2009 Aralık Anneleri

ayyy çok yenisinizzz dahaaaa
sağlıcakla alın bebişleriniziii
ilk aylar biraz stresli oluyorrrr
keseydi bebek di kalbiydii derkennn
streseee grmeynn kızlarrr herşe sraylaaa oluşuyorrr sizler rahat olunnn

canım ne yapalım Allah yeni nasip etti bize.anladığım kadrıyla sen bunları atlatmışsın

özlemcim fundacım,amanında taze hamişlerimiz gelmişler canım arkadaşlarım sizi burada görmek ne güzel..papatyanında dediği gibi çok uzun yollar var önünüzde kese kalp atışı falan derken zaman hemen geçiyor kızlar biraz sabır lazım sadece..
bütün aralık anne adaylarını tebrik ediyorum hepiniz bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah..pretty women ve minik kelebek sizleri seviyorum kızlar...:nazar: a.s.

teşekkürler papatya, seninde az kalmış, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bir avazda kurtarsın canım :)
amin cnmmm inş hepimiziiii darısı sizlereeee
selam arkadaşlar bende geldim aranıza nihayet
özlemcim burdasın demek sende
nasipse aralık 4 anne adayıyım.
geçen yıl da ocak anne adayıydım ama malesef nasip olması.umarım herşey yolunda gider ve bu defa bebeğimiz sağlıkla kucaklarım.
hepinizi sağlıklı gebelikler diliyorum kıslar.

canım hayırlı olsun seni nilay ve aylinden tanıyorum onların arkadaşısın
a.s bu sefer bebişin sennle olur inşşşş
sağlıcakla al kucağına inşşş :nazar:

canım ne yapalım Allah yeni nasip etti bize.anladığım kadrıyla sen bunları atlatmışsın

bşy yapmayın
cnmm
o ilk aylar biraz stresli oluo demek istedim ben biz haziran anneleri çok stres yaptık sizler rahat olun dediimmm ok a.s

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
:nazar: HONEYBABY....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
:nazar: PENSES........................... .. ? ..........................?:CüvCüv:
:nazar: RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
:nazar:GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
:nazar:MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
:nazar:ESRAİE...............................3mart...................8aralık.:CüvCüv:
:nazar:SEDAYILDIZ.........................7mart...................12aralık:CüvCüv:
:nazar:PRETTYWOMEN..................27şubat.................4aralık:CüvCüv:

selam kızlar galiba bende aranıza katılıyorum tüp bebek transferım oldu 5. gun hormon testlerım yapıldı bebeğım benı terketmemış buyuk ıhtımal hamılesın dedı dr um sonucum kesın pazartedı yada salı test yaptırıcam o zaman bellı olucak kızlar benım sat 7 mart :teytey:

gözün aydın canım aralık anneleri 2009a hoşgeldin:lepi:listeye ekledim adını hayırlı olsun

slm kızlarrr..
herkes iyidir umarım,belirtiler neler sizde?benim 2 haftadır,özellikle 2-3 gündür saçlarım acayip dökülüyo.acaba hamilelikten mi yoksa mevsim değişiminden mi anlamadım..
ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyo,şimdilik bunlar var bende tatlişkolar :)
merhaba minik kelebek bel ağtısı ve kasık ağrısı bendede var hatta çok şiddetlendi dün doktora gittim tahlil falan yapıldı birşey çıkmadı doktor normal ağrılarınızın olması dedi:uhm:

Bir sorum olacak. Karından usg ile bebeği görmek kaçıncı haftada mümkün oluyor? Çok sık ultrasona girmek istemiyorum çünkü.
ve ben de 2009 Aralık annesi olacağım Rabbim kısmet ederse. Henüz yakınlarımın haberi yokken burada paylaşmak onlara biraz ihanet ediyor gibi hissetmeme sebep oluyor fakat insan bu sevinci de birileriyle paylaşmak istiyor :)
canım hayırlı olsun ilk bizimle paylaşman çok güzel bence ama birde SAT ını yazsan tam süper olurdukaydirigubbakcemile3 listeye adını eklerdik dimi ama?

liste için teşekkürler honeybaby, çok güzel olmuş :) sanırım ben de yarın gideceğim doktora, hala emin değilim gidip gitmemekten, neden diye sorarsanız hem keseyi hem de kalp atışlarını bir arada görmek istiyordum... şimdi sanırım sadece keseyi görebilirim, kalp atışları için 1 hafta 10 gün falan geçmesi gerekecek... offf bilemiyorum karar veremedim :)
benimde göğüslerim çok acıyor, özellikle uçlarına el süremiyorum, ben de sıksam midemi bulandıracağım valla kaydirigubbakcemile3

ben de karından baktırmak istiyorum onun için acele etmek istemiyorum doktora gitmek için, sanırım 6. haftada gitmek gerekiyor keseyi görmek için ama kalp atışları için 8. hafta falan diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam tabii :) ben de henüz kimseyle paylaşmadım, eşim ve bölüm başkanım dışında kimse bilmiyor, kalp atışlarını alana kadar da söylemeyi düşünmüyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor ve ben kendi acımı unutup başkalarını teselli etmeye başlıyorum çünkü, bu sefer garantiye aldım ve kimseye söylemedim
valla maaşallah midesi bulanan kimse yok daha gurupda ne güzel oh oh
sıksam bulanacak da ne demek onu anlamadım zorla niye bulanıyosunuz kız aaaa:1shok:
ayrıca arkadaşım 6. haftadan sonra kalp atışları duyulabiliyormuş ben haftaya cumaya gideceğim yani 6+3 falan gibi inşallah kalp atışlarını duyarım diye ümid ediyorum

kızlar bende hep uyuma modundayım ve belim çok ağrıyor günde bir damla açık kahve akıntım oluyor acaba diyorum adet zamanım ya ondanmı?
ayy senindemi belin ağrıyor ayol biz aralık annelerinin şikayetleri hep aynımı?dün gece sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir yani belimin ağrısından benimde bugün çoook koyu renk bir kanamam oldu önce çok korktum hüngür foşurt ağladım sonra doktorla konuşunca rahatladım ama ayağa kalkıp dolanmak artık yasak 1hafta yatak istirahati benim gibi kıpır kıpır biri için imkansız gibi ama bakalım deneyeceğiz

arkadaşlar ben doktora gitmek için sabısızlanıyorum.haftaya gidicektim aslında ama içim içimi yiyor yarın gitmek istiyorum..kese görülürmü acaba??herşeyin yolunda olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var.....
sizler ne zaman gideceksiniz??
bence görünür şekerim için içini yiyeceğine git baktır görünmezse haftaya tekrar gidersin ama şimdiden söyleyim iş keseyi görmekle bitmiyor sonra kalp atışlarını duyacakmıyım diye endişeleneceksin şekil a honeybabay:roflol:

Rica ederim canım...:1hug:
Şimdi ben daha önce doğal yolla hamile kalmadığım için doğal yolla kalan arkadaşlar ne tür belirtileri oldu bilemiyorum..her hamilelik farklı olur derler...ya eski hamilelikten kalan hormonlar diyorum ya da bir sürpriz..iki dr uma göre adet görmüşsem bu zamana dek beta hcg kalmamıştır vücudumda..Bu arada bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet durumu ve göğüs uçlarım acıyor...Beynim uyuşuyor gibi bazan bir tuhaf oluyorum...Umarım başka bir sorunum yoktur...

güzel arkadaşım benim içimden bir ses badem hamile diyor ama sende de iyi sabır var bi gidip kan testi yaptırmadın yani aşkolsun ben çatladım burda yakın bir yerde olsak kolundan tutup ben götürecem senikaydirigubbakcemileahanda böööyle:roflol:

ayyy çok yenisinizzz dahaaaa
sağlıcakla alın bebişleriniziii
ilk aylar biraz stresli oluyorrrr
keseydi bebek di kalbiydii derkennn
streseee grmeynn kızlarrr herşe sraylaaa oluşuyorrr sizler rahat olunnn

papatyacığım çok sağol desteğin için ama işte elde değil ki strest olmamak ah ahh inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini az kalmış sarılmanıza annesi :emir_bebek:

geçen yıl da ocak anne adayıydım ama malesef nasip olması.umarım herşey yolunda gider ve bu defa bebeğimiz sağlıkla kucaklarım.
hoşgeldin canımcığım 2009 aralık annelerine inşallah birlikte gideceğiz 9 aylık yolu listeye adını ekledim hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5

özlemcim fundacım,amanında taze hamişlerimiz gelmişler canım arkadaşlarım sizi burada görmek ne güzel..papatyanında dediği gibi çok uzun yollar var önünüzde kese kalp atışı falan derken zaman hemen geçiyor kızlar biraz sabır lazım sadece..
bütün aralık anne adaylarını tebrik ediyorum hepiniz bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah..pretty women ve minik kelebek sizleri seviyorum kızlar...:nazar: a.s.
siz birbirinizi nerden tanıyosunuz bakem hıııı?:uhm:
nilaycığım teşekkür ederiz canım duaların için öptüm yanaklarından:1hug:

arkadaşlar ben genelde gece kuşuyumdur haberiniz olsun bana birşey yazarsanız normal koşullar altında ertesi günü cevaplarım kaydirigubbakcemile3gündüz uyuyorum dakaydirigubbakcemile3
hadi öptüm hepinizi mart hamişleri :CüvCüv:aralık anneleri:emir_bebek:

Bakıyorum 2009 Aralık anneleri çoğaldı.Çok tatlısınız.
Geçen seneki halim gözümde canlandı.Vallahi gözlerim doldusenağlama
Hamileliğinizi doya doya yaşayın.Eliniz hep göbeğinizde olsun.
İnşallah hepiniz sonunda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alına.s.

Günaydın kızlar aranızda progestan vajinal fitil kullanan varmı

5 er kere günde 3 defa yanı toplam 15 tane kullanıyorum ancak her koymamda öncekiler elime bulaşıyor ve idrarımla çıktığını goruyorum çok zorlanıyorum kullanmakta ancak dr uma soylıceğim zaman ıgneye donucek dıye korkuyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar aranızda progestan vajinal fitil kullanan varmı

5 er kere günde 3 defa yanı toplam 15 tane kullanıyorum ancak her koymamda öncekiler elime bulaşıyor ve idrarımla çıktığını goruyorum çok zorlanıyorum kullanmakta ancak dr uma soylıceğim zaman ıgneye donucek dıye korkuyorum

tatlım lekelenmen mi var?genelde doktor o zaman veriyoda progesteronu..
hapıda var progesteronun,istersen doktoruna fitili kullanamadığını söle iğnesini veya hapını versin canım..

hiiii canım benim yaa,sağol bitanem benim..bizde seni çookk seviyoruz arkadaşım.buraya yazman çok duygulandırdı beni,inşallah bu sefer meleklerimize kavuşucaz canım,allahımın izniyle.
nilayımı ve oğluşunu öpüyoruz kelebeğimleee:nazar:

hoşgeldin bitanem, inşallah 8 ay boyunca bu topikteyiz sağlıklı bir şekilde,tüm dualarım bu yönde.
ikimizin minişlerinin doğum tarihide aynııhihoyyyt
rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasib etsin arkadaşım...:Saruboceq:

siz birbirinizi nerden tanıyosunuz bakem hıııı?:uhm:
nilaycığım teşekkür ederiz canım duaların için öptüm yanaklarından:1hug:

arkadaşlar ben genelde gece kuşuyumdur haberiniz olsun bana birşey yazarsanız normal koşullar altında ertesi günü cevaplarım kaydirigubbakcemile3gündüz uyuyorum dakaydirigubbakcemile3
hadi öptüm hepinizi mart hamişleri :CüvCüv:aralık anneleri:emir_bebek:

tatlım biz düşük yapan ve yeniden hamile kalmak isteyen topiğinden transfer olduk buraya funda,esra ve ben.çok şükür gördük bu günleri:nazar: her ay heyecanlarımızı üzüntülerimizi paylaşmıştık,burdada heyecan ve mutluluklarımızı paylaşmaya devam edicez inşallah sizlerle beraber...

Herkese selam aralık ayının güzel anneleri

Bende anneliğe adayım şükür

2 kayıptan sonra tekrar hamileyim

Kesemiz görüldü kalp atışlarınıda duyarız inşallah...

6 Aralık görünüyor doğum tarihimiz :)))

Burda güzel paylaşımlarda bulunucağız...

Bende öğürtü çok oluyo baş ağrısı yaşadım bugün yok gibi

Hadi hayırlısı kızlarkaydirigubbakcemile5

Herkese selam aralık ayının güzel anneleri

Bende anneliğe adayım şükür

2 kayıptan sonra tekrar hamileyim

Kesemiz görüldü kalp atışlarınıda duyarız inşallah...

6 Aralık görünüyor doğum tarihimiz :)))

Burda güzel paylaşımlarda bulunucağız...

Bende öğürtü çok oluyo baş ağrısı yaşadım bugün yok gibi

Hadi hayırlısı kızlarkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin tatlım,hayırlı olsun..
bende ilk bebeğimi kaybettim.şimdi yeniden hamileyim çok şükür.inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Selam kızlar bende geldim aranıza.
bende 5 haftalık hamileyim, sanırım benimde 3 aralıkda olucak bebişim:CüvCüv:

X