi kal sağlıcakla...

haklısın canım ben de bu yüzden hemen doktora gitmek istememiştim, hem keseyi hem de kalp atışlarını göreyim istedim... zaman bana da geçmiyor elifcim, nasıl geçecek bu zaman?

elif beklıyorum doktor donuşu haberini benı bılgılendır bende sana yazacagım benım kan degerim çıktıgında kardeşim 3-4 haftalık gebelık demek dedı demekkı senın haftan bnımkınden fazla folik asit yarım alıyordum ben hmıle kalmaya karar verince doktor demıştı yarım al diye doktora gidene kadar o şekilde devam et dedi kardeşim kadın dogumcu olsa kardeşim çok memnun olacaktım ama buna da şükür aklıma takılanları sorabiliyorum iyigeceler ben çıkıyorum haberleşelim muhakkak

iyi geceler canım...ben taa salı akşam gelirim nete tekrar..yarın iş çıkışı gidicem pzt gece gelicem inş..
haberleşiriz..
hoşcakal

fundaaa,esraaa,özleeeemm canım arkadaşlarım.sizler buradanda kutlayayım dedim.sorunsuz bi hamişlikten sonra,RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin kuzucuklarınızı.MEVLAM tekrar aynı acıları yaşatmasın. tabii bu dileklerimi bütün hamiş arkadaşlarım içinde diliyorum.öpüyorum sizleri tatlişkolarım..
teşekkür ederim mehtapcım.amin canım.saol iyi dileklerin için

İyi akşamlar herkese (pek kimsecikler yok ama olsun:)

SAT 1 MART honeybaby teşekkürler

Aranızda benim gibi coraspin alan varmı acaba, varsa nasıl alıyosunuz ben akşam yemeklerinden sonra alıyorum doktor demişti bişeler ama heyecandan bişe anlamadım ki:bbo:

Birde günde bir folbiol 5mg alıyorum, bir tanede elevit

Siz neler yapıyorsunuz anlatın bakalımkaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar canım.ben şimdilik folik asit (solgar) ve progesatn kullanıyorum.ama daha önce doktorum hamile kalırsan aspirin kullanıcaksın demişti.sanırım salı günü kontrole gittiğimde içmemi söyliycektir.

hadi kal sağlıcakla...
bende adetimin üzerinden 4 gün geçtükten sonra kan testi yaptırdım 325 çıktı.bana düşük gibi geldi değer ama doktorum iyi olduğunu söyledi.1 hafta sonra 1500 lere çıkacağını söyledi.
annişinin yanına gidiyosun demek.hem özlem giderirsin hemde dinlenmiş olursun biraz.dikket et kendine yollarda.iyi tatiller şimdiden

bende adetimin üzerinden 4 gün geçtükten sonra kan testi yaptırdım 325 çıktı.bana düşük gibi geldi değer ama doktorum iyi olduğunu söyledi.1 hafta sonra 1500 lere çıkacağını söyledi.
annişinin yanına gidiyosun demek.hem özlem giderirsin hemde dinlenmiş olursun biraz.dikket et kendine yollarda.iyi tatiller şimdiden

benim geçen sefer adetten 3-4 gün sonra 158 çıkmıştı.şimdi anlıyorum düşük olduğunu..bence seninki normale yakın.sanırım döngünün 14-15. değil de 16-17. gününde yumurtlamışsın..komik bi ifade oluyor ama ben yumurta takibi yaptırmıştım dr öyle dedi:yumurtlamışsın!!!çok gülesim geldi...
annemler bursada.24saat ancak kalabileceğim..pek dinlenemeyeceğim yani sade bi görüp gelicem..tekerlekli valizimizin sapı kırılmıştı bu akşam yenisini aldık ben yola çıkıyorum diye kaydirigubbakcemile3 eşim terminale getirecek eşyalarımı orda da kardeşim karşılıcak inşallah..

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... .. ? ..........................?:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAİE...............................3mart...................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
9-:nazar:PRETTYWOMEN..................27şubat.................4aralık:CüvCüv::
10-:nazar:SEFAMOLSUN.....................1mart....................6aralık:CüvCüv:
11-:nazar:YAĞMUR..............................26şubat................3aralık:CüvCüv:
12-:nazar:PLN79..................................28şubat.................5aralık:CüvCüv:

prettywomen ve minkkelebek siz ne zaman tahlil yaptınız ve bhcg değeriniz kaçtı yazarmısınız?1 gün var aramızda..bakalım doğumlarımız nasıl olacak??
ayy çokk heyecanlı :)

merhaba arkadaşlar
listeyi yeniden düzenledim maaşallah 12 kişi olmuşuz kaydirigubbakcemile5
kilolarımızı da yazalım diyen arkadaşlar çoğunlukda ise ve sadece buraya yazmak için değil de kilolarımıza dikkat edeceksek yazalım diyorum ben
hepimiz biliyoruz gebelikde çok kilo almak değil doğru kilo almak zorundayız sonra vermeside zor olacak çünkü
bakın kilo alanın peşini bırakmam kaydirigubbakcemileşimdiden söyliyeyim ben zayıflama yarışmasından buraya transfer oldum zatenkaydirigubbakcemile3
hadi herkese iyi geceler güzel anneler:CüvCüv:

benim geçen sefer adetten 3-4 gün sonra 158 çıkmıştı.şimdi anlıyorum düşük olduğunu..bence seninki normale yakın.sanırım döngünün 14-15. değil de 16-17. gününde yumurtlamışsın..komik bi ifade oluyor ama ben yumurta takibi yaptırmıştım dr öyle dedi:yumurtlamışsın!!!çok gülesim geldi...
annemler bursada.24saat ancak kalabileceğim..pek dinlenemeyeceğim yani sade bi görüp gelicem..tekerlekli valizimizin sapı kırılmıştı bu akşam yenisini aldık ben yola çıkıyorum diye kaydirigubbakcemile3 eşim terminale getirecek eşyalarımı orda da kardeşim karşılıcak inşallah..
elifciğim benim doktorum kalp atışlarını duymadan yola çıkma dedi bende ailemin yanına gidecektim sadece 3saatlik yol ama göndermedi doktorum sende çok mecbur değilsen gitme bence 1-2hafta daha beklesen?yine sen bilirsin canım hadi öptümŞeniz

evet canım geç yumurtladım 16-17 si.zaten benim tedaviyle olduğu için hangi günler olduğunu da biliyorum

prettywomen ve minkkelebek siz ne zaman tahlil yaptınız ve bhcg değeriniz kaçtı yazarmısınız?1 gün var aramızda..bakalım doğumlarımız nasıl olacak??
ayy çokk heyecanlı :)

canım benim sat tarihim 27 şubat
minik kelebeğinde aynı.
ben 31 mart ta kan testi yaptımıştım 325 di.

hergün otobüslerde heba oluyorum zaten..
terminalden feribota 1,5 saat ..yalovadan bursaya bir saat..şehir içini saymazsam tabi..geçenseneki doktorum çıkabilirsin ama kendini yorma demişti..aslında geçen hafta gidicektim ama olmadı ..bir aydır bekliyorum seçimden snr gidicem diye..Allaha emanet valla.duramıcam..
inşallah bişey olmaz..
hadi ben yatıyorum iyi geceler..salıya görüşürüz artık..
sağlıcakla kalın hepiniz..

hergün otobüslerde heba oluyorum zaten..
terminalden feribota 1,5 saat ..yalovadan bursaya bir saat..şehir içini saymazsam tabi..geçenseneki doktorum çıkabilirsin ama kendini yorma demişti..aslında geçen hafta gidicektim ama olmadı ..bir aydır bekliyorum seçimden snr gidicem diye..Allaha emanet valla.duramıcam..
inşallah bişey olmaz..
hadi ben yatıyorum iyi geceler..salıya görüşürüz artık..
sağlıcakla kalın hepiniz..
a.s.

X