2009 Aralık Anneleri

selam kızlaaarrr

ben iyiyim çok şükür tekrar kanamam olmadı ama yatıyorum işte nolur nolmaz diye
sefam olsun ben sadece vitamin hapı alıyorum megadyn pronatal ama elevit daha iyi sanırım vitamin haplarında özellikle hamileler için olanlarda bütün vitaminlerden yeterince var zaten ekstra folik asit almıyorum bi de progestan fitil kullanıyorum günde 1tane sabah coraspirini neden verdi doktorun başka bir rahatsızlık varsa sende bilmiyorum normal gebelikde verilmiyor çünkü:uhm:

özlemciğim fundişim dr sizede 3 ay boyunca kocişi yasakladımı?

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy buna çok güldüm bizimde bu aralar en çok espri yapıp güldüğümüz mevzu bu eşimle zaten 1 ayı geçti 2 ay daha sabredeceğiz napalımkaydirigubbakcemile3

rüzgardeniz doktor senden ne tahlili istedi canım? benim geçenlerde çok ağrım olduğunda gittiğim gün zorlaaa hemogramla idrar testi yazdı ben demesem onuda yazmayacaktı yok yok ben bu doktoru değiştiririm arkadaşlar
bulantı mevzusunda bende senle aynı tuhaf düşüncedeyim maalesef bulantımın olmaması kafama takılıyor çünkü nerdeyse bütün tanıdıklarımın daha ilk haftadan bulantıları olmuş inşallah bunlar bizim evhamımız olarak kalır :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar beni de listenize ekleyın sat 28 şubat
Allah nasip ederse 5 aralık dogum tarihi

amanda aman bir aralık annesi daha gelmiş kaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım
listeyi düzenlerken adını eklerim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin geçiririz (amin)

fundaaa,esraaa,özleeeemm canım arkadaşlarım.sizler buradanda kutlayayım dedim.sorunsuz bi hamişlikten sonra,RABBıM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin kuzucuklarınızı.MEVLAM tekrar aynı acıları yaşatmasın. tabii bu dileklerimi bütün hamiş arkadaşlarım içinde diliyorum.öpüyorum sizleri tatlişkolarım..

selam kızlar bence lısteye kılolarımızıda yazsak olurmu tabı benım fıkrım sız ne dersınız bu arada lısteyı takıp eden bırı varmı yoksa kopyalayıp lısteyle oynuyabılırmıyız once sormak ıstedım ayıp ılmasın dımı

mrhba seda bencede yazalım ben kendi kilomu yazdım zaten ne kadar kılo aldıgımızıda aylık takıp ederiz

Honeybaby benim iki tane gebelik kaybım var canım birisi kese bozulması onun için verdi doktorum kan sulandırıcı...

Kızlar birşey diycem bende dün mide bulantısı öğürme vardı bugün niye yok acaba böyle olan oldumu aranızda..Bebeğim benimledir dimi

hiçbir fikrim yok ama lutfen aklına kötu şeyler getirme
iyi düşünelim iyi olsun sefamolsun

arkadaşlar mide bulantısı zaten gebeliklerin yaklaşım yüzde 50 sinde görülüyor çok populer bişey olduğundan herkesin ilk aklına bulantılar geliyor .hem Allah göstermesin bebek vazgeçerse belirtisini en kısa zamanda gösterir zaten .ne güzel işte bulantı olmaması valla anne olan bütün arkadaşlarım inşallah bulantıların olmaz diyor millet sağlıklı beslenemiyor hastanelerde yatıyor bulantı yüzünden hayatı zindan oluyor valla ben memnunum halimden ama kokularda hassasiyet başladı valla eşim akşam et pişiriyodu ve mutfakta iki dakika bile duramadım o ne kötü kokuymuş yav et bu kadar mı kötü kokar kırk yıllık nimet.bu arada 55 kilo 29 yaş benim fakat 1 ay içinde 1 kilo aldım 1buçuk aydır sigara içmiyorum hamile kalmak için o yüzden aldım galiba ama gebelik içinde olduğu için gebelikten sayıyorum

bu arada tv izlerken yazı yazışmıyomuş yazımı okudum da ne kadar bozuk cümleler kurmuşum:) neyse mide bulantıları zaten ortalama 7.ayda başlıyomuş o yüzden daha çok erken umarım olmaz

arkadaşlar ben bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum 5. hafta bu hafta siz ilk kaç haftalıkken gittiniz

canım doktor benden TSH, T3, T4, progesteron, glikoz (okuyabildiklerim ancak bunlar, malum doktor yazısı, gerisini okuyamadım) gibi şeylerin tahlilini istedi...

merhaba arkadaşlar beni de listenize ekleyın sat 28 şubat
Allah nasip ederse 5 aralık dogum tarihi

Hoşgeldin canım.hayırlı olsun ..
Allah tamamına erdirsin..
tarihlerimiz aynı ne güzel:)
doktora gittin mi?ne zaman tahlil yaptırdın?bhcg değerin kaç çıktı yazarmısın??

ben biraz fazla endişeliyim..karnımda fıldır fıldır hissedene kadar böyle olucam galiba...ilki yaklaşık iki hafta yaşamamış karnımda hala o psikolojiden kurtulamıyorum...

elif ben daha doktor gitmedim 30 martta tahlıl yaptım hem kan hem de gebelık testi gebelık testı cıft çizgi çıktı kanda 138 çıktı kardeşim doktor benım o dedıkı 10 gun bekle oyle gıt doktora 1500 olmadan deger gözukmez doktorun sana yapacagı o yuzden birşey yok daha çok erken dedi

bu arada senın de hayırlı olsun kusura bakma demeyı unuttum ewt çok hoş tarihlerimizin aynı olması
gelişmeleri birlikte takip ederiz inşallah benım karın agrım var arada giriyor adet sancısı gıbı baska bır hıs yok ya sen nasılsın sen gıttınmı doktora

arkadaşlar ben bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum 5. hafta bu hafta siz ilk kaç haftalıkken gittiniz

canım ben dün gittim doktora, 5 haftayı 2 gün geçmişti ve keseyi gördük :) sen de gidersen görebilirisn :)

ruzgardenız maşallah bu arada bebeşine annesine hemen görunmuş inşallah bende bu hafta görürüm
bu arada elif lütfen karamsarlık yapmayalım hepimiz için hayırlısı olsun ama biz olumlu düşünelim bebişlerimizde annelerine tutunabilsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…