- 24 Mart 2008
- 505
- 4
selam kızlaaarrr
ben iyiyim çok şükür tekrar kanamam olmadı ama yatıyorum işte nolur nolmaz diye
sefam olsun ben sadece vitamin hapı alıyorum megadyn pronatal ama elevit daha iyi sanırım vitamin haplarında özellikle hamileler için olanlarda bütün vitaminlerden yeterince var zaten ekstra folik asit almıyorum bi de progestan fitil kullanıyorum günde 1tane sabah coraspirini neden verdi doktorun başka bir rahatsızlık varsa sende bilmiyorum normal gebelikde verilmiyor çünkü:uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy buna çok güldüm bizimde bu aralar en çok espri yapıp güldüğümüz mevzu bu eşimle zaten 1 ayı geçti 2 ay daha sabredeceğiz napalımkaydirigubbakcemile3
rüzgardeniz doktor senden ne tahlili istedi canım? benim geçenlerde çok ağrım olduğunda gittiğim gün zorlaaa hemogramla idrar testi yazdı ben demesem onuda yazmayacaktı yok yok ben bu doktoru değiştiririm arkadaşlar
bulantı mevzusunda bende senle aynı tuhaf düşüncedeyim maalesef bulantımın olmaması kafama takılıyor çünkü nerdeyse bütün tanıdıklarımın daha ilk haftadan bulantıları olmuş inşallah bunlar bizim evhamımız olarak kalır :Saruboceq:
amanda aman bir aralık annesi daha gelmiş kaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım
listeyi düzenlerken adını eklerim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin geçiririz (amin)
ben iyiyim çok şükür tekrar kanamam olmadı ama yatıyorum işte nolur nolmaz diye
İyi akşamlar herkese (pek kimsecikler yok ama olsun:)
SAT 1 MART honeybaby teşekkürler
Aranızda benim gibi coraspin alan varmı acaba, varsa nasıl alıyosunuz ben akşam yemeklerinden sonra alıyorum doktor demişti bişeler ama heyecandan bişe anlamadım ki:bbo:
Birde günde bir folbiol 5mg alıyorum, bir tanede elevit
Siz neler yapıyorsunuz anlatın bakalımkaydirigubbakcemile5
sefam olsun ben sadece vitamin hapı alıyorum megadyn pronatal ama elevit daha iyi sanırım vitamin haplarında özellikle hamileler için olanlarda bütün vitaminlerden yeterince var zaten ekstra folik asit almıyorum bi de progestan fitil kullanıyorum günde 1tane sabah coraspirini neden verdi doktorun başka bir rahatsızlık varsa sende bilmiyorum normal gebelikde verilmiyor çünkü:uhm:
özlemciğim fundişim dr sizede 3 ay boyunca kocişi yasakladımı?
:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy buna çok güldüm bizimde bu aralar en çok espri yapıp güldüğümüz mevzu bu eşimle zaten 1 ayı geçti 2 ay daha sabredeceğiz napalımkaydirigubbakcemile3
Sağol canımcım, hepimiz bir şeyler yaşamışız, Rabbim hepimizin yüzüne gülsün ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :) zor bir süreç yaşıyoruz ama başarıyla üstesinden geleceğimize inancım sonsuz, dün doktora gittim ve keseyi gördüm, hemen sevinemedim tabii, kalp atışlarını duyma süreci başladı şimdi, pazartesi yaptırmam gereken kan tahlilleri var, sonra kalp atışlarını duymak için bekleyeceğim, inşallah salı günü sen de keseyi göreceksin canım, galiba bir kaç gün farkla takip edeceğiz birbirimizi :) Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun ve bebeklerimizi korusun :)
bende de henüz başlamadı, bazı bünyelerde bulantı falan olmuyormuş, aslında midem bulansın istiyorum, neden dersen, bebeğimin sağlıklı olduğunun işareti gibi olacak sanki, saçma ve yanlış bir düşünce belki ama daha önceki hamileliklerimde de midem bulanmamıştı, sanki bulanırsa herşey yolundaymış gibi hissedeceğim diye düşünüyorum şimdi :)
rüzgardeniz doktor senden ne tahlili istedi canım? benim geçenlerde çok ağrım olduğunda gittiğim gün zorlaaa hemogramla idrar testi yazdı ben demesem onuda yazmayacaktı yok yok ben bu doktoru değiştiririm arkadaşlar
bulantı mevzusunda bende senle aynı tuhaf düşüncedeyim maalesef bulantımın olmaması kafama takılıyor çünkü nerdeyse bütün tanıdıklarımın daha ilk haftadan bulantıları olmuş inşallah bunlar bizim evhamımız olarak kalır :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar beni de listenize ekleyın sat 28 şubat
Allah nasip ederse 5 aralık dogum tarihi
amanda aman bir aralık annesi daha gelmiş kaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım
listeyi düzenlerken adını eklerim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin geçiririz (amin)