- 6 Mart 2008
- 1.430
- 11
evet canım 4 tane kaybım var... Amin canım amiiin... İnşallah hepimiz Kasım ya da Aralık ayında bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)
Yaa çok üzücü canım ya Allah onunda sabrını veriyor işte..İnşallah canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 4 tane kaybım var... Amin canım amiiin... İnşallah hepimiz Kasım ya da Aralık ayında bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)
Yaa çok üzücü canım ya Allah onunda sabrını veriyor işte..İnşallah canım :))
yağmur ve sefam olsun hoşgeldiniz sizlerde bizim gibi inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız. sefam olsun miden çok bulanırsa tuzlu kraker yemeyi dene
esracım doktorum bana 15 gün yasak verdi, sanırım kalp atışlarını duyana kadar yasak, bilmiyorum :)
Selam kızlar a.s.
hoşbuldum,benimde 2. hamileliğim ilkinde düşük yaşadım
umarım bunda herşey yolunda gider,hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
esraie canım umarım olmaz ilkinde hiç bişey olmamıştı korkuyorum valla :ecrin_bebek:
eşin haklı, benim eşim de çok temkinli :) sanırım onlar bizden daha tedirginler ama belli etmiyorlar, en azından benim eşim hiç renk vermiyorcanım ben ilk bebişimi düşürdüm galiba bu yüzden yasakladı? benim kociş diyoki sonrada ben yasak koyarımkaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah :) dualarım sağlıklı doğması için :)canım aynen bende korkuyorum senin gibi ilkini bende düşürdüm bunda daha temkinliyim.inşallah sağlıckla geçecek aylar ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız
eşin haklı, benim eşim de çok temkinli :) sanırım onlar bizden daha tedirginler ama belli etmiyorlar, en azından benim eşim hiç renk vermiyor
inşallah canım inşallah :) dualarım sağlıklı doğması için :)
aynen canım. bide benimki biraz takılmaya başladı karnın çıkacak ayyy nasıl olsun diyor
amin canım hele bir sağlıkla gelsinler başka birşey istemiyoruz
esracım selam canım.nasılsın.özlemciğim fundişim dr sizede 3 ay boyunca kocişi yasakladımı?
selam canım ben hapını kullanıyorum günde 4 tane ama dua ediyorum valla fitilini vermesin diye ay onu nasıl yaparım ben ya.Günaydın kızlar aranızda progestan vajinal fitil kullanan varmı
5 er kere günde 3 defa yanı toplam 15 tane kullanıyorum ancak her koymamda öncekiler elime bulaşıyor ve idrarımla çıktığını goruyorum çok zorlanıyorum kullanmakta ancak dr uma soylıceğim zaman ıgneye donucek dıye korkuyorum
Herkese selam aralık ayının güzel anneleri
Bende anneliğe adayım şükür
2 kayıptan sonra tekrar hamileyim
Kesemiz görüldü kalp atışlarınıda duyarız inşallah...
6 Aralık görünüyor doğum tarihimiz :)))
Burda güzel paylaşımlarda bulunucağız...
Bende öğürtü çok oluyo baş ağrısı yaşadım bugün yok gibi
Hadi hayırlısı kızlarkaydirigubbakcemile5
Selam kızlar bende geldim aranıza.
bende 5 haftalık hamileyim, sanırım benimde 3 aralıkda olucak bebişim:CüvCüv:[/QUOTE
selam yağmurcum hoşgeldin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
özlemcim fundacım,amanında taze hamişlerimiz gelmişler canım arkadaşlarım sizi burada görmek ne güzel..papatyanında dediği gibi çok uzun yollar var önünüzde kese kalp atışı falan derken zaman hemen geçiyor kızlar biraz sabır lazım sadece..
bütün aralık anne adaylarını tebrik ediyorum hepiniz bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah..pretty women ve minik kelebek sizleri seviyorum kızlar... a.s.
canım arkdaşııım buradada yalnız bırakmamış bizi.kaydirigubbakcemile3evet canım yolumuz uzun herşey yolunda gitsinde ben beklemeye razıyım .bende seni çook seviyorum canım arkadaşııım
amin cnmmm inş hepimiziiii darısı sizlereeee
canım hayırlı olsun seni nilay ve aylinden tanıyorum onların arkadaşısın
a.s bu sefer bebişin sennle olur inşşşş
sağlıcakla al kucağına inşşş
selam canım.evet canım aylin ve nilayla kk da tanıştık ve çok güzel dostluğumuz oldu.
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.kaydirigubbakcemile3
saol canım .seninde hayırlı olsun elif.allah sağlıkla kucağımız almayı nasip etsinbu arada prettywomen hayırlı olsun..
aramıza hoşgeldin..
canım biz birbirimizi düşük yapanlar topiğinden tanıyoruz.orada çok güzel dostluklar kurduk hepimiz.hep birbirimize bunca zaman destek olduk ve olmaya devam edicez inşallah.umarım o topikteki diğer arkdaşlarımda sırasıyla hamiş kalıcaklar.dualarım onlarlasiz birbirinizi nerden tanıyosunuz bakem hıııı?:uhm:
nilaycığım teşekkür ederiz canım duaların için öptüm yanaklarından:1hug:
arkadaşlar ben genelde gece kuşuyumdur haberiniz olsun bana birşey yazarsanız normal koşullar altında ertesi günü cevaplarım kaydirigubbakcemile3gündüz uyuyorum dakaydirigubbakcemile3
hadi öptüm hepinizi mart hamişleri :CüvCüv:aralık anneleri
amin canım .hepimiz için herşey güzel olur inşallahİnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini canım :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
canım hoşgeldin.bende burdayım gerçi sen atlamışsın ama olsun.
ay canım o akşam epey yorulmuştum canım kusura bakma fark edememişim .:1hug:
esracım selam canım.nasılsın.
ilk hamileliğimde yasaktı sanırım şimdide yasaklıycak.salı konrolüm var .bakalım o zman sıralar zaten yasakları bir bir.
ay canım o akşam epey yorulmuştum canım kusura bakma fark edememişim .:1hug:
geçmiş olsun canım ya.gerçekten çok zor 4 tane kayıp.allahım bu sefer yüzüne gülsün inşallah .sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
amin canım .hepimiz için herşey güzel olur inşallah
inşallah kalp atışlarını duyucaksın canım.herşey güzel gidicek bu defa bende inanıyorum.evet ya gerçekten aralık anneleriyle hep peşpeşeyiz..Sağol canımcım, hepimiz bir şeyler yaşamışız, Rabbim hepimizin yüzüne gülsün ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :) zor bir süreç yaşıyoruz ama başarıyla üstesinden geleceğimize inancım sonsuz, dün doktora gittim ve keseyi gördüm, hemen sevinemedim tabii, kalp atışlarını duyma süreci başladı şimdi, pazartesi yaptırmam gereken kan tahlilleri var, sonra kalp atışlarını duymak için bekleyeceğim, inşallah salı günü sen de keseyi göreceksin canım, galiba bir kaç gün farkla takip edeceğiz birbirimizi :) Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun ve bebeklerimizi korusun :)
canım iyiyim sen nasılsın bakıyorum gelmişsin. canım bende arada sırada azıcık mide bulantısı çekiyorum.birde kasıklarımdaki batmalar hala geçmedi.
çarşamba günü kan tahliini tekrarlayıp keseyi göreceğiz rabbim izin verirse. bana yasaklar başladı bile. ilişki yok 3 ay sırt üstü yatıcam falan. bebişimin gelişmesi için demir şurubu verdi
inşallah kalp atışlarını duyucaksın canım.herşey güzel gidicek bu defa bende inanıyorum.evet ya gerçekten aralık anneleriyle hep peşpeşeyiz..
umarım hep iyi şeyler paylaşmak nasip olur buradan.senin bulantıların yada herhengi bi şikayetin var mı canım .bende henüz başlamadı.şükür şu an herşey iyi gidiyo.
esracım doktorun öyle dediyse mecbur uyucan hayatım.3 ay sık dişini.genelde ilişki yasağı çoğu gebelerde oluyo canım.buğüne kadar çok çalıştık yapcaz diye bebişleri onlara saysın kocişlerdelikafadulden
inşallah kalp atışlarını duyucaksın canım.herşey güzel gidicek bu defa bende inanıyorum.evet ya gerçekten aralık anneleriyle hep peşpeşeyiz..
umarım hep iyi şeyler paylaşmak nasip olur buradan.senin bulantıların yada herhengi bi şikayetin var mı canım .bende henüz başlamadı.şükür şu an herşey iyi gidiyo.
esracım doktorun öyle dediyse mecbur uyucan hayatım.3 ay sık dişini.genelde ilişki yasağı çoğu gebelerde oluyo canım.buğüne kadar çok çalıştık yapcaz diye bebişleri onlara saysın kocişlerdelikafadulden
merhaba arkadaşlar beni de listenize ekleyın sat 28 şubat
Allah nasip ederse 5 aralık dogum tarihi
Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :)merhaba arkadaşlar beni de listenize ekleyın sat 28 şubat
Allah nasip ederse 5 aralık dogum tarihi
amiiiiiiiiiiiiiin, sağlıkla inşallah :)hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inşallah