2009 Aralık Anneleri

merhaba tatlişler bıdıklarınız nsl ben forumunuza hamileliğin tadını çıkarmanızı hatırlatmak için girdim hamileyken insan farkedemiyo fakat bitince özlüyo insan en sık kullandığım cümle hamileyken şöyledi böyleydi insan boş boş ağlamaları bulantıları bile özlüyo anne olmak ta çok çok güzel darısı başınıza

merhaba tatlişler bıdıklarınız nsl ben forumunuza hamileliğin tadını çıkarmanızı hatırlatmak için girdim hamileyken insan farkedemiyo fakat bitince özlüyo insan en sık kullandığım cümle hamileyken şöyledi böyleydi insan boş boş ağlamaları bulantıları bile özlüyo anne olmak ta çok çok güzel darısı başınıza
teşekkürler çelik :) Allah mutlu, sağlıklı, uzun ömürler versin evladına :)
oldu sonunda gebelık çizelgem :)
çizelgen çok güzel olmuş canım :)

merhaba güzel anneler
benim kasıklarımdaki ağrı geçti desem yalan olmaz ama bu iyi birşeymi kötü birşeymi bilmiyorum göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor sürekli çölde kalmış gibi susuyorum ve sık idrara çıkıyorum çabuk acıkıyorum onun için az ve sık yemeye çalışıyorum dün 1parça çikolata yedim ve geri çıkardım artık en sevdiğim şeyi yiyemiyorum ve burnum acayip hassaslaştı herşey kokuyorrrrr
benden haberler böyle sizlerde ne var ne yok?
NOT
penses arkadaşımız uzun zamandır gelmedi SAT da bildirmedi eğer tanıyan varsa bir haber uçursun olurmu?

arkadaşlar hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz bakıyorum da en küçüğünüz benim 4 haftalık 1 gün benimki sizin 5 haftadan aşağı değil ben 4. haftaya girdiğim ilk gün idrar testinde görmüştüm erken yumurtlama herhalde

merhaba arkadaşlar
listeyi yeniden düzenledim maaşallah 12 kişi olmuşuz kaydirigubbakcemile5
kilolarımızı da yazalım diyen arkadaşlar çoğunlukda ise ve sadece buraya yazmak için değil de kilolarımıza dikkat edeceksek yazalım diyorum ben
hepimiz biliyoruz gebelikde çok kilo almak değil doğru kilo almak zorundayız sonra vermeside zor olacak çünkü
bakın kilo alanın peşini bırakmam kaydirigubbakcemileşimdiden söyliyeyim ben zayıflama yarışmasından buraya transfer oldum zatenkaydirigubbakcemile3
hadi herkese iyi geceler güzel anneler:CüvCüv:

canım sorma kafaya takmış durumdayım zaten kilo meselesini bakalım diyetisyene gideceğim hamilelik boyunca kilo almamak için eşimde bu konuda çok hassas

prettywomen ve minkkelebek siz ne zaman tahlil yaptınız ve bhcg değeriniz kaçtı yazarmısınız?1 gün var aramızda..bakalım doğumlarımız nasıl olacak??
ayy çokk heyecanlı :)

beni sormamışsın ama ben yazayım satım 3 nisandı değerim ise 420 çıktı.perşembe günü yaptırmıştım tahlili

merhaba güzel anneler
benim kasıklarımdaki ağrı geçti desem yalan olmaz ama bu iyi birşeymi kötü birşeymi bilmiyorum göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor sürekli çölde kalmış gibi susuyorum ve sık idrara çıkıyorum çabuk acıkıyorum onun için az ve sık yemeye çalışıyorum dün 1parça çikolata yedim ve geri çıkardım artık en sevdiğim şeyi yiyemiyorum ve burnum acayip hassaslaştı herşey kokuyorrrrr
NOT
penses arkadaşımız uzun zamandır gelmedi SAT da bildirmedi eğer tanıyan varsa bir haber uçursun olurmu?

canım aynı belirtiler bendede var susuzluk ve tuvalete çıkmaktan bıktım ve doymuyorum ben ya

fundişim sağol canım bak cetveli yapıştırdım. ben baktım yapmak için çok basitler o yüzden seninki daha iyidi canım.ellerine sağlık tatlım.

teşekkür ederiz canım.ah daha yolumuz çook uzun .sorunsuz ve sağlıkla devam ederiz inşallah.sağlıkla büyüt bebeğini canım.
oldu sonunda gebelık çizelgem :)
güle güle kulllan canım çok şirin.

arkadaşlar hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz bakıyorum da en küçüğünüz benim 4 haftalık 1 gün benimki sizin 5 haftadan aşağı değil ben 4. haftaya girdiğim ilk gün idrar testinde görmüştüm erken yumurtlama herhalde

canım ben adet geçikmesinin 4.günü yaptım testi .benimde geç yumurtlama oldu.
canım cetveller güzel olmuş ama ben bir türlü yapıştıramadım.

hihoyyytgüle güle kullan canım .beğendiğine sevindim.sıkılırsan söyle değiştiririz

merhaba güzel anneler
NOT

bu kadar erken mi başladı belirtilerCADIARZU
bende tık yok valla .sadece gögüslerimde biraz hassasiyet var o kadar.eskiden de burnum acayip koku alırdı şimdide belki biraz daha artmış olabilir.:nazar:
yani şu an herşey çok sıradan hamile olduğumu bile unutuyorum.sanırım benim hamileliklerim hep böyle geçiyo ilkide böyleydi 3 ay hiç öğürmedim bile .hatta o zman yazıştığım topikletiler bütün belirtileri yaşıyodu mide bulantılarından hastanelik olan bile vardı.
umarım hep böyle devam eder.öğürüp böğürmeden 9 ayı tamamlar bebeğimi kucaklayabilirim.:nazar:
herkes iyidir umarım.hafta sonunuz nasıl geçti kızlar.ben bütün gün kitap okudum .yayıldım durdum yani tam bir tembellik :1rolleyes:

Kızlar beni de alır mısınız aranıza. 3 hafta 5 günlük hamileyim. Daha çok yeniiii :teytey: Yalnız kasıklarımdaki sancım beni korkutuyor. Yürürken falan hep sağ kasığım sızlıyor.Belim de çok ağrıyordu ama neyseki geçti

slm arkadaşlar,ben geldiiimmm...
nasıl gidiyo hamilelik,ya benim iştahım hiç yok yaa bu noralmi sizce?yani bulantım filan yok,hamilelik belirtisi pek yok ama bazı arkadaşlarımın iştahı şimdiden açılmış ama ben önceden nasılsam şimdide öyleyim.. kahvaltı hiç yapamıyorum yaaa:KK43:
fundacım,esracım sizler nasılsınız canlarım?

canım sorma kafaya takmış durumdayım zaten kilo meselesini bakalım diyetisyene gideceğim hamilelik boyunca kilo almamak için eşimde bu konuda çok hassas

tatlım şimdiden kiloya takma bu kadar yaa,sağlıklı beslendikten sonra gerisi boş.ve elbet hamilelik oyunca şişicez,hiç olmadığımız kilolara çıkacağız.eşinede tatlı dille anlat en ufak bi imada bulunmasın sana,insan bu dönem daha hassas oluyo.
ben gebeliğimi öğrenmeden 3 gün önce eşim kalçalarımın büyüdüğünü söyledi dalga geçerek ve uzattı gereksiz yere bu konuyu.ben ağla ağla susamadım bi türlü.sonra niye bu kadar büyüttün yaa şaka yapıyorum dedi.meğer hamileliktenmiş.ama o an onu boğasım geldi.ondan sonra hiiiç bişe diyemedi bana:jeyyar:
kendini şimdiden strese sokma canım..

bu kadar erken mi başladı belirtilerCADIARZU
bende tık yok valla .sadece gögüslerimde biraz hassasiyet var o kadar.eskiden de burnum acayip koku alırdı şimdide belki biraz daha artmış olabilir.:nazar:
yani şu an herşey çok sıradan hamile olduğumu bile unutuyorum.sanırım benim hamileliklerim hep böyle geçiyo ilkide böyleydi 3 ay hiç öğürmedim bile .hatta o zman yazıştığım topikletiler bütün belirtileri yaşıyodu mide bulantılarından hastanelik olan bile vardı.
umarım hep böyle devam eder.öğürüp böğürmeden 9 ayı tamamlar bebeğimi kucaklayabilirim.:nazar:
herkes iyidir umarım.hafta sonunuz nasıl geçti kızlar.ben bütün gün kitap okudum .yayıldım durdum yani tam bir tembellik :1rolleyes:

fundacım,bendede tık yok yaa.inşallah dediğin gibi önümüzdeki 8 ayda böyle geçer ve sağlıkla kucaklarız meleklerimizi.
ohhh ne güzel yapmışsın canım,bende bu hafta sonu bol bol gezdim ama çok yorulmuşum farkında olmadan,gezme olunca kendimden geçiyorumda senin gibihihoyyyt
bugünde nerdeyse öğlene kadar uyudum,geldim buraya ama burdada kimsecikler yookk:1no2:

arkadaşlar yarın saat 14:30 a randevu aldım doktordan inşallah herşey yolundadır
benımde midem bulanmıyor sadece kasıklara bazen adet sancısı gibi agrı giriyor o kadar bide gögüslerde hassasiyet

Kızlar beni de alır mısınız aranıza. 3 hafta 5 günlük hamileyim. Daha çok yeniiii :teytey: Yalnız kasıklarımdaki sancım beni korkutuyor. Yürürken falan hep sağ kasığım sızlıyor.Belim de çok ağrıyordu ama neyseki geçti

hoşgeldin aramıza arkadaşım hayırlı olsun bebişin
benımde ilk hafta çok sancım olmuştu daha sonra azalıyo sakın meraklanma birşey olmz Allah ın izniyle

X