hayırlısı olsun gece nemi, eğer oturup güzel bir açıklama yaparsan ve birlikte büyüteceğinizden falan bahsedersen bence kızının psikolojisi çok etkilenmez, bir de o senin sevgini kaybedeceği endişesine kapılabilir, ona böyle bir şeyin asla olmayacağını açıkça anlatırsan sorun olmaz gibi geliyor canım... sana yeni evliliğinde mutluluklar diliyorum :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :)
hehehe hiç fena olmazdı elifcim :)
liste için teşekkürler honeybaby, çok güzel olmuş :) sanırım ben de yarın gideceğim doktora, hala emin değilim gidip gitmemekten, neden diye sorarsanız hem keseyi hem de kalp atışlarını bir arada görmek istiyordum... şimdi sanırım sadece keseyi görebilirim, kalp atışları için 1 hafta 10 gün falan geçmesi gerekecek... offf bilemiyorum karar veremedim :)
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
benimde göğüslerim çok acıyor, özellikle uçlarına el süremiyorum, ben de sıksam midemi bulandıracağım valla kaydirigubbakcemile3
ben de karından baktırmak istiyorum onun için acele etmek istemiyorum doktora gitmek için, sanırım 6. haftada gitmek gerekiyor keseyi görmek için ama kalp atışları için 8. hafta falan diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam tabii :) ben de henüz kimseyle paylaşmadım, eşim ve bölüm başkanım dışında kimse bilmiyor, kalp atışlarını alana kadar da söylemeyi düşünmüyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor ve ben kendi acımı unutup başkalarını teselli etmeye başlıyorum çünkü, bu sefer garantiye aldım ve kimseye söylemedim